Şimdi Ara

Bayonetta Ön İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Güzel ve ölümcül...

    İki ayrı ırk. İki ayrı dünya. Asla bir araya gelmemesi gereken iki halk. Bunların arasından iki kişi. Yasak bir ilişki. Bu ilişkinin ölümcül meyvesi. Bir melek, yada bir şeytan. İnanılmaz bir yetenek, gizemli bir güzellik. 500 yıllık bir uyku. Tam anlamıyla soğuyan bir intikam yemeği. Ve …

    Henüz gerisini bilmiyoruz. Öğrenmek için az bir süre kaldı diyebiliriz. Duyurulduğu ilk günden beri artan bir merakla beklenen, açıklanan her bir özelliği ve yayınlanan videoları ile özellikle Devil May Cry hayranlarının yüreğini kabartan bayonetta’dan bahsediyoruz elbetteki. Bildiğiniz üzere bu hafta oyunumuzun oynanabilir demosu yayınlandı. Hatta bir çoğunuz çoktan bu demoyu oynayarak oyun hakkında az çok fikir sahibi olmuştur. Ama biz burada o demoyu incelemiyoruz. Biz oyunun %90’ı bitirilmiş tam sürümünü anlatacağız sizlere. Yani görmediklerinizi okumaya hazır olun dostlar.

    ''



    Öncelikle bilmeyenler için oyun hakkında kısa bilgiler verelim. Bayonetta yukarıdada söylediğimiz gibi Devil May Cry benzeri bir aksiyon oyunu. Burada benzeri kelimesi aslında her anlamda kullanılıyor. Öyleki oyunun yapımcısı Devil May Cry ve Viewtful Joe’nunda yapımcısı olan Hideki Kamiya. Platinum games ile ortak yapılan bir oyun ve dağıtımcısı ise uzun süredir vasat günler yaşayan efsanevi Sega. Oyunada ismini veren ana karakterimiz güzeller güzeli bir bayan cadı. Ama güzel olduğu kadar annesi ve babasından aldığı yetenekler sayesinde hiç kimsenin olamadığı kadarda ölümcül. Öyleki kendisi şekil değitirebiliyor, vücüdunu saran saçlarını devasa ve güçlü saldırılar oluşturmak için kullanabiliyor, zamanı yavaşlatabiliyor, her boydan silahı kullanabiliyor ve inanılmaz dövüşüyor. Güzel olduğunu söylemişmiydik? Neyse. Oyunumuz PS3 ve Xbox 360 platformları için yapılmış durumda. Ama esas yapım yeri x-box. PS3’te convert olarak bulunacak. Bizim incelediğimiz versiyon ise PS3 versiyonu. Ünlü Japon dergisi famitsu tarafından geçtiğimiz ay çıkan Japon versiyonu 40 üzerinden 40 almış durumda ve orada şimdiden efsane haline geldi oyun. Peki ya bizim yani Avrupa için? Bunu hep beraber göreceğiz.

    Bir çoğunuz demoyu oynamışsınızdır. Bayonetta çok hızlı, sert ve eğlenceli bir oyun. DMC dinamiklerini sonuna kadar kullansada aslında bana göre ondan çok farklı özellikleri var. Ki bu demodan çok full oyunda hissedilmekte. Kısacası demoda gördükleriniz oyunun yarısı bile değil. bizde size bunları anlatacağız.

    ''



    Önce klasik şeylerden bahsedelim hızlıca. Oldukça güzel grafikleri olmasına rağmen oyunun convert olmasındanmıdır bilinmez PS3 versiyonunda zaman zaman grafiksel hatalar göze çarpmakta. Bunlar zaman zaman iç iöe geçmeler, bazı dinamiksel problemler ve kaplamaların 1-2 ufak sekme yaşaması gibi problemlerin yanında bazı yerlerde AA problemleri görünmekte. Tabii şunuda hatırlatmak gerek sonuçta oynadığımız versiyon henüz tamamlanmış değil. yani bunlar geçici şeylerde olabilir. Bunun yanında bana göre oyunun en iyi yanı efektleri. Her yaptığınız bir harekette muhteşem ötesi efektler var. Ve bunlar sadece grafiksel olarak değil ses ve benzeri şeylerlede desteklenmiş durumda. Kısacası oyun bize aktif olduğu anlarda görsel bir show sunuyor. Oyunun müzikleri Japon yapımlara özgü bir biçimde tasarlanmış ve oldukça tatmin edici durumda. Karakter seslendirmeleri ise çok çok iyi kotarılmış durumda.

