Şimdi Ara

Blitzcrank, The Great Steam Golem Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
5
Favori
29.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuana kadar gördüğüm en güzel build.Ellerine sağlık her ne kadar oynamasamda hoşuma gitti build
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Blitzcrank'ı beleşken oynamıştım. Çok iyi bir karakter gerçekten. Ama nerf yedi biraz kötü oldu. Hem Rocket Grab ile çekiyorduk hemde çektiğmiiz gibi havaya uçurarak kesin öldürüyorduk kule dibindeyse. Ama yeni patchle birlikte çektiğin zaman ardından vuruş yapamıyorsun.
    Çok güzel bir rehber olmuş Blitzcrank almayı düşünüyordum zaten artık alırım.

Hayır sen yanlış okumuşsun, tam tersine eskiden çektiğin adama vurmak için tıklaman gerekiyordu artık kendisi vuruyor

quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

düşmanlara eklemelisin bence

Bunu değiştirdiler, artık wardlar, teemo'nun mantarları falan engellemiyor Rocket Grab'i

son patchdemi oldu bu?

evet son patch'te oldu.

• Neden her 10 saniyede 1 gold veren varda Mana regeni çoğaltan Masteries yok bu arada? Sormak istedim de merak ettim.
  • Ben ap kasıyorum buna. Benim oyun stilime daha uygun
  • Güzel rehber olmuş gerçekten,bende blitz almayı düşünüyordum rehberi okuyunca biraz daha arttı isteğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Neden her 10 saniyede 1 gold veren varda Mana regeni çoğaltan Masteries yok bu arada? Sormak istedim de merak ettim.

Çünkü zaten ilk itemim Tear of the Goddess. Mana sıkıntısı çekmiyorum onun sayesinde.
  • Seninle bir ranked blitz şart oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kratoss12

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Bir an konuya tıklayınca şöyle bir şey olacak diye hayal etmiştim

Blitzcrank rehberi :
    manamune
    trinity force
    infinity edge
    phantom dancer
    phantom dancer

taktik : önce adamları çekin sonra vurun , canları çok az kaldımı ulti atın.

Dh de son zamanlarda gördüğüm en iyi guidelardan biri , güzel olmuş.

Ben ap build bekliyordum titreyerek tıkladım konuya bu buildi görünce derin bir oh çektim :D Gerçekten kaliteli bir build olmuş.Blitz benim main championum ve gerçekten oynarken en keyif aldığım adam.Buildlerimiz hemen hemen aynı :) Karşıda cc fazla ise oyunun bana kalırsa gizli kahramanı olan şu item
    />
    çok iş görüyor .Hem tenacity veriyor hemde baya iyi health ve mana regen veriyor :)

evet build'e eklenebilir zaten bir tane boş yer kalıyor ama ben genellikle ward alıyorum o boş yere

• Güzel rehber . Solo lane'de ilk geri dönüşten sonra sadece tear of godness'la gelirseniz karşının yaptığı harass'lar karşısında duramazsınız, o yüzden senin de yazdığın gibi pot'a abanmak lazım biraz. Bu hatayı yapan çok oluyor, adam b atıp bir tek tear of godness'la geri geliyor sonra aynen bi daha geri gitmek zorunda kalıyor. Gözden kaçmasın diye bir de ben belirtmek istedim.

Onun dışında, Trinity force çok güçlü item bence. İyi oyuncuların elinde, doğru herolarla acayip işler yaptırabiliyor. E fiyatı da ona göre tabii ama gene de fazla iyi. Severek alıyoruz çoğu heroda mümkün oldukça :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Güzel rehber . Solo lane'de ilk geri dönüşten sonra sadece tear of godness'la gelirseniz karşının yaptığı harass'lar karşısında duramazsınız, o yüzden senin de yazdığın gibi pot'a abanmak lazım biraz. Bu hatayı yapan çok oluyor, adam b atıp bir tek tear of godness'la geri geliyor sonra aynen bi daha geri gitmek zorunda kalıyor. Gözden kaçmasın diye bir de ben belirtmek istedim.

Onun dışında, Trinity force çok güçlü item bence. İyi oyuncuların elinde, doğru herolarla acayip işler yaptırabiliyor. E fiyatı da ona göre tabii ama gene de fazla iyi. Severek alıyoruz çoğu heroda mümkün oldukça :)

Karşıda Blitz varken harass yapmak pek kolay değil ama evet ilk base'de artan paranın tamamıyla pot alıyorum genellikle. Çoğu oyun ben trinity force kasamadan bitiyor, ilk olarak trinity force çıktığımda ise gerçekten çok sağlam damage ve slow oluyor ama tank yönü biraz zayıf kalıyor.

