merhaba, 150 tl civarında bt kulaklık arıyorum. Daha çok koşu için kullanacağım. İlk başta Xiaomi Redmi Airdots S Tws gözüme çarparken arkadan destekli mıknatıslı kulaklıklar da gözüme çarpmaya başladı. Hangisini tavsiye edersiniz? Gözüme çarpanlar Lenovo HE05 , TaoTronics TT-BH076, HONOR AM61 Sport Lite |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar özellikle bilgisayar için ( az da olsa telefonda da kullanabilirim) Lenovo HD200 kulaküstü kulaklık 240 tl nasıldır veya 250 tl civarı kulaküstü kulaklık tavsiyesi verebilirmisiniz. Dizi, film izlemede kullanılacak. |
500 fiyat bandına çıkanlar için Oppo W31 Enco tavsiyemdir. |
arkadaşlar birkaç yıl bluetooth kulaklık kullanıp kafası ağrıyan oldu mu? kullandığım zamanlarda kafamın arka tarafı ağrıyordu kulaklığım bozulunca da bluetoothdan vazgeçtim |
silikonlu kulaklıklar kulağada zarar veriyor kafayada,silikonsuz tercih etmekte fayda var. |
yıllarca silikonlu (kulakiçi) kullandım fakat ne zaman bluetooth'a geçtim o zaman kafam ağrımaya başladı :/ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tizleri biraz bile önemsiyorsanız çok yanlış tercih. Ayrıca şarjı da oldukça zayıf. Konuşurken arkaplan seslerini düşürmede başarılı değil. https://www.rtings.com/headphones/reviews/skullcandy/indy-evo-true-wireless |
79 iyi gözüküyor ama dinlemedim hiç. 53 gibi ise ve sese çok önem veriyorsanız pek tavsiye etmem. Çok sayıda enstrümanın olduğu şarkılarda başarısız oluyor. Özellikle sesi biraz yükseltince. 6mm sürücü kullanıyorlar ve muhtemelen ikisinin sürücüsü de aynıdır. Ses kalitesi ve özellik olarak en iyisi Haylou T19 gibi gözüküyor. Ben sipariş verdim ve yarın ulaşacak. Tarz olarak size uygunsa (airpod tarzı uzun yapısı var) gelince yorum yapabilirim. Qualcomm çip kullanması sayesinde bağlantı kalitesi, şarj ve APTX (çip Aptx HD de destekliyor ama Haylou bunu aktifleştirdi mi bilmiyorum) gibi artıları var. Telefon görüşmelerinde ses iletimi ve gürültü engelleme konusunda başarılı. Type-c giriş ve kablosuz şarj var. Kızılötesi sensör sayesinde kulaktan çıkarınca otomatik duruyor takınca çalıyor. Genel olarak özellik ve ses kalitesi olarak bakınca kusursuz gözüküyor ama ne kadarının doğru olduğu gelince ortaya çıkacak. Bazı incelemelerde kontroller ve kızılötesi ile alakalı problem olduğunu söyleyenler var ama çoğu kişide problem olmadığı için sorun olacağını sanmam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 27 Ekim 2020; 15:59:20 > |
Neden hocam kötü tarafı nedir? Ya da 30 dolar civarı daha iyi ne alınabilir silikonsuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba,Bazı kulaklıkları uzun süre kullanmış biri olarak deneyimlerimi paylaşmak isteyeyim dedim zira bu konuda çok ikilemde kalıyor insan.Baştan belirteyim audiophile değilim sadece müzik dinlemeyi seven bir insanım. Kablosuz kulaklık maceram yurtdışında çok popüler olan Sony MDR-Xb50bs olan efsane sporcu kulaklığı ile başladı.Ensede kablosu olan kablosuz bir modeldi.Basları çok sevdiğim için ve yüksek seste dinlediğim için gayet güzel geliyordu kulaklık ama kulağımdan düşme korkusu yüzünden(kulaklarım ufak) daha ufak tam TWS bir cihaz arıyordum. İncelemelere