Şimdi Ara

bluetooth hoparlör mü? soundbar mı? bütçe 1500tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 1500 tl civarı bütçem var. sony v21d benzeri bluetooth hoparlör mü tavsiye edersiniz, yoksa daha düşük bir bütçe ile sound bar mı?
    Bluetooth hoparlörün üstünde dvd, radyo usb girişleri olması bana çok cazip geliyor. Kablo olmaması da cabası. Fikirlerinizi bekliyorum.



  • iyice araştırıp güzel bir stereo bookshelf almanı öneririm. içinde bluetooth, optik giriş olanları da var. Edifir s1000db, klipsch r15pm gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aryel kullanıcısına yanıt
    söylediğin aletlerin sesi illaki güzeldir ama ne bileyim çok cazip gelmedi.sound bar'dan da dönmek üzereyim. sony v21d ile sony v41d arasında gidip geliyorum.
    bu tür sistemlerin artı ve eksisini yazabilir misiniz bilgi sahibi iseniz
  • alker A kullanıcısına yanıt
    Tabiki dilim döndüğünce yardımcı olmak isterim. Sorduğunuz ürünler güçlü yükselteçlere bağlanmış büyük çaplı hoparlörlerden ibaret. Geri kalanı mp3 çalarlar ile aynı özellikteki ürünler. Sesleri çok yüksek çıkıyor ama özellikle apartman dairesinde filan hakkını vermek imkansız. Öte yandan amacınız müzik dinlemek ise, hiç bir alışveriş yapmadan gidip stereo kaliteli bir sistemden müzik dinlemeden alışveriş yapmayın. Bana göre sound barların 600 tl olanı da 2500 tl olanı da inanılmaz boş geliyor. Belki istisnai olarak iyi olanları da vardır ama benim denediklerim çok fiyaskoydu. Şayet sinema sistemim olsun 5.1 ses almak istiyorum, bası ve ses şiddeti yüksek olsun istiyorum derseniz size creativr megaworks thx 550 öneririm. Yanına bir de 5.1 decoder alırsınız, sound barların çoğunu tuzla buz eder. Temizini bulmanız yeterli olur yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim.

    fakat daha da kafam karıştı.Bu süreçte çeşitli sistemleri denedim. jbl 3.1 sounbara baktım verdiği ses kaliteli ama sonuçta bluetooth hoparlörlere göre aman aman fazla bir artısı yok hem de daha pahalı üstelk kompakt değil sabir bir yerde durmak zorunda. soundbar fikrinden iyice uzaklaştım. LG ok99 ve Lg om 7650 çok yüksek ses veriyor ses kalitesi de yerlerde değil ama bass ağırlıklı aletler apartman dairesinde yüksek ses açamayacağımdan onlardan da uzaklaştım. kısık seste kaliteli ses veren ve etrafta kablo dağınıklığı oluştırmayacak şeyler bana daha çok hitap ediyor bunu tam olarak idrak ettim. sony mhc v41d hem bass hem tiz oranında tam istediğim seviyede ama hala tereddüt yaşıyorum. Önceden sony mhc 881 kullanıyordum döküldüğü için artık kullanamıyorum.Onun da tiz seslerdeki performansını beğenmiyordum.Bu aşamada cidden nokta atışı tavsiyeler ihtiyacım var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.