Şimdi Ara

Blog mu site mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana bir fikir bir akıl verin lütfen. Birazdan anlatacaklarım konusunda ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Lütfen bana yardıcı olun.

    Ben bir websitesi veya blog açmayı düşünüyorum. Bu websitesi veya blog teknoloji odaklı olacak. Kafamda site veya blogda yapmayı düşündüğüm bazı konular/alanlar var. Bunları aşağıda belirteceğim. Bunun dışında sitende veya blogda şunu da yapabilirsin veya onu yapma gibi önerilerinizi bekliyorum. Benim düşündüğüm başlıkları göz önüne alırsak ben site mi yoksa blog mu açmalıyım? Ücretsiz servisleri(blogge gibi)tercih etmeliyim? Yoksa hosting domain alıp wordpress kurup yapmalıyım? Bu arada blogger da basit bir blog denemem var. Kaba taslak bir şey diyebilirim. Kafamdaki karışıklık nedeniyle blog pek bir şey koyduğum uğraştığım yok. Kesin olarak nasıl ilerlemeliyim sorusunu kafamda netleştirince ona göre hareket edeceğim. Bu yüzdeen de sizden fikir, akıl ve öneri almak istiyorum.

    Site veya blogda neler yapacağım?

    Güncel teknoloji haberleri(bu konuda hala net değilim)
    Nedir ve nasıl yapılır bölümleri
    Satın alma rehberi(Fiyat aralıklarına göre ürün önerileri gibi ör:1000tl altı akıllı telefon)
    İnceleme(şu an olmasa bile ilerde ekleyebilirim.)
    forum/sorucevap(eğer bir site yaparsam hemen olmas da ileride eklerim)

    Birde tabi ileride bu site ya da blogdan para kazanmak gibi planlarım var. Tabi bu hemen olacak iş değil. Zaman ve sabır gerektiriyor. Bununda farkındayım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.