Şimdi Ara

Football Manager 2012 İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
28.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Futbol menajerliğinde yeni perde!

     
        Her yeni yıla yaklaştığımızda bazı spor oyunları bizleri kucaklar. FIFA, NBA ve daha birçok oyunu bunlara örnek gösterebiliriz. Football Manager da bir istisna değil. Yaprakların düştüğünü ve sıcaklığın azaldığını gördüğümüz vakit anlarız ki yeni bir Football Manager zamanı da gelmiştir. Menajerlik oyunları bu seriye aşina olmayanlar ve uzaktan izleyenler için hep tuhaf gelmiştir. Birbirinin aynısı gibi görünen menüler ve bu menülere bulaşıldığında kaybolacaklarını sanmıştır çekingen oyuncular hep. Fakat biraz olsun futbol ile haşır neşir iseniz, Football Manager dünyası sizi içine aldığında kolayca bırakmaz. Oynamayan birine birçok yazı ile bütünleşik karmaşık menülerden oluşuyormuş izlenimi veren Football Manager serisi. Ancak bir kez şans verirseniz, hayatınızın dönüm noktalarından birini atmış olabilirsiniz belki de.
     


    ''



     
        Hemen Football Manager 2012'ye ve seriye getirdiklerini öğrenmeye ne dersiniz? Daha önce de olduğu gibi FM 2012 de, sorumluluklarınızı tamamen unutturabilecek seviyede bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. İstatistiklerle ve matematik hesaplamalarıyla uğraşmayı sevenler futbol sevgisini de bunlarla birleştirdiklerinde Football Manager serisi kolayca "quit" tuşuna basılamayacak seviyede bir oyun olmayı başarıyor. Football Manager 2012'nin serinin en iyi oyunu olduğunu en başta söylemeden ilerleyemeyeceğim. Belki bunu incelemenin sonunda söylemem gerekiyordu ama dayanamadım. Peki oyun neden en iyisi? FM 2012, geçen seneki oynanışını daha da ileriye götürecek önemli ayrıntılara imza atmış, çoğu eksiğini gidermiş ve tek kelimeyle neredeyse "kusursuz" bir menajerlik oyunu oluvermiş. Merak etmeyin, oynanış bildiğiniz FM oynanışı ama bu sefer kendinizi ufak gibi görünen ama hayati olan değişikliklere hazırlayın. Eğer Football Manager 2011'in hayranıysanız, FM 2012 de sizi kendisine hayran bırakmayı öyle ya da böyle başaracaktır.



    ''



        Football Manager 2012'nin çekirdek oynanışına dokunulmamış, bunda hiç şüphe yok. Eğer seriye yabancıysanız, hemen ufak bir özet geçelim sizlere. Football Manager veya diğer çoğu futbol menajerlik oyun serilerinde olduğu onlarca lisanslı lig arasından bir takım seçersiniz ve en aşağıdan en yükseğe doğru bu takımınızı dünyanın en iyisi hâline getirmek için çabalarsınız. Türkiye Süper Liginde Pendiksporu şampiyon mu yapmak istiyorsunuz, bu çetin mücadeleye girişebilirsiniz veya ilk kez üç büyüklerden birine Şampiyonlar Ligi kupası mı kazandırmak istiyorsunuz? Bunu da yapabilirsiniz veya İngiltere alt liglerinden bir takım dikkatinizi çekmiştir hep belki de. Seçin onu ve Premier Lig devlerinin kabusu yapıverin! Menajerlik koltuğunda oturduğunuz için Football Manager'da bir futbol takımına saha içi veya saha dışı edilebilecek tüm müdahaleler sizin kontrolünüz altında.
     


