Şimdi Ara

Blade and Soul [AÇILDI] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
16
Favori
47.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PanikAtak

    Yaktın beni kırdım oyun zevkimi... Şimdi oyuna girecektim girmiyecem ne güzel 4Gold para yapmıştım eşya satıp uğraşıyorumdum. Ben silkroad dan sonra oyun bulamıyacakmıyım ya
    Battlefield 4 devam bari heli öğreneyım bari

    yani bunları bilmekte fayda var.

    ben oyuna başlarken çok umutlarım vardı. kırmızı taraf mavi taraf savaşı olur devasa savaşlar battle groundlar geniş haritalar.

    bunları bekliyordum sonra misty woods denen yere geldik. daracık bir kanyon arazi, her yerde mob, npc, boss. fps düşmüş 10'a daracık alanda open world pvp yapmaya kalkıyorsun kim kime vuruyor belli değil.

    bunu görünce hayal kırıklığına uğradım guild arkadaşlarınla böyle toplanıp yapabileceğin hiç birşey yok. misty woods'da 100 kişi ile birlikte boss kesmeye kalkıyorsun 5fps oluyor.

    bunları oyuna başlamadan önce birileri bana söylemedi. misty woods'u kimse söylemedi daracık yerde open world pvp yeri yapmışlar optimizasyon sıfır. bunları kimse söylemedi bir umut oynadık. çok güzel gidiyordu oyun, endgame'inde hayal kırıklığına uğradım.

    oyun tamamen ranked arenadır. bunun dışındakiler 1 ay eğlendiriyor ve bitiyor oyun.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Eeee sonuç ne oyun oynayacağız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PanikAtak

    Eeee sonuç ne oyun oynayacağız ?

    bilmiyorum valla black desert'ü çok övüyorlar ama türkiyeye kapalı. vpn ile uğraşmak lazım.

    mmo konusunda işler oldukça kesat bana sorarsan. ben şu sıralar elder scrolls online oynuyorum onunda endgame'ine gelince belli olacak ne olduğu.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Oyun yok belli oldu. Elder takip etmiştim ama zor geldi sonra oynamak
  • Zamanım olmadıgı ıcın baslayamadıgım oyun eğer çok iyi derseniz sarar dersenız sadece haftasonları oynamalık başlayabilirm.
  • Önümüzdeki versiyonlarda open world pvp için ayrı bir harita geliyor. geniş ve büyük bir harita. haritalarda gene görevler olcak. bu haritalara kanal şeklinde ve en fazla 100 kişi girebiliyor. Ayrıca 6vs6 da geliyor. GW2 oynayanlar bilir. 6vs6 lar gw2 deki gibi yer ve bayrak kapma şeklinde puana dayalı olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 9 Mart 2016; 11:28:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    ilk kez girdiğiniz için bu şekilde demorolize olmanız normal hocam alışması biraz zaman alabiliyor çok acayip el çabukluğu istiyor pvp. tam bir street fighter oluyor bir süre sonra oynadıkça.

    benim bu oyun hakkında ki bir tespitim oyunun mmorpg'den çok competitive match making olması ile ilgili^^

    yani oyuna mmorpg diye başlıyorsun, hikaye questler güzel son lvl'a ulaşıyorsun dungeonlar pve partyler güzel herşey iyi hepsini tamamlıyorsun ortalama 1 ay içinde bitiriyorsun herşeyini. mushini 7'liyorsun 8'liyorsun neyse.

    sonra tek yapılabilecek şey olarak 1v1 pvp veya 3v3 tag match'ler kalıyor. onun dışında oyunun mmorpg kısmı bir single player rpg oynar gibi bitiyor yapılacak hiç birşey kalmıyor. sonra tüm gün arenadasın. ben bu sebeple bıraktım. faction savaşları yalan crimsonmuş the cerulan ordermış fıs hiç bir olay yok oyunda. hiç bir aksiyon yok. varsa yoksa ranked arena.

    oyun tamamen bir e-spor. mmo demeye bin şahit ister endgame'de.

    silahına + basmak için 50gold harcıyorsun silahı kullanacağın tek yer dungeonlar. onlarıda zaten hepsini defalarca yapmışsın. e niye silahı geliştirmek için para harcayım diyorsun bir süre sonra. oyun orada bitiveriyor senin için :D


