Şimdi Ara

blackberry tecrübesi olan arkadaşların değerli yorumlarına ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben daha önce blackberry kullanmadım nokia kullanıcısıyım ve bir bb almaya karar verdim ama yaptığım araştırmalardan ve yakınlarımdan öğrendiklerim iyice kafamı karıstırdı.
    9360(0) 9790(0) ve 9900(ikinci el)
    arasında kararsız kaldım
    hangi modeli secmeliyim ve + ları - leri neler olur ?
    nereden almalıyım?

benim istediğim seri donmayan kullanım acısından kolay ve sarjı uzun giden ve dokunmatik harici bir akıllı telefon
    yardımlarınız için şimdiden tesekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Asus M5A99X Evo R2.0 || AMD FX X8 8320 @ 4.5GHz || Noctua NH-D14 || 2x4GB Kingston HyperX DDR3-1725MHz || Corsair 128GB Force GS (560MB/535MB) || 6 TB Seagate SV35 / 1TB Samsung M3 || Asus GTX 970 || Corsair Carbide 400R || 600W Corsair CX600 || Lg GH24NS95 24X DVD-RW Sata || Windows 10 Pro x64 || Logitech Gaming Keyboard G510 || Logitech G9x Gaming Laser Mouse 5700dpi || Logitech M305 || AeroCool Strike-X Fury || 23.6" AOC E2461FWH || 6x Akasa Viper 12cm / 4xAkasa Viper 14cm || Creative Inspire 4400 || Creative Fatal1ty Gaming Headset || Logitech C310 HD720p || SpeedLink SL-6538 || Linksys WAP300N AP || 2x Tp-Link 8dBi Anten || Dark High Power 300Mbps USB Adaptör || 2x Akasa 5 Çıkışlı PWM Çoklayıcı Kablo ||
    || Samsung S8 Plus || Playstation 3 Süper Slim 500GB || Novero Brooklyn Earphones || Canon PowerShot SX150 || LG 47LM760S || Casio EF-550D-1A || Samsung Gear S3 || Samsung Level Over || Samsung Gear Circle || Xiaomi 10400mAh pb || XiaoMi Fit ||
  • ben oncelikle 9900 derim os 7 harika ve dokunmatigi cok iyi donma kesinlikle yok.dokunmatik olmasin istersen 9300 isini gorecektir hem uygun ve guzel beyaz renk tercih etmelisin

Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepScorp

9900'da arada donma sorunları mevcut. ve şarjı sıkıntılı 9900 Kafadan eleyin. 9320 iyidir..

9900 u avea da aldim sifir olarak ve sorunsuz sekilde kullandim.bataryasi gun de 60-70 msj en az 1 saat gorusme facebook kullanimi icinde 2 gun rahat gidiyodu.donma kilitlenme gibi hicbir sorun yasamadim sanirim siz sorunlu cihazlara denk geldiniz

Orijinalden alıntı: vtech-vti

quote:

9900'da arada donma sorunları mevcut. ve şarjı sıkıntılı 9900 Kafadan eleyin. 9320 iyidir..

9900 u avea da aldim sifir olarak ve sorunsuz sekilde kullandim.bataryasi gun de 60-70 msj en az 1 saat gorusme facebook kullanimi icinde 2 gun rahat gidiyodu.donma kilitlenme gibi hicbir sorun yasamadim sanirim siz sorunlu cihazlara denk geldiniz

b b t u r k . com ve b l a c k b e r r y. g e n . tr Sitesine girip 9900 Kategorilerıne Bakın Anlarsınız

Benım Cıhazımdada Arada donma oluyor ama batarya cıkarıp takılınca 1 hafta falan donma sorunu olmuyor. Haftadır 1 batarya cıkarıp takmak gereklı sanırım.
    Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vtech-vti

quote:

b b t u r k . com ve b l a c k b e r r y. g e n . tr Sitesine girip 9900 Kategorilerıne Bakın Anlarsınız

Benım Cıhazımdada Arada donma oluyor ama batarya cıkarıp takılınca 1 hafta falan donma sorunu olmuyor. Haftadır 1 batarya cıkarıp takmak gereklı sanırım.

bu doğru. en azından haftada bir bataryayı çıkarıp takmak gerekli en hızlı modelde bile takılmalar oluyor yoksa.

bu arada 9900 almanı öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.