Şimdi Ara

Cevat Yerli'nin Crysis 2 Röportajı Dosya Konusu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
15.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluelabel

    Yapımcısı TÜRK olan bir oyundan bahsediyoruz.İlki gelmiş geçmiş en iyi grafiklere sahip.Not ortalaması da 90 civarı,yani kesinlikle boş oyun değil.Ama yorumlara baktığım zaman şunu anlıyorum;Türk'ün Türk'den başka değil,hiç dostu yokmuş.

    Crysis'e grafikten ibaret diyenlerin çoğu,belki de hepsi Killzone 2'yi öve öve bitiremiyor.Yanlış anlama olmasın sakın,oynanışı bana ağır da gelse Killzone 2 başarılı bir oyundur.Başka yerlere çekmeyin sakın.

    Yahu biraz destek olun,elin gavuru yere göğe koyamıyor adamları,biz yerin dibine sokuyoruz.Gören de oyun dünyasında söz sahibi ülkenin insanları sanacak sizi.Acaba kronik yabancı hayranlığımız mı devreye giriyor?Crysis'i beğenmek için,MW ya da BC'nin yapımcılarının mı yapması gerekiyor?




    killzone 2 yi grafik açısından övenleri de anlamıyorum açıkçası. ilk oynadığımda hayal kırıklığına uğramıştım kaplamaları falan görünce.




  • killzone 2 yi grafik açısından övenleri de anlamıyorum açıkçası. ilk oynadığımda hayal kırıklığına uğramıştım kaplamaları falan görünce.




    ben sevmiyorum ama sevenlerede bişi diyemem atmosferi güzel olabilir, oyun oynanabilirliğini ben sevmedim ama sevenlere bişi diyemem ama grafikler hakkaten berbattı kill zone 2 nin.resmen çamur deryası, ne netlik var ne renk canlılığı var her şey tek renk moblarda kırmızı gözde olmasa onlarıda seçemiyecen .Ara videolar hakkaten çok iyiydi onlara bişi demiyorum bende beğendim ama oyun grafikleri resmen berbat silah grafikleri cod mw2 dekilerin yanında mezbelelik ama işte millet övüyor bende anlamıyorum neden övüyolar.
  • Ben daha önce yazmıştım, tekrar yazıyorum. Oyun TÜRKÇE olacak...

    Buyrun:

    TR-OYUNCU Yöneticisi ve CRYSIS TÜRKİYE Kurucusu Giray Saltuk ÖZEN'in Facebook yazısı:

    CRYSIS 2, 25 Mart 2011'de Profesyonel Türkçe Dil ve Dublaj Desteği ile ister 2D ister 3D şeklinde piyasada olacaktır! Sakın kaçırmayın!

    Devamı:
    http://tr-tr.facebook.com/note.php?note_id=123388244381798
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hdblack35

    Ben daha önce yazmıştım, tekrar yazıyorum. Oyun TÜRKÇE olacak...

    Buyrun:

    TR-OYUNCU Yöneticisi ve CRYSIS TÜRKİYE Kurucusu Giray Saltuk ÖZEN'in Facebook yazısı:

    CRYSIS 2, 25 Mart 2011'de Profesyonel Türkçe Dil ve Dublaj Desteği ile ister 2D ister 3D şeklinde piyasada olacaktır! Sakın kaçırmayın!

    Devamı:
    http://tr-tr.facebook.com/note.php?note_id=123388244381798



    Söylenen pc versiyonu için olabilir,Ayrıca sormak lazım xbox 360 da türkçe dublaj olacak mı?Aslında bu dediklerinden sonra büyük ihtimal türkçe olur,adamlar oyunu her platform için eşit tutmak istiyor.




  • Ben PC-Konsol ayrımı yapacaklarına inanmıyorum, en azından Türkçe dil desteği açısından...
  • arkadaşlar crysis 3'ün boss kapışmasının senaryosu şöyle olmalı bence: 1. oyundaki albay lee robotlaştırılmış bir şekilde önümüze çıkar . :) manyak olur .
  • Ben böyle oyunun :@@ tamam oyunlar güzel ama birde çalışma şekline gelince... tam bir rezalet, takılma bir yandan grafik bozulma bir yandan, pcyi kaç defa bozdu, mavi ekran hatası ve pcnin birden kapanması. Birde utanmadan pcleri eritecez demiş! Al işte anakartla işlemciyi aşırı ısınmaktan yaktı, memnunmusun!!! crysis 2 orjinal aldım ama gene arızalı ,hele 1.9 yaması,zaten gamespy de istifa etti,at şimdi dvd yi çöpe hadi bakalım. Oyun son derece bozuk ve hatalı. Bir haltı beceremiyorsanız bırakın bu işleri! Sırf kazanç için yaptıkları düzenbazlığa bak! Hiç yapmasaydınızı daha iyidi! Herifin türkçe'side kıt zaten!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ben böyle oyunun :@@ tamam oyunlar güzel ama birde çalışma şekline gelince... tam bir rezalet, takılma bir yandan grafik bozulma bir yandan, pcyi kaç defa bozdu, mavi ekran hatası ve pcnin birden kapanması. Birde utanmadan pcleri eritecez demiş! Al işte anakartla işlemciyi aşırı ısınmaktan yaktı, memnunmusun!!! crysis 2 orjinal aldım ama gene arızalı ,hele 1.9 yaması,zaten gamespy de istifa etti,at şimdi dvd yi çöpe hadi bakalım. Oyun son derece bozuk ve hatalı. Bir haltı beceremiyorsanız bırakın bu işleri! Sırf kazanç için yaptıkları düzenbazlığa bak! Hiç yapmasaydınızı daha iyidi! Herifin türkçe'side kıt zaten!

    4 yillik hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.