    Aşağı yukarı anlattığınız gibi ama ben yine de oyuna başlayacaklar varsa oyunu deneyip kendilerinin de tecrübe etmesi taraftarıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rustoocas -- 9 Mart 2016; 14:04:12 >
  • Bu oyunu bir ben herhalde şikayet etmeden oynuyorum. 10 senedir mmorpg oynarım Aion Online den sonra beni en çok eğlendiren oyun oldu. Denediğim gw2, eso, rift, vindictus, skyforge vs vs daha bir çok oyun bana çok tırt geldi. hepsini karın ağrısı ile oynadım. boş beleş oyunlar. ama bu oyun beni nedense çok sardı. arenasında, open pvp side iyi. open pvp de fps dalgalanmaları yaşıyordum. youtube da bir video buldum. "blade and soul fps fix" diye yazarsanız çıkıyor 7dk lik bir video. ordaki ayarları yapınca o dalgalanmada kayboldu. ne kadar kaabalık olursa olsun 35 fps altına düşmüyorum. az kişi olduğunda ise 65-70 arası fps gidip geliyorum. hiç öyle 5 fps leri görmedim. hemde gtx 850 ekran kartlı, ssd hdd li, 12 gb li bir laptop kullanıyorum. öyle devasa bir masaüstü donanınımda yok. Yazılanları okuyorum şaşırıyorum. Mis gibi oyunun nesini beğenmiyorlar diye. Oyun pvp konusunda, önce knight sonra aion dan sonra gördüğüm en iyi oyun. denediğim 20 ye yakın mmorpg kıyasla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    quote:

    Orijinalden alıntı: PanikAtak

    Eeee sonuç ne oyun oynayacağız ?

    bilmiyorum valla black desert'ü çok övüyorlar ama türkiyeye kapalı. vpn ile uğraşmak lazım.

    mmo konusunda işler oldukça kesat bana sorarsan. ben şu sıralar elder scrolls online oynuyorum onunda endgame'ine gelince belli olacak ne olduğu.

    Hongmon secret teknik ile açılan ayçiçeğinin sonuncusunu açmaya gerek var mı?
  • Zaten oyun yok oynamaya zoraki oynayacaz
  • Arkadaşlar cardinal gates'de TL ile 100 Gold satıyorum almak isteyenler PM atabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 6 Nisan 2016; 14:37:28 >
  • Kimse oynamıyor herhalde bende bıraktım
  • Kore Close Beta'sını oynamıştım bi' kaç yıl önce. Ben askerdeyken full sürümü çıkmış. Keyifle oynuyorum. Yalnız beni fitil eden bir şeyle karşı karşıyayım. Şu ekranda beliren uyarı yazıları yok olmuyor arkadaşlar. Yardım bekliyorum :@


     Blade and Soul [AÇILDI]
  • Arkadaşlar ben Rus olanı PlayBNS oynuyordum, EU açılınca onu oynayayım dedim ama yükleyemiyorum.
    http://www.bladeandsoul.com/en/ bu adresten indiriyorum ama yüklenmiyor. Nasıl yükleyebilirim?
  • http://launcher.patcher.ncsoft.com/NC-Launcher/NC-LauncherSetup.exe

    Bu dosyayı indirip çalıştırdıktan sonra NCLauncher dosyasının kısayolunu masaüstüne kopyalayın.

    Kısayola sağ tıklayıp özelliklere tıkladıktan sonra açılan sayfadaki Hedef bölümünü şu şekilde; "C:\Program Files (x86)\NCWest\NCLauncher\NCLauncher.exe" /LauncherID:"NCWest" /CompanyID:"12" /GameID:"BnS" /LUpdateAddr:"updater.nclauncher.ncsoft.com" değiştirin.

    Kısayolu yönetici olarak çalıştırıp kapattıktan sonra BnS_Lite_Installer dosyasını çalıştırın. BnS_Lite_Installer dosyası hata vermiyorsa tam inmemiş olabilir. Internet Download Manager ile indirebilirsiniz. Ben bu şekilde çalıştırdım.

    Hepsi bittikten sonra NCLauncher kısayoluna tıklayıp oyunu indirirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade&Soul -- 12 Haziran 2016; 18:44:42 >
  • Beyler 3 lv oldum yenı basladım blade master oynuyorum giriş sekansı tamamlandı jinsoyun benı aşağı denıze attı felan ordayım 3 lv oldum skilleri felan nasıl acıcaz k ye bastım ama ordan olmuyor sanırım
  • arkadaşlar oyunu indiriyorum genelde hangi serverdasınız guild falan varmı. nerede başlamamı önerirsiniz.
    birde blade düz ve dancer arasında kararsızım hangisi daha iyidir ?
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Ben blade master oynuyorum vagon lu bi serverda basladım 13 lvım daha pek bişey çözemedım ama baya trol türk guildi var şuan bi görevdeyım tek oynuyorum yapamıyorum illa grup istiyor cok zor blade masterım tanklayamıyorum tüm dungeon ı keşke birazda solo playerlar için düşünselerdi
  • bende dancer açtım anger faln filanlı bi yeni swde. daha oynamak için vakit bulamadım.
    sro indirdim rsro diye onda takıldım biraz.
  • beyler blade and soulda koşamıyorum mesela dungeondayım koşuyorum attack yiyiorum karakterım silahını cıkarıyor sonra kosmuyor varmı bunun bir olayı yoksa damage yıyıp kılıc cıkınca kosamıyormuyuz ? kaçmak yok mu ?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.