Şimdi Ara

BLESS ONLINE Steam 30 MAYIS 2018 - (Türkçe Rehber - inceleme) - (HAKKINDA HERŞEY) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
4
Favori
27.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abi gidip şu oyunun şu haline para vermeyin ya, yazıktır. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar, destek vermeyin şöyle firmalara oyunun fiyatı uygun olsa bile. İlerde düzeltirler birşeyler yaparlar o zaman denersiniz, ki bu şekilde oyun çıkaran adamlara ne kadar güvenilir o ayrı.

    Gidip sıkıldığınız, beğenmediğiniz ama oynamaya değer mmolara zaman harcayın daha iyi, en azından daha kaliteli ve parasını hak eden oyunlar var gw2 eso wow ff14 hatta bdo gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 31 Mayıs 2018; 13:55:40 >
  • bugün bi 5-6 saat oyunu oynama imkanı buldum. japon ve rusya serverı ile avrupaya & amerikaya çıkanın arasındaki değişen ve değişmeyen şeyleri söylemek istiyorum.


    değişenler

    skill talent sistemi tamamen değişmiş. diğer serverlar ile hiç alakası yok. şuanki hali çok daha iyi ve güzel olmuş beğendim.
    combat ve combo sistemi komple değişmiş. oldukça güzel olmuş. paladin gibi ağır bir karakter oynamama rağmen hızlı combat yapmamı sağlıyor, skill efektleri oldukça tatmin edici.
    aslında şuan için oyunda tek memnun kaldığım şey talent sistemi , skill build sistemi ve combat sistemi / efektleri. epey düzelmiş ve iyi olmuş. vuruş hissiyatı oldukça güzel.
    combat bar değişmiş iyi olmuş.

    değişmeyenler

    grafikler hala bir garip. ilginç. grafiklerde hiç bir düzeltme iyileştirme yok.
    optimizasyon rusya serverında nasılsa şimdide aynı. gram düzeltme yok.
    ui hala kötü. çantayı açarken ekranı kasıyor, haritayı açarken ekranı kasıyor. görsel olarak çok kötü duruyor.



    sonuç olarak ui'ı saymazsak, oyunun optimizasyonu güzelce halledilirse oyunun gideri var. özellikle combatını çok beğendim. bu beğenme tamamen tab target bir oyun olduğunu ele alarak söylüyorum. black desert vb. gibi oyunlarla karşılaştırılamaz.

    bir tab target oyuna göre combat sistemi combo sistemi beni oldukça tatmin etti.

    şimdilik optimizasyon sorunu düzeltilene kadar kendimi kasmadan minik minik karakteri geliştirmeye çalışıcam. bakalım hayırlısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 31 Mayıs 2018; 21:26:51 >




  • eğer oynayan varsa fps konusunda minik bir ayar paylaşıldı bugün redditte. ekran kartı ile alakalı. ben şuan şehirlerde ve açık alanda 80 , şehirlerde 60fps sabit oynamaya başladım medium - high ayarlarda.
    https://www.reddit.com/r/Bless/comments/8noyuh/fps_boost_ini_tweak_to_enable_opengl_for_bless/

    link bu nvidia kartlar için paylaşılmış ama amd için readon ayarlarında benzer birşey yapıp halledebiliyorsunuz amd için şu mesaj dikkat alınmalıhttps://www.reddit.com/r/Bless/comments/8noyuh/fps_boost_ini_tweak_to_enable_opengl_for_bless/dzxj8n6

    sistemim işlemci g4600 , ekran kardı hd7950. yani düşük bir sistemim var. orta ve iyi sistemli olanlar en az 150 fpsde oynar gibi bu oyunu artık. yapımcının çözemediği fps sorununu oyuncular çözdü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Haziran 2018; 13:23:35 >




  • Kaç senelik oyun yeni değil ama optimizasyon sorunları, item kopyalayanlar dupeciler, saçma fiyatlandırmalar. 30 dolarlık oyun 78 lira ama 15 dolarlık premium 67 lira. Premiumun yarı fiyata inmesi lazım. Hiç oynamadıysanız eso, gw2 vb oyunlara para vermek daha mantıklı. Ben bu oyunu 30 liraya düştüğünde assassin classı geldiğinde alacağım. Black Desert online da o haritada teleport yok iken bless te lumena ile teleport olabiliyorsunuz. Bana çok saçma gelen şeyleri var bu oyunun. Bu kadar şeyden para kazanmaya çalışmaya ne gerek var. Oyun b2p, premium var skin var başka bir şey koyma.

