Şimdi Ara

BlogTV'den sonra yaşama olan inancımı yitirdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benzer duyguları paylaşan birilerini bulursam çok mutlu olucam.

Herşey burda bi linke tıklamamla başladı, sonra istemsizce girip insanları seyretmeye başladım.Yaklaşık 1 saatimi buna harcadım.

Evindeki silahları çıkartanlar, esrar içenler, saçma sapan bir sürü ergen ve gereksiz insanların birbirini tavlama çabaları.

Gerçekten izledikçe gençliğimizin ne kadar saçma yerlere gittiğini görmeye başladım.

Benim gibi BLOGTV'de biraz takıldıktan sonra milletimizin geleceğine dair inancını kaybeden var mı?

• 14,15 yaşındaki tabiri caizse yeni yetmeler bile ilgi odağı olabiliyor. Yazık.
  • Yani bahsedildiği gibi bazen çürükler çıksa arada olur deyip geçeceğim ancak nerdeyse hepimiz sapıtmış durumdayız.Facebook bu işin sinyallerini verdi ancak durum şu anda çok daha vahim sanırım.Denildiği gibi 13-14 yaşında kıza yazanlar, gözlüğünü filan takıp üstünü çıkartıp bu saatte kendini gösterme peşinde olanlar.Aramızda da vardır illaki ancak bana göre yazık, gerçekten yazık...

Orijinalden alıntı: JAMESx

mardinli serseriyi dinledikten sonra hayattan soğudum

Başına çok büg bir bela aldın

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

aslında hoşuma gitmiyor değil bu kadar gerizekalı arasında kendimi zeki hissetmiyor değilim..

japonyada olsan iyiymiydi herkes süper zeka kime baksan 500 IQ

Aldırma elime sazı, yüksek bel şort giyen tambılır kızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

quote:

quote:

aslında hoşuma gitmiyor değil bu kadar gerizekalı arasında kendimi zeki hissetmiyor değilim..

"arsız gel la gel sana dis atmışlar la" cümlesinden sonra ifadem
    oldu

• Buradaki arkadaşların çoğunun bu durumdan rahatsız olduğunu düşünmüyorum . Facebooktan sonra ben de sendeki duyguların aynısını yaşadım . Yaşım çok mu değil henüz yeni reşit oldum fakat en deli çağlar denilebilecek yaşımda bile bu durumdan rahatsızlık duyuyorum . Kaldıramıyorum insanların bu kadar gösteriş meraklısı olmasını . Bu kadar ne biliyim nasıl tarif edilir hakaret sözcükleri de kullanmak istemiyorum kısacası nasıl böyle olabiliyorlar anlamıyorum . Twitter ' da aynı renk . BlogTV ' nin amacını duydum yalnızca , girmeye yüreğim elvermedi . Böyle yetişiyoruz işte . Zeitgeistteki tarif edilen lunaparklar ve aldatmacaların bir kısmı bunlar da . Sonra niye biz şöyleyiz böyleyiz tarzı konularda seranat yaparız anca .
  • gereksiz şeylerle uğraşmakta üstünüze yok ki.yok connected.me imiş, blogtv imiş, ask.fm imiş.bir kere bile tıklamadım o linklere ya.gereksiz saçma sapan şeyler.hayır blogtv falan izleyince elinize ne geçiyor onu da anlasam.konu dışı tamamen bu konularla kaplı.yok blogtvden kız buldum.beyler ask.fm çöküyoruz bilmemne.bırakın ya.

ama yozlaştığımızı en son istiklal caddesinde bir kez daha anladım.inşallah 3.kez yolum düşmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• senin gençliğinde onları izlemekle geçiyor durumun farksız,izlemeyi bırak
  • Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var.Ben hergün blogtv izlemiyorum.Forumdan bir konuya girdim ve duymamıştım bile adını, tıkladıktan sonra çok garip geldi 1 saat gibi bir süre maalesef insanları inceledim ve kapattım, bir daha da girmeye hiç niyetim yok.

Istiklal caddesi durumu bir başka.Yakıştıramıyorum bunları, bu kadar güzel kültürü olan, anneanneleri babaanneleri bu kadar cefakar olan bir millet nasıl bu hale geldi, aklım almıyor cidden.

quote:

quote:

quote:

quote:

"arsız gel la gel sana dis atmışlar la" cümlesinden sonra ifadem
    oldu

adamın 1.2 milyon üyeli hayran sayfası vardı kapandı

kızlar çok ilgi duyuyor serseri apaçi falan diyoruz ama , ankarada ikamet ediyorum sessiz mc denilen bi gavat var sokakta resim istiyorlar imza alıyorlar kızlar düşün artık sanarsın david beckham geldi ankaraya

erkekler böyle mal kalsın kızlar japon kızlarımızla değişsin dhde üye kalmaz vallahi zeka olarak ha yanlış anlamayın

Japonları da kız mı değil ki anlayamıyorsun ki dostum, 5 aydır çıktığın kız şlak diye masaya vurursa daha fena Böyle sığırlıkları doğru çıkaracak bir şey olamaz, ister sokakta resim alsınlar ister "versinler"...

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

gereksiz şeylerle uğraşmakta üstünüze yok ki.yok connected.me imiş, blogtv imiş, ask.fm imiş.bir kere bile tıklamadım o linklere ya.gereksiz saçma sapan şeyler.hayır blogtv falan izleyince elinize ne geçiyor onu da anlasam.konu dışı tamamen bu konularla kaplı.yok blogtvden kız buldum.beyler ask.fm çöküyoruz bilmemne.bırakın ya.

ama yozlaştığımızı en son istiklal caddesinde bir kez daha anladım.inşallah 3.kez yolum düşmez.

+!
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.