    İncelemenin devamı için tıklayınız










  • Güzel inceleme teşekkürler
  • videolu neden olmadı ki inceleme?
  • Teşekkürler
  • Teşekkürler
  • Türkiye ligi'ne transfer yapmak çok zorlaşmış. En basitinden Norveç ligi'nden bile oyuncu alamadım. Eski serilerde bu böyle değildi. Güzel bir tabirle; Parayı verdin mi düdüğü çalıyordun. Gerçekte de böyledir.
  • Fm 2011'e göre baya yenilik var birde Türkçe olsa çok iyi olurdu ama zararı yok ingilizceyi bu oyunla öğrendim
  • hiç biri CM0304 menejerlik oyununun zevkini heyecanını veremez hala oynuyorum büyük bir zevkle.açıkcası CM0304den sonra çıkan hiçbir menejerlik oyunu sarmadı beni arkadaşlar :( siz ne düşünürsünüz bilemem tabiiki
  • oyunda 20 bin tane hata aldım ve bu siteye yazdım hic birinice cevap atılmadı... orjinalini alsam aynı hataları alırmıyım sizce
  • gercekten kusursuz bir oyunmu,hic gulesim yoktu.yuzeysel inceleme olmus malesef.daha derinlere inilseydi oyunda gercekciligi bozan seyler gorulebilirdi.
    1-defans oyuncularinin inanilmaz gol becerisi(ozellikle yobo sezonda 15 gol atti kupa haric)
    2-inanilmaz fazla sakatliklar.mutlaka birileri sakatlanacak,bir haftada 5 sakatim oluyordu
    3-transfer inanilmaz zorlasmis.(gercek disi zor)
    4-oyuncularin durup duruken sozlesme yenilemek istemeleri ve inanilmaz paralara
    5-mantik yine ayni.hersey harika giderken ligin dibinden birine yenildiniz mi arkasindan gelen o onlenemeyen maglubiyet serileri.
    6-mac sirasinda takim taktik degisiklere hala cok az tepki veriyor,takim oyununda pek degisiklik olmuyor hala
    7-2 gune 1 mac koyan fikstur
    8-hala o anlamsiz ve surekli ayni sorular sorulan basin toplantilari.

    bu liste daha uzarda gider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 16 Kasım 2011; 12:15:33 >
  • oyun kötü mü iyi mi ona göre oynayacam bi karar verin ya
    birde tr yaması yok mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gastly06

    oyun kötü mü iyi mi ona göre oynayacam bi karar verin ya
    birde tr yaması yok mu ?

    iyide kötüde olsa. managerlik oyunlarının en iyisi olduğu için fm akar yine ;)
  • Birde TR yaması yok mu ya
  • kaleci yerdeki topu 2 kez tutamayıp elinden kaçırınca kapattım yazıklar olsun rezillik resmen. eskileri daha güzeldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balotelli

    kaleci yerdeki topu 2 kez tutamayıp elinden kaçırınca kapattım yazıklar olsun rezillik resmen. eskileri daha güzeldi.

    bugsuz oyun yok napalım :) bende çok sinir oldum bazı şeylerede artık sade spikerle takip ediyorum bir tek golleri izliyorum :)
  • bende hala cm 03-04 oynuyorum.futbolcuların özelliklerini kendim güncelledim. gerçeğe uygun yaptım çok zevkli
  • 2003/2004'ü 2009 günceline kadar oynadım ama futbola yeni gelen kurallar ile tadı pek kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ZamanLar actıgımda skorlar farklı bitiyordu ve bu beni cok sinirlendirmişti ama takım oturdukca müthis bi kapısma haLine geLdi trabzonsporda managerlik yapıyorum ve sizi kimsenin yıkamayacagı 11 imi yazıyorum gidin aLın bu oyuncuları ve neler yapabileceginizi görün...........

    KaLeci
    Sinan boLat
    Defans
    CorLuka Giray Filipe Santana Silvio
    ortasaha
    Mehmet ekici Andre Ayew
    Aron Lennon Arda Turan
    Eden Hazard
    Forvet
    AbeL Hernandez
  • Türkçe dil seçeneği olsa düşünmeden alacağım bir oyun...
  • Fifa 12 bence Pes 2012 den çok daha iyi olmuş pes gittikçe kullanıcı için zorlaşırken fifa daha çok kullanıcıya yönelik olmuş. İnceleme için Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.