Şimdi Ara

Bloodstained Wii U Sürümü İptal Edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Bloodstained: Ritual of the Night'ın Wii U sürümü iptal edildi. Proje lideri Koji Igarashi Kickstarter sayfası üzerinden oyunun Switch sürümü için Wii Ü sürümünü iptal ettiklerini duyurdu. 
     
       Koji Igarashi iptal üzerine şu açıklamayı yaptı.
     
    "Kickstarter kampanyamız sırasında Wii U'nun popülaritesi en üst seviyedeydi, ancak durum Nintendo Switch'in piyasaya sürülmesinden sonra büyük ölçüde değişti. Bu değişiklik donanım üreticisinden gerekli desteği almamızda zorluk çektirdi ve bu da Wii U geliştirmesini bırakıp Nintendo Switch'e kaydırdı."
     
       Bloodstained'i Kickstarter'da desteklediyseniz ve Wii U sürümünü seçtiyseniz otomatik olarak Switch sürümüne taşınacaksınız. Wii U sürümünü seçtiyseniz ve PlayStation 4, Xbox One, PC veya PS Vita sürümüne geçmek istiyorsanız, “Change Your Survey Answers” bağlantısını kullanarak değiştirebilirsiniz.
     
       Wii U sürümünü seçtiyseniz ve başka herhangi bir sürüm istemiyorsanız, PayPal ile geri ödeme almak için 20 Nisan 2017 tarihinden önce “Bloodstained Wii U Refund” başlığıyla birlikte orders@fangamer.com adresine mesajınızı gönderin.
     
       Bloodstained: Ritual of the Night Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.