    Ön İncelemenin devamı için tıklayınız










  • http://forum.donanimhaber.com/m_34864764/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#34864764

    dostum guzel yazı ama sıteden alıntı yazı
    benkendım on ıncelemesını yapmıstım daha onceden
  • Gerçekten ps3'te demosunun japon ve ingilizce versiyonlarını beğenerek oynadım,orijinal olarak 360'da alıcam çünkü famitsu 40 üzerinden 40'ı 360 versiyonuna verdi
  • bencede oyun 10 numara olucak keyifle ve heyecanla oynadım demoyu devil may cry tahtından indirir bu oyun !!!
  • Hiç beğenmedim bu oyunu...
  • famitsu xbox versiyonuna 40 verdi ancak ps3'e 38 verdi. Neden? Çünkü tembel sega coder'ları ps3 mimarisini iyi bilmediğin dolayı grafiklerini xbox'daki kadar başarılı yapamadılar. VGChartz'ın haberine göre sıkıntıyı çözmek isteyen Sega, sony'den mühendis çağırarak oyunun Amerika ve avrupa release'lerinde bu pürüzleri giderecek. Dolayısıyla oyunu ps3 için de alabilirsiniz iki konsol için de 40/40 düşünebilirsin.

    Demo'yu bende oynadım, güzel oyun ama benim tarzım değil. Isınamadığım bir oyun türü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Malko

    famitsu xbox versiyonuna 40 verdi ancak ps3'e 38 verdi. Neden? Çünkü tembel sega coder'ları ps3 mimarisini iyi bilmediğin dolayı grafiklerini xbox'daki kadar başarılı yapamadılar. VGChartz'ın haberine göre sıkıntıyı çözmek isteyen Sega, sony'den mühendis çağırarak oyunun Amerika ve avrupa release'lerinde bu pürüzleri giderecek. Dolayısıyla oyunu ps3 için de alabilirsiniz iki konsol için de 40/40 düşünebilirsin.

    Demo'yu bende oynadım, güzel oyun ama benim tarzım değil. Isınamadığım bir oyun türü.



    Doğru söylüyosun Beceriksiz Sega proğramcıları üşengeçliklerinden bi adam gibi iş yapamıyolar
  • Çok güzel bir oyun manyak combolar var ucuzladığı zaman ps3'e hemen alacağım nadir multiplatform oyunlardan biri olacak
  • DMC 2,3,4' e çakar bu oyun
  • Ben oynadım beğenmedim PS3 te düzeltmeler yapılmış ayrı konu ama oyun olmamış gibi şahsi fikrim
  • beyler xbox 360 için demo linklerini verebilicek olan war mı ? (PAL)
  • Demoyu xbox360 'ta oynadım,
    çok güzel görünsede tam sürüm çıkmadan efsane olacak demek yanlış olur,
    dmc serisini sonuna kadar andırıyor mekanlarda ve gelen yaratıkların tasarımları dmc'den fırlamış gibi,
    fakat oyunun %90 bitmiş versiyonunu oynayan editörümüz daha farklı düşünüyor ,
    umarım söylediği kadar güzel bir oyunla karşılaşırız.
  • pal ı çıkmadı ya deli olacam
  • DMC daha iyi. Demosu iğrençti bana göre bu çakma DMC'nin...
  • demoyu oynadım karar veremedim iyimi kötümü ikisi arasında bişey
  • Demonun özellikle ilk bölümü çok kötüydü bana göre.Hangi hareketi niye yaptığımı göremedim çoğu zaman.İkinci bölüm fena gelmedi ama vuruş hissi yok oyunda.DMC 4 de de aynı sorun vardı benim için.Oyun gerçekten çok güzeldi ama vuruş hissi çok iyi değildi.Daha yakışıklı ismi vardır belki arkadaşlar,ben vuruş hissi diyorum:)

    Hala ilk DMC kalitesinde oyun yok.Bu tarzda tabii:)

    Saygılar..
  • Kamera açıları DMC 1 ve 3 gibi (4.'yü oynamadım) olursa yazık olur. Çünkü Dmc serisini benim gözümde bitiren olay kamera açılarıydı . Hikayesi süper ama dediğim gibi kamera adamı deli ediyor .
  • dmc5i bekleyin ıgrenc bı oyun
  • pusudayız
  • Demoyu oynayıp silmem bir oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.