Şimdi Ara

BLiTZWOLF BW-VP3 NATIVE 1080P LED (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
5
Favori
7.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Perdeler genellikle dikeyde 2mt falan oluyor, dolayısı ile 50cm sarkıttığınızda cihazında kalınlığını düşündüğünüzde çok ciddi bir problem yaşamayacağınızı düşünüyorum. Lens yanından açıyla ilgili ayar yapılabiliyor. Yinede en en iyi sonucu direkt karşıdan yansıtarak aldım.

    Bu kadar endişe edici bir konu değil, aşırı takıntılıysanız o zaman sorun olur ancak.
  • Haftasonu standart siyah arka fonlu, cam tozu olmayan perde ile test ettim. Epeyce uzun test etme şansım oldu.
    Ben projeksiyon ve perdeyi yatak odama kurdum. Yani büyük bir salona değil.

    Aşağıda saydığım hiç bir artı aşırı iyi, hiç bir eksi aşırı kötü demek değildir:

    Bana göre artıları:
    Öncelikle koyu perdelerinizi çekip gündüz de keyifle izleme şansınız gayet var.
    Ses performansı tatmin edici geldi. Çoğu zaman maksimum da açamadım.
    Laptop bağlayıp oyun oynadım. Aşırı rekabetçi oyunlarda tavsiye etmem ancak özellikle single player oyunlar için yeterli deneyimi sunuyor.
    Özellikle çocuklarınıza çizgi film, çizgi sinema izletmek gibi bir niyetle alıyorsanız, kesinlikle animasyon performansını çok beğendim.

    Bana göre eksikleri:
    Formula 1 izledim. Ferrari nin renkleri kırmızı değil mor gibi bir renk oldu :) Bu fiyattaki bir cihazın harikalar yaratmasını beklemiyorum ama kırmızı performansında bir sıkıntı var gibi. Renk ve görüntü ayarları konusunda önerisi olan varsa denemek isterim. Ben düzeltmenin yolunu bulamadım. Ürün renk reprodüksiyonu ve isabeti konusunda pek iyi bir performans koymuyor ortaya gibi. Cam tozlu perde ile birşey değişirmi bilmiyorum ama sanmıyorum. Onunla alakası yoktur kanımca.

    Ürün 1080P 60Hz ancak görüntüyü büyütüp yakından izlediğimiz içinmi oluyor nedir (dediğim gibi ben yatak odasına kurduğum için görüntüye çok uzaktan bakmıyorum),tam pixelleşme gibi değil belki ama hani antialising yapılmamış tırtıklı bir görüntü vardır ya, onu sık sık hissettim. Film izlerkende fark ettim bunu.
    Bir kaç kez sinyalin 1080P mi 720P mi olduğunu kontrol etme ihtiyacı duydum. 1080P idi.

    Oyun oynarken kontrast epey rahatsız etti, bu bahsettiğim antialisingsiz (kenar düzeltme diyelim) görüntü ile birleşince grafikler çamurlaştı gibi bir miktar.
    Hani eski TN panel monitörlerde çamurumsu bir görüntü olurya onun gibi biraz. Parlaklığı arttırarak bir miktar daha oynanabilir bir düzeye getirdim ancak bu halde renk doygunluğu yada iyi bir kontrast performansı beklememek lazım. Zaten cihaz kontrast konusunda biraz sıkıntılı, yani kontrastı açınca görüntüde zıtlık artıp, detaylar netleşeceğine biraz daha karaltılı, gölgeli hale geliyor.

    Son görüşler:
    Bu cihaz parasını hak eden bir cihazmı?

    Bence evet. Ancak birincil görüntüleme cihazınız olacaksa, fazlasını isterken bulabilirsiniz kendinizi. Ben salonumda 4K 65" Samsung Q9FN televizyon kullanıyorum. Yani evimde bir tane üst seviye görüntüleme cihazım var. Açıkçası çok merakla beklediğim bir yapım olduğunda yine onda izlemeye devam edeceğim. Ancak o televizyonun fiyatı bu cihazın tam 10 katı. O cihaza yaklaşabilecek projeksiyon cihazları varmı? Evet var ama onların fiyatı da en iyi ihtimal ile bu cihazın 5 katı. Özetle cihaz fiyatının karşılığını size veriyor.