• güzel rehber olmuş eline sağlık..

aklıma 1-2 soru takıldı

rune olarak marklar magic pen Quinle armor pen olsa daha etkili olmaz mı ?

shaconun boxlarıda çekmiyor dimi artık ?

swiftness yerine berserker bot alsak daha iyi olmaz mı ?

birde oyunda bi adamın profilinde görmüştüm oda senin gibi blitz delisi biriydi rune sayfasını tamamen mana yapmıştı Quinleri mow.almıştı..803 mana/per lwl- %4.5 mow. oluyordu.böyle bir rune sayfası hakkında düşünceleriniz ne yönde olurdur ? (ryze içinde kullanıyordu )
  • Armor penetration o havaya atan E skili için sanırsam. Hemde W skilini kullanmak içinde olabilir.
    Ayrıca Blitzcrank teke tek savaşta da çok iyi. Ultisi boşa gitmiyor yani bir Tryndamere ile kapışsa alır bence. Ultisi sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

güzel rehber olmuş eline sağlık..

aklıma 1-2 soru takıldı

rune olarak marklar magic pen Quinle armor pen olsa daha etkili olmaz mı ?

shaconun boxlarıda çekmiyor dimi artık ?

swiftness yerine berserker bot alsak daha iyi olmaz mı ?

birde oyunda bi adamın profilinde görmüştüm oda senin gibi blitz delisi biriydi rune sayfasını tamamen mana yapmıştı Quinleri mow.almıştı..803 mana/per lwl- %4.5 mow. oluyordu.böyle bir rune sayfası hakkında düşünceleriniz ne yönde olurdur ? (ryze içinde kullanıyordu )

Bende Magic Penetration mark da var ama Static Field dışında pek magic damage yok onu da farm için falan kullanıyorum combatta pek damage vurmuyor, bu yüzden magic penetration'a gerek duymadım hiç.

Evet bildiğim kadarıyla artık onları da çekmiyor.

Power Fist attack animation'unu sıfırladığı için ekstradan attack speed kasmaya pek gerek olmadığını düşünüyorum. Zaten overdrive da yeterli attack speed'i sağlıyor. Swiftness ve Mercury'den başka bir şey kasmadım şimdiye kadar.

Evet böyle bir sayfa kullanılabilir ama o kadar mana verdiğini sanmıyorum. Quintler hariç hepsi mana olsa yine anca 550 falan vermesi lazım. 550 mana gayet iyi bir miktar, level 18'de manamune'den ekstra 11 AD kazandırır ve kalkana da 275 hp verir ama değer mi dersen bence değmez. 25 Armor Penetration özellikle oyun başında inanılmaz faydalı oluyor. 24 armor ve 24 resist de bana kalırsa o kalkanın kazanacağı 275 hp'den daha değerli. Boots of Swiftness, Overdrive bir de Movement Speed veren mastery varken üzerine bir de rune eklemek ne kadar işe yarar tartışılır... Çünkü movement speed arttıkça movement speed bonus veren şeylerden kazandığın miktar da azalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Ben ap kasıyorum buna. Benim oyun stilime daha uygun

Bu arkadaşı dışarı alalım lütfen :P
  • quote:

quote:

AP Blitz de iyidir yaw Lich Bane, Rod of Ages, Archangel Staff, Will of the Ancients, Banshee's Veil. Tamamdır

• Güzel rehber olmuş eline sağlık.
    Bu arada hotshot ın konuşması süper
  • quote:

quote:

quote:

AP Blitz de iyidir yaw Lich Bane, Rod of Ages, Archangel Staff, Will of the Ancients, Banshee's Veil. Tamamdır

Aynen böyle. Bir de spellerinde yanlışlık var bence. Flash + Exhaust kesinlikle daha iyi. Early game'de kule altına çektiğinde hoplatıp exhaust çakarsan kaçma şansı kalmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen böyle. Bir de spellerinde yanlışlık var bence. Flash + Exhaust kesinlikle daha iyi. Early game'de kule altına çektiğinde hoplatıp exhaust çakarsan kaçma şansı kalmıyor

Exhaust çok nadiren kullanıyorum o da karşıda Xin Zhao falan varsa belki. Kule altına çektiğim adam flash yoksa ölüyor zaten her türlü .

• 6ya kadar baya tırt bi farmer, duolane gidince yanında carry olursa da aynı şekilde ona cs bırakmak gerekiyo, o yüzden belki bi gp5 item olabilir. onun dışında klasik "doublelift" blitz buildine benzettim ve gayette ideal bir builddir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

6ya kadar baya tırt bi farmer, duolane gidince yanında carry olursa da aynı şekilde ona cs bırakmak gerekiyo, o yüzden belki bi gp5 item olabilir. onun dışında klasik "doublelift" blitz buildine benzettim ve gayette ideal bir builddir yani.

Solo top olduğu zaman çok rahat farm yapıyor ama bot lane gidince istesem de cs alamıyorum carry'den . Şimdiye kadar ihtiyaç duymadım ama daha sonra eleisa'ya dönüştürme amaçlı veya satmak üzere bi philo stone alınabilir. Doublelift Manamune, Frozen Heart kasmıyor, en azından Dreamhack'te kasmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 28 Haziran 2011; 23:53:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.