Şimdi Ara

Blizzard Authenticator 10 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllı telefonu olmayan ya da telefonuna güvenmeyip kurmak istemeyenler kaçırmasın, çok iyi fiyat:
    http://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/product&product_id=1806

• Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 2 tane istedim bi tane de bende vardı ne olur,olmaz :)
  • fiyat iyiymiş.Daha önce deneme gereği duymadım.Şifresini kırdırıp acc'sini çaldıran varmı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

fiyat iyiymiş.Daha önce deneme gereği duymadım.Şifresini kırdırıp acc'sini çaldıran varmı ki ?

ohoooooooooooooooooooo.
  • quote:

fiyat iyiymiş.Daha önce deneme gereği duymadım.Şifresini kırdırıp acc'sini çaldıran varmı ki ?

Şimdi bilgisayardan anlamayan çok mailine gelen her maile tıklayıp fake siteye şifre mi yazan dersin neler var neler.Ama biraz akıllı insan hesabını çaldırmaz şimdiye kadar sayamıyacağım kadar online oyun oynadım 1 kere bile hesabımı çalan olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

quote:

Şimdi bilgisayardan anlamayan çok mailine gelen her maile tıklayıp fake siteye şifre mi yazan dersin neler var neler.Ama biraz akıllı insan hesabını çaldırmaz şimdiye kadar sayamıyacağım kadar online oyun oynadım 1 kere bile hesabımı çalan olmadı

Valla benim de öyleydi, nereden olduysa bir kere virüsü yedim zamanında seri şekilde hacklenip durdum. (Format atmaya üşenmiştim) Ne olursa olsun çok büyük bir koruma bu alet.

• Yedek Authenticator alacak olsam araldan almaktansa gider telefon alırım daha iyi. Para yedirmeyin şu arala.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilfred Fizzlebang

Yedek Authenticator alacak olsam araldan almaktansa gider telefon alırım daha iyi. Para yedirmeyin şu arala.

Ellerinde kalmış ürünler alınabilir bunun gibi, piyasaya göre komik fiyatlar olabiliyor bazen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.