    Burada kendizine şu soruyu sormanız önemli: Ben bu cihazdan ne bekliyorum? 1.700TL verip süper renk ve görüntüler üreten dev ekran bir çözümüm olacak sanıyorsanız, bu olmayacak. Ancak ben bazı şeyleri görmezden gelebilirim, şöyle toplam satın alma maliyeti düşük bir ev sineması kurmak istiyorum ve öyle çok ince eleyip sık dokumam, geçer karşısına keyif almaya bakarım diyorsanız hiç düşünmeyin bu fiyata bu işi bundan daha iyi yapacak cihaz sanırım yok.

    Ben alışverişimden memnun kaldım. Ancak günün birinde sıra geldiğinde daha üstün bir cihaz almak isteyeceğimi biliyorum.

    *Edit: Bir süre daha kullandıktan sonra antialisingsiz gibi görünen şeylerin aslında source dan olduğunu anladım. Kablosuz bağlantı ile stream de görüntüde bitrate ve çözünürlük düşmesi olduğu zaman oluyor. Yani projeksiyon ile alakası yok, sağlam bir bağlantı da yada USB üzerinden oynatmada böyle bir sıkıntı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 22 Temmuz 2020; 9:0:54 >




  • Arkadaşlar merhaba,

    Şuan bu cihaz Banggood ‘da vergiler + nakliye sigortası dahil olmak üzere 1600 TL ‘ye satılıyor. Evde film, dizi izlemek için kullanacağım. Xiaomi mi box ile izlemeyi düşünüyorum. Arada belki ps4 için kullanabilirim. Gerçekten tatmin edici sonuç alabilir miyim? Bir de gündüz performansı nasıl?

    Şuan VP2 ile arasında 30-40 TL fark var. Dolayısıyla VP3 daha mantıklı duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VP6 diye yeni bir model çıkmış.

    Onun da fiyatı 2000 TL civarına geliyor. Acaba hangisini almalı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

    Express shipping ile direct mail arasında ne fark var?

    Turkey direct mailde tariff insurance hizmeti ücretsiz veriliyor. Express shipping olduğunda ücretli veriliyor. Ama toplama baktığımızda express shipping vergi sigortası dahil şekilde daha ucuz oluyor.Hatta arada nerdeyse 150 tl fark oluyor. Neden böyle bir durum var?

    Bir de webden alındığında vergi sigortası %60'a kadar ödüyor yazıyor. Mobil uygulamada %100 olarak geçiyor. Aynı şartları webden alınca 200 tl daha ucuz oluyor.
  • geçtimiz indirimlerde ürün 185 dolara düşmüştü, 8 dolar "allowance coupon" tanımlanmış ve onunla beraber mobil uygulamayı indirenlere verdiği %10 kuponu da kullanılıyorken 1650 gibi bir tutara geliyordu, hemen alayım dedim ödemeyi reddetti banggood. 1-2 defa daha denedim aynı siparişte ödemeyi ama olmadı.
    Sonunda iptal edip yeniden sipariş geçeyim dedim, %10 kupon tek kullanımlıktır dedi bu sefer de :) Müşteri hizmetlerine bir çok kez yazdım, hallederiz dediler :)
    Dediler, dediler ama resmen oyalandım. Diğer kuponun süresinin ve indirimin biteceğini de belirttim tarihiyle beraber. sürekli çözeceğiz çözeceğiz derlerken indirim de bitti, kuponun süresi de bitti. Elimde kaldım sadece %10 kupon ile, o da "kullanıldı" gözüktüğü için kullanılmıyor :)
    20. epostayı felan attım sürekli yazışıyoruz, sürekli aynı şeyi söylüyorlar, toplamda 35 dolar gibi bir indirim oluyordu ne güzel hala "%10 kuponunuzu resetledik kontrol eder misiniz" den öteye geçemedik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 gün önce nakliye ve vergi sigortası dahil 1675 TL ye sipariş verdim. Kargoya verilmesini bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elniko E kullanıcısına yanıt
    Tatmin edici sonuç derken bu kişiden kişiye değişebilir. Örneğin renk doygunluğu gibi konularda takıntınız varsa tatmin etmeyecektir.
    Birde mesafe çok önemli, ne kadar uzaktan izlerseniz, o kadar hoş görünecektir. Çok yakından bakınca noise hissediliyor.
    Bence parası kadar tatmin ediyor. Ne eksik, ne fazla. Bende MiBox ve ara sıra PC bağlayarak oyun oynuyorum.
    Gündüz performansı perdelerinizi sıkı sıkı kapatıp odayı karartırsanız fena değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shiptar1992

