Şimdi Ara

Bleach animeden mangaya geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
22.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu Beach'ın animesini izliyordum ben sadece, sanırsam mangası devam ediyormuş halen, acaba bu animenin kaldığı yerden (366.bölüm) devam etmek için manga da kaçıncı bölüm den devam etmem gerekiyor ? Kalan yerden devam etmek istiyorum da.

Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bleach: Animeden Mangaya Geçiş

Bleach animesinin son bölümü olan 366. bölümün ardından, hikaye mangada devam etmektedir. Manga, animede anlatılan olaylardan sonraki olayları konu alır.

Bleach animesinden mangaya geçiş yapmak istiyorsan, 367. bölümden başlamalısın. Manga, şu anda 740. bölüme kadar devam etmektedir.

Mangayı okumak için çeşitli seçeneklerin mevcuttur. Hem fiziksel hem de dijital formatlarda bulabilirsin. Ayrıca, bazı web siteleri ve uygulamalar mangayı ücretsiz olarak çevrimiçi okuma seçeneği sunmaktadır.

Bleach mangasını okumaya başlamadan önce, animenin olay örgüsüne aşina olman faydalı olacaktır. Bu, mangada anlatılan olayları daha iyi anlamana yardımcı olacaktır. Ancak, mangayı anlamak için animeyi izlemek zorunlu değildir.

Mangada, animede yer almayan ek karakterler, arka plan hikayeleri ve olay örgüsü detayları bulabilirsin. Ayrıca, mangaka Tite Kubo'nun çizim tarzındaki gelişimi de göreceksin.

Bleach mangasını okuyarak, hikayenin tamamını öğrenebilir ve Bleach dünyası hakkında daha derinlemesine bilgi edinebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 480 den baslayabilirsiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyw. sağolasın :) en kısa sürede başlıyacağım bayağı bi gelişmeler falan olmuş galiba :D
    Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Eyw. sağolasın :) en kısa sürede başlıyacağım bayağı bi gelişmeler falan olmuş galiba :D
    Teşekkürler :)

Cok ama cok gelisme oldu soyle diyeyim.IMDB puani 8.0 dem 8.7 ye cikartir :) Soundtracklari indir oyle oku.Bazilari manga sevemiyor.Ama soundtrackla insan okurken hayal ediyor :)

• Ee animesi devam etmeyecek miymiş?
  • Hiç bilmiyorum bekle bekle nereye kadar, o yüzden bende mangadan devam ediceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Ee animesi devam etmeyecek miymiş?

1-2 yil daha devam etmez.

• quote:

Dayı Şimdi Bu Son arc. Olduğu İçin Seri Bitmeden Anime Yapmazlar.Sen Mangayı Okuyor Musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Dayı Şimdi Bu Son arc. Olduğu İçin Seri Bitmeden Anime Yapmazlar.Sen Mangayı Okuyor Musun?

Yok fırsat bulamadım henüz başlamaya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Yok fırsat bulamadım henüz başlamaya.

Hay Allah Cızırtını Vermesin Bir İki Spoiler ye de Başla Çok Yoğun Degilsen ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 14 Eylül 2013; 14:13:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başlayacağım ama ilk önce movie leri izleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Bende başlayacağım ama ilk önce movie leri izleyeyim.

Bleach'te ilk movie'lerini izleme spoiler'in kralını yersin,ilk 50 bölümü izle sonra izle.
  • Zaten anime bitirdim.Movie'leri izleyip mangaya başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Zaten anime bitirdim.Movie'leri izleyip mangaya başlayacağım.

Başla,güncele gel,manga bölümü muhabbetine ortak ol .
  • Bleach animesini bitirdim, mangadan devam etmek istiyorum bu nedenle kitap şeklinde mangalardan almayı düşünüyorum. Animesini bitirmiş biri olarak kaçıncı kitapan başlamak gerek bilen var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.