< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
evet bas ve sahne daha başarılı LG daha açık ses veriyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 28 Şubat 2021; 23:54:29 > |
|
|
Annem doğum günü hediyesi alacağım. Aliexpress'ten Tronsmart T6 25W sipariş ettim ama elime ulaşmadı, para iadesi talep ettim. Artık Türkiye'den alacağım kafamda 3 model var. Tronsmart T2 PLUS, Tronsmart T6 PLUS 40W, XİAOMİ 16W ve Anker Soundcore B sizce hangisi? Xiaomi dün 368 TL iken 499 olmuş ama Amazon'da 398'e buldum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felisleo2 -- 1 Mart 2021; 7:9:14 > |
|
|
Playstation 5 uyumlu iyi bir BT Speaker nereden buluruz gençler.. 2 +1 veya 5+ 1 |
|
Ani bir kararla MI 16W aldım, biraz büyük ama genelde evde kullanır. Umarım beğenir. |
İyi günlerde kullanın emin olun sesini çok beğeneceksiniz ama batarya biraz hızlı tükeniyor . yanına bir tane de powerbank ekleyin derim :) fiyatı uygun oldukçe güzel bir powerbank bırakayım şuraya https://www.amazon.com.tr/dp/B089NYD7HW/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_QGY6XG1PHWM3KA3PDXVH < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 2 Mart 2021; 15:13:16 > |
Bildiğim kadarıyla PlayStation serileri normal bluetooth hoparlör kulaklık gibi cihazlardan ses varmez hocam. kendi markası kendi ürünü olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkürler, sayenizde piyasanın %40 fiyatına aldım powerbankı. |
sarı rengi tükenmiş bile :)) hayırlı olsun güle güle kullanın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melchiah1978 -- 2 Mart 2021; 18:9:22 > |
Sizin yorumlardan sonra aldım hocam, bugün elime ulaştı 2 gün sonra annemdeyim ama dayanamadım denemek için açtım, gerçekten harika bir ses kalitesi var, bu kadar beklemiyordum. Teşekkür ederim. Genelde evde kullanır bir de kısık seste dinlemeyi seviyor. Kısık seste %20-30 gibi) 10+ saat gider mi acaba şarjı? |
Fiyat iyiymiş aldım bende birtane siyah teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |