Şimdi Ara

Bloklamak serbest buyurun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Survivor izleyenler beni bloklasın lütfen, kimse kusura da bakmasın bunu düzenli izleyen adamla bu bölümde muhatap olunmaz. Koyu akp'li ile bile bir şekilde muhatap olursun(çok zor olsa da) ama bunlarla olunmaz. Birkaç kere izleme denemesinde bulundum ve anladım ki bunu izleyen insanlar düzgün düşünemez. Evet ayrımcılık yapıyorum, evet yaptığım belki yanlış ama umrumda da değil. Böyle bir saçmalığı izleyip de ona buna laf atmak çok mantıksız.

BU PROGRAM TÜRK TOPLUMUNUN CAHİLLİĞİNİN TELEVİZYONA YANSIMASIDIR!

Not:Anime konusunda da aynı şeyleri düşünüyor olabilirsiniz, saygı duyarım. Ama şunu da bilmenizi isterim ki anime bambaşka bir dünya, bir deneyin görürsünüz kesinlikle ufuk açıyor bazı animeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuV52 -- 23 Mart 2016; 14:10:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 24 Mart 2016; 0:05:06 >
    *
  • bunu konu olarak açan adamın beyninde şüphe ederim konuyu açtıgın yere bak ülke ve dünya gündemi

Orijinalden alıntı: barut78

bunu konu olarak açan adamın beyninde şüphe ederim konuyu açtıgın yere bak ülke ve dünya gündemi

Ülkenin gündeminde survivor var hocam o yüzden canınızı sıkmayın. Kendi yaşadığınız yerden haberiniz yok galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    orada yarışanlar zevk alabilir ama izleyenler nasıl bir zevk alıyor anlamak güç.

Orijinalden alıntı: Kind Regard

Sadece Survivor değil ,Esra Erol, Biri bizi
    gözetlıyor, çiftleştirme programları Çarpık ilişkilerle toplumu zehirleyen
    diziler ve Samanyolu tv gibi yayınlar izleyen
    insanlar da beni bloklasın

Sen çok yaşa

• acun zaten dışarının adamı

Acil blok'lanır
  • Çok mu zorunuza gitti. Ne boş insanlar var. Dünyanın izlediği, en çok seyredilen bir eğlence programı bu, adı üstünde eğlence programı. Saçma saçma konuşmayın. Size ne eğlence programından, isteyen istediği şeyi izler. Futbol izlemek boş değil de, bunu izlemek mi boş. Eğlence programını ayırt edemeyen tipler ile bu ülke bir yere varaamaz! Dünya eğlence programları ile diğer programları ayırt etme gücüne sahip, bizdeki bazı tipler farkında değil. Dünyadan çok biliyorsunuz bu işi sanki. Biraz aklınızı çalıştırın, rezil olmayın!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz zevk meselesi.

Bana gore Turkiyede izlenecek iki dizi var ve sadece onlari izlerim.
    1. Yesil deniz
    2. Baba candir.
    Ha bunlarda sacmaliyormu tabiki ama minimum duzeyde.

2011 de G.O.T izledim ilk bolum bune lan dedim
    2015 de artik Game of thrones sosyal medyanin konustugu bir dizi olmustu.
    Zamaninda boyle bir dizi var diye onerdiklerim burun kivirmisti.
    Suan dizi ile yatip kalkiyorlar.

Dedim bendemi sorun var gene ilk bolumde kapattim cunku ilgimi cekmedim izlememde.

Animede izlerim , Yabanci dizide izlerim , Yeterki ilgimi ceksin.

İlgisini ceken Survivorda izler bende izledim Gecen sene Hasan sempatizani iken suan Pc basinda tv yi acar arada bakarim ama ilgimi cektikce.

Oyuzden Kimsenin zevkini sorgulamak kimseye dusmez ben bilim kurgu konuya biraz daha fazla sicak bakiyorsam ,bir baskasi Tarihe daha sicak bakar.

Ahmet Vendetta filmini 10 kere izleyip halen zevk aliyorsan o onun sorunu .
    Ben Bir seyi hicbir sekilde unutmadan 2 kere izlemem .
    Transformers sersine lan bu ilk olaya nasil giriliyordu deyip filmi izlerken aklima gelen 2. Film yuzuden sadece 1 ve 3 'u izledigimde oldu.

Buda benim huyum zevk meselesi.

Oyuzden kimseyi sorgulamam ama haklisin .
    Programlar cop ,reyting ve para ugruna kalite yerlerde.

Benim icin kendini sosyal medyanin zorlamasiyla birseylere sevdiren tip olmadiktan sonra sikinti yok, survivor ,evlilik vb programlar yasak degil ne izlerseler izlesinler, kaliteli mi tabiki kalite 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 23 Mart 2016; 16:28:12 >

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Çok mu zorunuza gitti. Ne boş insanlar var. Dünyanın izlediği, en çok seyredilen bir eğlence programı bu, adı üstünde eğlence programı. Saçma saçma konuşmayın. Size ne eğlence programından, isteyen istediği şeyi izler. Futbol izlemek boş değil de, bunu izlemek mi boş. Eğlence programını ayırt edemeyen tipler ile bu ülke bir yere varaamaz! Dünya eğlence programları ile diğer programları ayırt etme gücüne sahip, bizdeki bazı tipler farkında değil. Dünyadan çok biliyorsunuz bu işi sanki. Biraz aklınızı çalıştırın, rezil olmayın!

asau bugünlerde sinirlisin hayırdır maaşlarda kesinti mi oldu

&#8224;
  • Bazen yorgun bir gün geçirince insan survivor izlemek isteyebilir ama programı ciddiye almanın veya oy vermek için para harcamanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.

Herkes istediği müziği dinlemek serbesttir. Rap dinleyen birisinin pop dinleyen biriyle dalga geçmesi gibi. Müzikten ne beklediğine bağlı. Hoşuna gidiyor mu gitmiyor mu gibi. Programlar da bu şekilde.

Animeye gelince, animelerin (net söylüyorum) %90'ı tamamen saçma ve birbirinin kopyası. Her mevsim 20'den fazla anime gelir ve en fazla 2-3 tanesi düzgündür. Bu animeye has birşey değil film ve dizilerde de aynıdır.
    Chp'li değilim survivor fanı kardeşim sakin ol. Ermeni ne alaka bu arada? Komik

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.