bakarak Haylou t15 modelini seçtim.Sesin benzer fiyattakiler(gt1-gt1 pro-gt1 plus) içinde en yüksek olduğu söyleniyordu.Kulaklık kendi sınıfındakiler içinde en yüksek seslilerden olabilir ama ses derinliği sahne namına hiçbir değer yoktu.Müzikler çok yapay geliyordu.Kutusu diğer modellere göre cepte taşımaya pek uygun değil büyük ve kaba.Kulakta duruşu rahat, tıkaç gibi dışardan da çok belli olmuyor.Bas kısmında çok bişey beklememeniz gerekiyor.Bas-Tiz dengesi idare eder.Mikrofon kısmı ise kalabalık yerlerde vasat.Şarjı güzel gidiyor. Paraya biraz daha kıyıp 300-500 segmentinde bir kaç macera yaşadım.1more sytlish true,Tronsmart onyx neo derken son durağım Taotronics Soundliberty 79 oldu.Açıkçası performansı çok şaşırttı beni.Dengeli ses yapısı,telefon görüşmeleri ,kulakta duruşu,minik bir taşıma kutusu,bas derinliği.Yabancı sitelerde bayağı övgü dolu cümleler kurmaları boşuna değilmiş.Benim gibi ritmik müzik dinleyen ve bununla spor yapan arkadaşları fazlasıyla mutlu edecektir. Artık bu son kulaklığım olur derken bir çılgınlık yapıp bayağıdır takip ettiğim Anker Soundcore Liberty 2 pro'yu satın aldım.Fiyat 1000tl üstünde ama her kuruşuna değer diyorum.Önce aplikasyonu müthiş.Kulağınıza verilen ses titreşimlerine göre size özel bir ayar yapma şansınız bile var.Hazırda gelen 10 equalizer ayarı haricinde.Manuel equalizer da mevcut.Ama hepsi bir kenara bass performansı beni benden aldı ve ses yüksekliği açık ara en önde olan model.Sahneleme dolu dolu.Bas-Tiz dengesi de.Tabi bunlar şahsi tecrübeler ve benim zevklerime göre değerlendirmeler. Özetle 300 bandına kadar çok bir şey beklemeyin ama 300 civarında kesinlikle Taotronics Soundliberty 79 şiddetle tavsiyemdir.Minnacık kutuda performans şaşırtıcı.Ama keyif almak istiyorum para mühim değil derseniz Anker Soundcore Liberty 2 pro öneririm hele ki kampanya yakalanırsa tadından yenmez. Bu modellerle ilgili sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım.İyi dinlemeler. |
soınd liberty 79 konusunda katılıyorum, uçlarının hiçbiri kulağıma tam oturmamasına rağmen fiyatıma göre harika bir sesi var. en büyük eksisi dokunmatik kontrollerinin pek stabil olmaması. ama sanırım kaybettim güzelimi :( iş yerinde telefonla konuştum sonra kutusuna koyup cebime koydum ama bir daha da bulamadım ne olduysa. o yüzden bu konuya bakayım dedim mesajı görünce yazmak istedim ben de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
philips 102bk nasıl qcyt5 kullanıcısı olarak geçmeye değermi bende bi çok kulaklığa baktım 500 tl altı aynı 1000tl üstü farklı sürücü boyutları sesde ne gibi avantaj sağlıyor 1 senedir qcy t5 den memnunum kutu içeriğiden cıkan kablolu kulaklığın kablosuz hali < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
qcy modelleri ilk izlenim olarak f/p ürünü olarak dursalarda,yıllarca kullanabileceğiniz ürünler değil. bir süre sonra kulaklıklardan biri tamamen gidiyor ya da kopma sorunları sıklaşıyor,şarj olmuyor,yabancı kaynakları araştırırsanız ilk bir kaç ay iyi sonrasında çöp olduğunu görürsünüz. 500 bandı için önerilerim; < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extagon -- 29 Ekim 2020; 19:36:44 > |