    Oyun hoşuma gitsede dandik yönetimi, markette sadece skin satacaz yalanları, bugları optimizasyon sorunlarıyla ucuzlmasını bekleyeceğim.
  • Meşhur video gene çıkmış ortaya :D





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepo -- 1 Haziran 2018; 14:33:57 >
  • Market falan diyosunda markette ne satiliyoki seni one gecirecek hic bisey yok. Ayrıca teleport olmamasi BDO nun farkliligi, aksi halde diger hemen hemen butun mmorpg lerde teleport var. Oyun open world pvpye sahip. Tabiikide teleport olacak. Hemen pozisyon almak icin grubunla hizlica teleport olmak istiyosan bunun lumena gibi bi bedeli olmali.



    Saçma sapan yorumlar yazmayin arkadaslar. Fps / optimizasyon haric hic bir problemini gormuyorum ben. He oyun official olarak direk acilirdi bu kadar sorun yasardi millet tamam haklilar ama zaten EA oyun. Bi kere vereceksin bunu parasini. Youtubede open world pvp adina gayet guzel videolar izledim. Oldukca begendim. Umarim kisa zamanda diger problemleride hallolur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senle zaten aynı düşünmüyoruz.. Ben sana diyorumki marketi wow gibi olsun. Wowda markette ne var boost pet ve mount. Bless te 30 dolardan başlayan yüksek fiyatlarla çıktı. Aylık premium satsınlar ve sadece skin satsınlar. Sen diyorsunki parayı vere hızlıca teleport olabilsin. Senin kafa yapın bana ters kardeş. Lumena ile teleport, Çanta genişletme, teleport scroll, strong repair kit, extra tactic save ticket gibi şeyleri satmasınlar kardeşim. Böyle ıvır zıvırlardan para kazanmaya çalışmaları beni çıldırtıyor.

    Oyunu sat 30 dolardan, her ay premium sat 15 dolardan kostüm pet skinleri sat tamam daha ne satacan arkadaş satma bir şey. P2w mi değil ama paralı oyunda niye daha çok para istiyorsunuz aç gözlüler. Ben teleporta takıldım evet çünkü ben bdo daki gibi dakikalarca şehre dönmeye bir yere gitmeyi istemiyorum. Bdo da mecbursun herkes öyle yapıyor hızlı atlarla hızlı git gel yapıyorsun ama bless te böyle bir seçenek koyuyorlarsa premiumu olan herkes beleşe kullansın premiumsuzlar git gel yapsın o zaman.

    Neyse zaten tartışmaya değer bir oyun değil. İade eden çok kişi var. Yakında oyuncu sayısı ciddi çakılır bende ucuzlayınca alır öylesine arada girer oynarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Haziran 2018; 17:13:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Senle zaten aynı düşünmüyoruz.. Ben sana diyorumki marketi wow gibi olsun. Wowda markette ne var boost pet ve mount. Bless te 30 dolardan başlayan yüksek fiyatlarla çıktı. Aylık premium satsınlar ve sadece skin satsınlar. Sen diyorsunki parayı vere hızlıca teleport olabilsin. Senin kafa yapın bana ters kardeş. Lumena ile teleport, Çanta genişletme, teleport scroll, strong repair kit, extra tactic save ticket gibi şeyleri satmasınlar kardeşim. Böyle ıvır zıvırlardan para kazanmaya çalışmaları beni çıldırtıyor.

    Oyunu sat 30 dolardan, her ay premium sat 15 dolardan kostüm pet skinleri sat tamam daha ne satacan arkadaş satma bir şey. P2w mi değil ama paralı oyunda niye daha çok para istiyorsunuz aç gözlüler. Ben teleporta takıldım evet çünkü ben bdo daki gibi dakikalarca şehre dönmeye bir yere gitmeyi istemiyorum. Bdo da mecbursun herkes öyle yapıyor hızlı atlarla hızlı git gel yapıyorsun ama bless te böyle bir seçenek koyuyorlarsa premiumu olan herkes beleşe kullansın premiumsuzlar git gel yapsın o zaman.

    Neyse zaten tartışmaya değer bir oyun değil. İade eden çok kişi var. Yakında oyuncu sayısı ciddi çakılır bende ucuzlayınca alır öylesine arada girer oynarım.

    Hocam Neowiz şuan batıyı yolmaya çalışıyor. Bu oyunun yaklaşık 60 milyon dolar olan geliştirme bedeli muhtelif yatırımcılar sayesinde toplamış geliştirici, üç ayrı ülkede zarar edince parayı batı pazarından toparlamayı planladığı konuşuluyor forumlarda. Hani şuan şöyle veya böyle diye savunlabilecek bir tarafı yok oyunun, firma erken erişim için verdiği sözlerin dahi yarısını tutmadı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akrepo

    Meşhur video gene çıkmış ortaya :D


    Gece gece iyi güldüm ya




  • BLESS ONLINE Steam 30 MAYIS 2018 -  (Türkçe Rehber - inceleme) - (HAKKINDA HERŞEY)

    Devil's Pact guildi olarak Ventus serverı Hieron tarafında oynuyoruz. Katılmak, tanışmak veya sohbet etmek isteyenler discorda gelebilirler.https://discord.gg/9rJRFtx

    Yaş ortalaması 30+, KOS - PVP - PVE - RAID



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catalan -- 6 Haziran 2018; 10:12:14 >




  • Arkadaşlar SouLSociety guildi olarak toplam 100+ kişiyiz.