    Vp1 modelini kullanıyorum 7 8 aydır lamba içi tozlanma oluyor ve kenarlarda duvara yansıttığımda kenarlarda karartı yada içinde böyle tüy gibi sinir bozucu izler oluyor film izlerken herhangi bir sorun yok fakat ps4 maç yaparken kenarlar pismiş gibi gözüküyor bu durum başına gelen varmıdır o iç camı lambayı yani temiz tutmamızın bir sırrı varmıdır açlır mı acaba
    Benzer bir problemi bende VP2 ile yaşıyorum. Cihazın içini açmayada çekiniyorum açıkçası. Siz temizlemenin bir yolunu buldunuzmu? Fanların olduğu yere bir sünger yada ızgara koymak lazım gibi.
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Saldım bende uğraşmadım soğuk kış günlerinde açıp ilgilenmek lazım. Tek çare vidaları söküp temizlemek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sipariş etmiş olduğum VP6 cihazım bugün geldi. Cihazın gerçekten gzl ve tatmin edici bir performansı var. Yalnız ekran duvara yansıdıktan sonra ekranın ortasında şeffaf gibi bir leke var. Bunu nasıl çözebilirim? Fikri olan var mı? Acaba LCD sinde ölü piksel mi var yoksa üzerindeki leke midir? İçini açsam sıkıntı yaşar mıyım?

    Koyu renkli görüntülerde leke anlaşılmıyor fakat açık renkli bir görüntü olduğunda rahatsız ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vp2 modelini kullanıyorum fan sesi beni rahatsız ediyor. Acaba sessiz fan takılabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitzwolf vp2 kullanicisi olarak Ustalara sormak isterim bu cihaza çok sesli fan yerine sessiz fan lardan takmak çok mu maliyetli olur du...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 18 Kasım 2020; 0:12:14 >
  • Mithat hocam merhaba. İnceleme videolarınızı izledim. Android sistem oldukları için oyun pek iyi olmadıklarından bahsediliyor. ben bilgisayara bağlayıp hem film hem de oyun için kullanmak istiyorum. Bu durumda bana tavsiyeniz ne olur. Başka bir cihaz adı da olabilir.




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 20 Kasım 2020; 15:48:29 >
  • Mithat hocam fan önerisine tatmin edici bir cevap alamadım bari şu soruma bir yanıt verirseniz çok sevinirim.ben bu cihazın renklerini hiç beğenmedim.
    Her türlü ayarı denedim beni memnun etmedi.sizin veya forumdaki arkadaşların vp2 cihaz için ayar önerileri olabilir mi.cihazı,beyaza boyadigim geniş bi duvarda yaklaşık 4-5 metre mesafeden tavana asili olarak kullanmaktayım mi box 4k cihazla....önerilerinizi beklemekteyim....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aniluca A kullanıcısına yanıt

    Fan ve diğer teknik işler ile ilgili , youtube teknoloji odasından bilgi alabilirsiniz, ben sadece son kullanıcıyım, ayrıca şu anda elimde vp2 veya vp3 cihazı bulunmamaktadır.

    ayrıca şurada fan ile ilgili soruyorum 34. dk





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 20 Kasım 2020; 21:38:7 >
  • Teşekkürler hocam baya aydınlandım.blitzwolf kullanıcıların izlemesi gerekiyor bence... Görüşmek üzere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar,


    Blitzwolf VP2 ve VP3 cihazlarının ikisine de sahip, inceleme ve toz filtresi videolarını çeken şahsiyet olarak sizlere son önerim bu cihazları almayın. Neden mi? Aşağıda göreceğiniz fotolar VP2'nin (VP3 ile aynı LCD) arızalanan LCD'si yerine Aliexpresste bulunabilen VP2 uyumlu olduğu iddia edilen aldığım LCD'nin fotoları. Bu cihazın yedek parçası yok arkadaşlar. Yok... 450TL verdiğim LCD tamamiyle farklı bir ürün olarak geldi... İlk alırken ilandaki LCD'nin farklı olduğunu flex kablosundan anlamıştım ama ebatının farklı olmasını, pinlerinin farklı olmasını ve hiç beklemiyordum. Takınca da çalışmadı zaten. Size önerim Ucuz projeksiyon alayım, bozulduğu yere kadar gider diyorsanız satın alıp kullanabilirsiniz ama bozulunca tamir edilmesi imkansıza yakın. Banggood ve Blitzwolf'un kendisine mail attım, geri dönüşlerini bekliyorum ama olumlu olacağını zannetmiyorum. Sonucu burada da paylaşacağım zaten.


    Sevgiler...



    BLiTZWOLF BW-VP3 NATIVE 1080P LED
    BLiTZWOLF BW-VP3 NATIVE 1080P LED
    BLiTZWOLF BW-VP3 NATIVE 1080P LED




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.