Şimdi Ara

Blizzard'dan Yeni Açıklama 'Şaka yaptık!'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki gün önce Blizzard forumlarından Diablo III ile ilgili yetkili bir ağızdan bekletilerimizin azaltılmasını tavsiye eden bir yorumun haberini yapmıştık ve aklımızda "Acaba bu adamlar oyunu istedikleri gibi geliştirmeyi beceremedi mi?" sorusu oluşmuştu. İşte bizi şok eden bu açıklamanın ardından Diablo III'ün takım lideri Jay Wilson bu açıklamayı yalanlayan bir açıklama yaparak Blizzard forumlarında paylaşılmasını sağladı. Jay Wilson, Bashiok'un yaptığı açıklamanın dalga geçmek amaçlı olduğunu ve firmanın oyundan hiçbir şekilde bir kaygısının olmadığını şu sözlerle açıkladı:

    "Bazılarınız bizim, Diablo III'ün nerede durduğu ile alakalı olarak huzursuz olduğumuzu ve Diablo serisindeki bu yeni oyun için beklentilerinizi dizginlemeniz gerektiğini düşündüğümüz belirten başlıkları veya o bilindik (ve dalga geçici olduğu aşikar olan) mavi gönderiyi görmüştür.

    Şu konuda açık olayım: Hiçbir şey bu söylenenler kadar gerçekten uzak olamaz.

    İçinizden betaya katılmış olanlar oyunun iyi bir durumda olduğunu görmüştür. Açıkçası ben de oyunun beta versiyonunun iyi durumda olduğunu söylemeliyim. En son hazırlanan ve burada ofiste denediğimiz full yapı ise mükemmel durumda.

    Tasarım ekibimizin sebep olduğu uzun saatler süren crunch time'lar (geç kalan oyunun yetişmesi için yapılan ücretsiz fazla mesailer) için diğer ekipler bize anlayış gösteriyorlar, ancak işin sırrı şu ki, oyunun son halini verdiğimiz hataları giderilmiş ve optimize edilmiş şeklini oynamak inanılmaz eğlenceli. Bir Blizzard oyunu için şu her zaman bir gerçektir: eğer çalışanlara o oyunu (kontrol etmek için oynamalarına rağmen) oynamayı bırakıp işlerinin başına dönmelerini söylüyorsak o zaman biliriz ki o oyun hazır olmak üzeredir. Şu an ki durumda kesinlikle bu yönde.

    Bizce Diablo III çıktığında ona bayılacaksınız, bu arada çıkıştan bahsetmişken, bizden ciddi anlamda yakın gelecekte bir çıkış tarihi bekleyebilirsiniz. Bakın, sizlere "yakında" demiyorum, yani sizle alay etmiyorum. ;) Kesin tarihi ben öğrendiğim anda sizler de öğreneceksiniz.

    Ve bu arada gerek Diablo III için gerekse diğer Blizzard oyunları için beklentilerinizi yüksek tutun. Sizlere olabilecek en iyi oynanış tecrübesini sağlamak için bizlere güç veren şey beklentilerinizdir. Eğer Diablo III, Diablo serisinin sıradaki oyununa yakışmayan bir kurulum olsaydı bunu zaten yayınlamazdık. Biz işimizi böyle yaparız. Biz işimizi her zaman böyle yapacağız.

    Yakın geçmişte pek çok kez söylediğim gibi, bizce Diablo III harika olacak ve sizlerin de bu oyuna kavuşması için sabırsızlanıyoruz. Sizlerin Sanctuary'ye ayak bastığınız anda inanılmaz bir zaman geçirmenizi kesinleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

    Öte yandan benim kanaatimce Diablo daha çok Evil Dead film serileri ile karşılaştırılabilir, ki o seri de her yeni filmde daha da güzelleşiyor. Tamam, pek çoğunuzun Evil Dead 2'yi Army of Darkness'a tercih edeceğini biliyorum ama yapmayın şimdi, Bruce Campbell'in bir ordu dolusu küçük Bruce Campbell'cıklarla savaşması! Paha biçilmez birşey. =)"

    Bu açıklama ile birlikte Diablo III'ün neredeyse hazır olduğunu ve önümüzdeki bir iki hafta içerisinde çıkış tarihinin açıklanacağını söyleyebiliriz. Bashiok'a da dün öğle yemeği verilmediğini düşünüyoruz. Zira yemiş olduğu bu son halt onu tok tutmuştur.

    Kaynak:http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4079872821







  • Biri vasat der biri müthiş der. Neye inanalım kime inanalım ? Allahım inşallah bu Gabe Newell'in Blizzard versiyonu doğru söylüyodur. İnşallah oyun beklentileri karşılar. Eğer çıkış tarihi verirlerse torunlarıma yazdığım Diablo 3 vasiyetini yırtacağım.
  • Sen Diablo 3ün vasat çıkma ihtimaline inanıyormuun bence serinin en iyisi olacak betaya katılanlarda mest olmuşlar eenk paleti ve atmosfer mükemmel inventory sistemi oldukça basitleşerek maksimum rahat kullanılıyor.Blizzard'ında dediği gibi her tıkladığmızda zevk alacağoz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.