Şimdi Ara

Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (665. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.372
Cevap
160
Favori
616.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyuna başlamadan önce yapılıcak liste

    - 5 vakit namaz (sabır için dualar)
    - Soğuk Su
    - Tesbih (sabır için yine)
    - Limonlu soda (iyi gidiyor bosslara girmeden önce)
    - Acılı lahmacun (buda bosslardan çıktıktan sonra yiyorsun kendine geliyorsun yine tekrar soğuk su içiyorsun mis gibi kendine geliyorsun)

    mission complete
  • kana susamis canavari ilk görüşte gectim oyun okadarda zor gelmedi niyeyse olayi cozdukten sonra devami geliyor gibi en cok ilk bossta zorlanmistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda garip bi oynanabilirlik var. Üstüne gidip "yapıcam geçicem ulan nasıl öldüm burda ya" psikolojisine girince sanki seni daha çok sinirlendirmek için oyun mekaniği çok değişik davranmaya başlıyor. Ama biraz ara verip tekrar deneyince hiç zorlanmadan geçiyorsun takıldığın yerleri.

    sakin kafayla yayıla yayıla oynamak lazım oyunu. Aksi halde çok sinir yaptırıyor.

    Misal kana susamış canavarı en az 10 kez oynadım. Ama kapatıp ertesi gün sakin kafayla oynayınca geçtim. Örümcek romu aynı şekilde. Sakin kalarak oynayınca güzel ilerliyor ama bazen fizik motoru sapıtıyor ve oda sizin panik yapmanıza neden oluyor. Haliyle hata yapıyosunuz ve klasik " ÖLDÜN" yazısı ekranda beliriyor.

    Bunların dışında hoş bir olmuş. Psn de goty versiyonu 50 tl civarında görürseniz alın mutlaka. Türkçe olması da oynanışı keyifli hale getiriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatimda bu türü hiç oynamamistim ta ki witcher 3 e kadar witcher a bayıldım harikaydı şimdi dostlar ben bu bloodborne u alirsam oynayabilir miyim ? Witcher da baya alışmıştım gayet iyiydim fakat bu ondan çok mu farklı ben sinirli bir oyuncuyum kol falan kırdığım oluyor fifa yüzünden bunda daha mı kötü olurum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usuallysony

    Hayatimda bu türü hiç oynamamistim ta ki witcher 3 e kadar witcher a bayıldım harikaydı şimdi dostlar ben bu bloodborne u alirsam oynayabilir miyim ? Witcher da baya alışmıştım gayet iyiydim fakat bu ondan çok mu farklı ben sinirli bir oyuncuyum kol falan kırdığım oluyor fifa yüzünden bunda daha mı kötü olurum ?

    Fifa yüzünden kol kırdıysanız bunda makineyi tamamen kırarsınız :)




  • micholasi gecemiyorum 6-7 kere ust uste denedim. makinayi kiracak raddeye geldim ve kapadim cihazı. yarin artik.



    bide su kadeh ve zindanlar hakkinda ayrıntı vevebilecek vsr mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usuallysony U kullanıcısına yanıt
    Witcher la bloodborne aynı tür değil ki bloodborne bence çok üstün..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • racyrocq kullanıcısına yanıt
    Ateş kağıdı çok etkili..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lifeisomur kullanıcısına yanıt
    Aslında oynama konusunda mevzu şu bu oyunu yapan ekip zaten dark souls demons souls gibi oyunları ustaca oynayan kişiler. Yeni çıkacak oyunu da kendileri nasıl normal oynuyorsa o seviyede yapıyorlar zorluk seviyesi boss dengesi vs tabi türe alışkın olmayan adam için gayet zor yapan ekibin de millet oynamış oynayamamış oyun tutmuş tutmamış gibi derdi olmayınca ilk alacak kişi doğal olarak ikilemde kalıyor başarabilir miyim falan ikilemine giriyor. Bu adamlar herkes rahat oynasın gibi dertleri olsaydı kesinlikle oyunun başında uzun bir training modu yaparlardı geçemeyen oyuna başlayamazdı. Ben mesela bloodborne u aldığında açtım oynadım hiç zorluk çekmedim sadece kayarak kaçmak biraz enteresan geldi ama yarım saatte alıştım. Sistem değişmediği sürece ds5 de çıksa rahat oynarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • racyrocq kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadan bakabilirsin zindanlarla ilgili detaylı açıklama bulunuyor.

    Bu arada zindanlar bölmünde 4.katmanda Kadim Lordlar'ın Bekçi Köpeğine gelen arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Oyunu 2 sene önce platinledim ve halen unutmadım o bossun zorluğunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downrock -- 2 Ağustos 2017; 4:15:3 >
  • Mensis in rüyasına geldim. O örümcekleri oraya koyana etmediğim küfür kalmadı. Doğal olarak paket olup durdum boss da. Farm yapıp sonra tekrar gideceğim. Oyun efsane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • racyrocq kullanıcısına yanıt
    Micholas kendi içinde basittir. Özellikle DLC'deki oka dönüşen kılıcın varsa çok kolaydır. Yanına koşmadan uzaktan ok atıyorsun, o da kaçmıyor. Hiç uğraşmıyorsun. Ben öyle rahat rahat öldürdüm. Evelyn ve bone marrow da kullabilirsin ama Simon's Bowblade ile çok daha kolay oluyor. Hiç bone marrow ash harcamıyorsun.

    Eğer karşı karşıya dövüşürsen de kesinlikle yüz yüze gelmemeye çalış, hep iki vuruş yap ve sağına kaç. Augur of Ebrietas yapıyor, hani şu tek elinden birden kollar fırlıyor ya, o da yeterince sağlığın yoksa tek vuruşta öldürüyor.
  • downrock kullanıcısına yanıt
    O alevli köpek mi? Watchdog of the bilmem neydi ismi... Ben de ilk oynadığımda çok zorlanmıştım ama daha sonra taktiğini keşfedince iyice çerez hale gelmişti. Hatta birkaç defa çok kolayca geçmiştim. Oyunu oynamayalı 7-8 ay oldu herhalde.
  • Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    Evet o alevli köpek fakat 2 tane geliyor bu köpekten ilki çok kolaydı 2.si bayağı zorlamıştı beni tabii sonra geçtim.
  • downrock kullanıcısına yanıt
    2 tane gelen dungeona hiç rastlamamıştım. Normal Dungeonda tek geliyordu ama kolaydı. Defiled Dungeon'da ise zaten sağlığım yarıya düşüyordu ve bu boss tek vuruşta öldürüyordu beni, onu hatırlıyorum. Bütün dungeonları da yaptım sanıyordum halbuki.
  • Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim 2. olan Defiled Chalice Dungeon da gelen
  • ya plat trophy kasacaktjm daha oyunu bitirdim bastan başlatti oldugum gibi kim ugrascak onca yeri acmaya etmeye alla allaa ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafif silahlarla oynuyorum testere yi +9 yaptim . yeni silah olarak ne onerirsiniz merhamet def falan var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: racyrocq

    ya plat trophy kasacaktjm daha oyunu bitirdim bastan başlatti oldugum gibi kim ugrascak onca yeri acmaya etmeye alla allaa ya

    Gherman'a gitmemeniz gerekiyordu.Zindanlar bittikten sonra DLC ve en son gherman'a gitmeden save alıp gidip o şekilde NG+'ya hiç geçmeden tamamen bitirebilirdiniz malesef bu türlü baştan oynamak zorundasınız.
  • Oyunu aktif oynayanlar var mi hala zindanlarda rom u kesmek lazim 😅😅

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.