    Server: EU Physis / Faction: HIERON

    Guild 1: SouLSociety Guild 2: SoulAcademy

    Hakkımızda:

    Hızlı reaksiyona sahip, ani kararlar alabilen ve bu kararları uygulayıp yönetebilen, ağır baskıyı kaldırabilecek profesyonel ve uzun süre bir arada oynamış bir ekibiz.

    Guild içi iletişimi discord ile sağlıyoruz. Ekibimizin %90’lık dilimi akşamcı veya gececi diye tabir edilen arkadaşlardan oluşmaktadır.

    Ekibimizde çiftlik ortamı yoktur. Her + atan gelemez. Bilinçli, ne yaptığını bilen, hedefleri olan, efendi, guilde bağlı kalabilecek insanları tercih ediyoruz. Guildimize katılım şartlarını karşılayabilen kardeşlerimizi bekleriz. Basit her guildde olan şartlar bizdede geçerli çok birşey istemiyoruz ;)

    Guild içi en önemli ilkemiz SADAKAT'tir.
    Her guild ve oyuncuları göz önünde olmak isterler. Bizimde tam istediğimiz bu. Göz önünde olmak.

    Bunu yaparkende MMORPG deneyimi yüksek, Guildine sadık, Yardımlaşmayı seven, PvP’de geride arkadaşlarını bırakmayacak üyeler arıyoruz.

    :Kısacası Kurşuna kafa atacak adam lazım ;)

    Oyun Müptelası vb birçok youtuberle beraber oynamak isteyen
    uzun soluklu sağlam ekip isteyen
    damlasın

    https://youtu.be/3RU7xtPY7g8

    Saygılarımla;
    alkoç

    Discord Url:https://discord.me/soulsocietyguild




  • Arkadaşlar merhaba, oyunda her ne kadar düzeltmelerle fps sorunlarını düzelttiysemde yeni haritalarda da optimizasyon sıkıntısı yaşamaya başladığım için bunaldım steam hesabımı satmaya karar verdim. İçinde 37lvl paladin mevcut.

    Standart hesaptır yani 78 tl'ye alınan.

    Ben 40tl'ye bırakacağım. Steam hesabında sadece bless online oyunu vardır. Bilginize.
  • F2p olmayan, p2w cash shop içermeyen adam gibi bir mmo yok piyasada. Gelen tepkilerden anladığım kadarıyla bu oyun da bekleneni vermemiş. Yine de P2w olmadığını düşündüğüm için, hazır boş vaktim de varken denemek isterdim ama deneme şansımız yok sanırım belirli bir seviyeye kadar. Bu haliyle de 10 TLden fazla verilmez zaten bu oyuna. Bekleyip görelim belki zamanla düzletirlerse oyunu, parası neyse verir oynarım o zaman.
  • Hep dedim official release bekleyecegiz diye. Bu kararımdan gayet memnun kaldım. Beklemeseyiz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda gelişme var mı ? serverlar birleşmiş, yeni class geliyor vs vs devam eden var mı ?
  • Arkadaşlar oyunun son durumu ne ? ciddi bir MMORPG arayışı içerisindeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burock Holmes

    Arkadaşlar oyunun son durumu ne ? ciddi bir MMORPG arayışı içerisindeyim.
    Oyun tam anlamı ile öldü. Akşamları 1500 online i geçmiyor. 4 server var. server başı 325 kişi. Gün geçtikçe de online sayısı düşmeye devam ediyor. Bence 2-3 ay ömrü kaldı. Oyun tamamen kapanacak. Çinde tutmadı. Japonyada tutmadı. Eu'da da tutmadı malesef.
  • Hocam Black Desert oynamak istemiyorum. Cidden P2W geliyor bana. Senin şu anda oynadığın veya önerebileceğin bir oyun var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burock Holmes

    Hocam Black Desert oynamak istemiyorum. Cidden P2W geliyor bana. Senin şu anda oynadığın veya önerebileceğin bir oyun var mı?
    Black desert 3 ay oynadım bi yerden sonra hep aynı grind sistemi hep , dungeon yok o yüzden sarmadı beni cabal 1 de ki gibi bosslu dungeonu bol olan birşey arıyorum ama yok :(
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.