Şimdi Ara

Bloomberg’e göre Bitcoin 2021 yılı sonuna kadar 80 bin dolara ulaşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bloomberg’e göre Bitcoin 2021 yılı sonuna kadar 80 bin dolara ulaşacak



    Lider kripto para birimi Bitcoin’de son birkaç haftadır oldukça hareketli günler yaşanıyor. Haftalar önce 3 kez üst üste 41 bin dolar seviyesinin altına geriledikten sonra yükselişe geçen Bitcoin, 5 aylık aranın ardından dün ilk kez 57.500 dolara kadar yükselmeyi başardı.



    Ayrıca Bkz.Kripto para dünyasında önemli gelişme



    Bitcoin’in yeniden yükseliş kanalına girmesiyle, lider kripto para biriminin yılın sonuna kadar ulaşabileceği yeni rekor fiyat seviyeleri hakkında birçok yeni tahmin gelmeye başladı. Bu fiyat tahminlerinden biri de Bloomberg’e ait. Popüler ana akım medya organı Bloomberg’ün aktardığı habere göre Bitcoin’de bir sonraki hedef 85.000 dolar



    Bloomberg’e göre Bitcoin 2021 yılı sonuna kadar 80 bin dolara ulaşacak



    Bloomberg, bu haber için Barry Silbert’e bağlı Singapur’daki Luno borsasının Asya Pasifik bölgesi Başkanı olan Vijay Ayyar’ı kaynak olarak gösteriyor. 



    Bloomberg’e göre Bitcoin 2021 yılı sonuna kadar 80 bin dolara ulaşacak



    Bloomberg’e göre Bitcoin 64.800 dolarlık bir önceki rekorunu kolaylıkla geride bırakabilir ve 80 bin dolara ulaşabilir. Bu fiyat tahminini teknik analizdeki ters omuz baş omuz formasyonundan yola çıkarak varan Bloomberg’e göre ayrıca Ichimoku sinyali ve opsiyon piyasası da Bitcoin’in 2021 yılı sonlanmadan 80 bin dolara yükselebileceğini öngörüyor.




    Kaynak:https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-10-12/bitcoin-s-record-high-is-within-sight-after-sharp-recent-rally







  • Bu işi bi noktada patlatacaklar ama ne zaman çok merak ediyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 180 bin dolar diyecekti sanırım.

  • 80.000'de haber gelir. Amerika'da ETFler onaylanır. Birkaç ülke rezerv para yapar. 4 yıllık döngüyü 150-200 arasında kapar. Bu arada 80K H&S hedefi. Üzerine ne kadar koyacağı belirsiz.


    Öte yandan savaş patlar. Bütün Dünya ekonomik krize girer. Dolar, BTC vs.. deli gibi düşer. O yüzden yatırım yaparken bütün paranızla asla yapmayın. "Aaaa 150.000 olacakmış. Evi satıp alayım, 3 ev alırım" dersin, ya tutar ya tutmaz.

  • Romeo84 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır patlayacak patlayacak diye diye oldu 60k :)). BTC almayıp patlayacak diyeni, ilerde sarkar diyip gyme gitmeyenlere benzetiyorum. İlk düşüşte "patladı" diyenler ve sıkıya gelemeyenler kulübü üyeleri.

  • Romeo84 kullanıcısına yanıt
    Patlayacak tek şey Türk Lirası.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sürekli pump amaçlı kes yapıştır başlık ve haberler. Bu 80 bin dolar olacak tahminini yapan Bloomberg değilmiş aslında, bu gerçeği haberde sona saklıyor satır aralarına gizliyorlar. Asıl önemli cümle şu:

    "Bloomberg, bu haber için Barry Silbert’e bağlı Singapur’daki Luno borsasının Asya Pasifik bölgesi Başkanı olan Vijay Ayyar’ı kaynak olarak gösteriyor. "

    Doğru haber başlığı uzmancoin.com sitesindeki gibi açılmalıydı sayın editör, ama o zaman saftirikleri kripto borsasına çekmek için nasıl tavlayabilirsiniz, zor olur tabi.

    Luno borsası yöneticisinden Bitcoin için 85 bin dolar tahmini.
    Luno borsasının Asya-Pasifik bölgesi yöneticisi olan Vijay Ayyar, Bloomberg’e yaptığı açıklamada en büyük kripto paranın, kısa vadede 50 bin doların üzerinde tutunmayı başarması durumunda 85 bin dolarlık fiyata ulaşabileceği değerlendirmesinde bulundu.
    https://uzmancoin.com/luno-borsasi-yoneticisinden-bitcoin-icin-85-bin-dolar-tahmini/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 13 Ekim 2021; 17:11:43 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.