Bildirim
Blade & Soul 45 level destroyer HM+4
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi server? _____________________________ Opel-BMW-Mercedes -
Hao discrit uzun zamandır girmedim oyuna ilgileniyorsanız satabilirim. _____________________________ Poco f2 pro -
Teşekkürler, Starfall da devam ediyorum şimdilik. _____________________________ Opel-BMW-Mercedes -
Ne kadar? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: nobel ödüllü kullanıcı
Ne kadar?
70 tl bırakırım._____________________________ Poco f2 pro -
quote:
Orijinalden alıntı: casflow
quote:
Ne kadar?
70 tl bırakırım.
20 tl vereyim._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Ne kadar?
70 tl bırakırım.
20 tl vereyim.
Şaka yapıyorsun herhalde üstündeki itemleri görmüyorsun sanırım onları satıp golde çevirsen rahat 200 gold çıkar ondan onu elden gold olarak satsan 150-170 lira eder neredeyseki ben ugraşmak istemedimgim için 70 tl bırakıyorum._____________________________ Poco f2 pro -
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne kadar?
70 tl bırakırım.
20 tl vereyim.
Şaka yapıyorsun herhalde üstündeki itemleri görmüyorsun sanırım onları satıp golde çevirsen rahat 200 gold çıkar ondan onu elden gold olarak satsan 150-170 lira eder neredeyseki ben ugraşmak istemedimgim için 70 tl bırakıyorum.
20 tl ver alayım oyunu oynayan yok zaten._____________________________
-
başarısız trollere cevap vermeye dahi değmez, he de geç kardeş, modların gözünden kaçıyor banlanır zaten yakında. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Nephiss
başarısız trollere cevap vermeye dahi değmez, he de geç kardeş, modların gözünden kaçıyor banlanır zaten yakında.
Oyunu oynayan kişi sayısı az. Sen neden bahsediyorsun 20 tl m var alacağım işte. Troll falan?_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler