Şimdi Ara

Blackberry Tabletim Var Ama Nefret Ediyorum Tabletimden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya babam sınav'dan bir gün önce gitmiş benden habersiz TTnet'in kampanyasından Blackberry Playbook almış.. Bir tabletin en çok sevdiğim yanı olan uygulamalar, AppWorld'de ise bildiğiniz hep eften püften oyunlar! Şöyle android sahiplerine iOS sahiplerine gani gani oyun çıkıyor, Blackberry(Nokia'da aynı durumda) mahzun mahzun bakıyor.. Keşke bana sorup alsaymış tableti..

• adresi yolliyim gonder tableti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iade et?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roghidas -- 7 Eylül 2012; 23:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roghidas

Valla babam terslik yapmasın diye iade etmedim sadece girip DH'ye bakar, dizi falan izlerim tablette.. Şöyle adam gibi bedava oyun hele hiç yok

Hocam..
    Ben de PB kullandım
    Blackberry konusuna girin orada pm vs diyenler vardır onlardan isteyin.
    Paralı uygulamaları ücretsiz indirme linkleri verirler, ilk mesajdan nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
    Ama ben de sevmedim sattım tableti
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternetten araştır belki android atılıyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Valla babam terslik yapmasın diye iade etmedim sadece girip DH'ye bakar, dizi falan izlerim tablette.. Şöyle adam gibi bedava oyun hele hiç yok

Hocam..
    Ben de PB kullandım
    Paralı uygulamaları ücretsiz indirme linkleri verirler, ilk mesajdan nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.

İyi yapmışsın vallaha, ne kadara sattın? Az kullandım bende iki tane sildim mi yeni gibi olur.. Bi de konunun linkini atabilir misin mümkünse?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Hocam..
    Ben de PB kullandım

İyi yapmışsın vallaha, ne kadara sattın? Az kullandım bende iki tane sildim mi yeni gibi olur.. Bi de konunun linkini atabilir misin mümkünse?

520₺ ye sattım.

Konu bu.

http://forum.donanimhaber.com/m_61644963/mpage_1/key_/tm.htm

DDPB ile uygulama nasıl yüklenir = internetten indirdiğim uygulama nasıl yüklenir.
    DDPB ile sorun yaşarsan lütfen ilk mesajı oku sonra soru sor.

Son sayfaya bak eğer PM atan varsa (mesela ben ) PM at indirmek için güzel linkler verirler.

• iPad akar.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
    köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
    iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
    Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • Ben de alıyordum neredeyse bu tabletten,sonra stokta yokmuş ttnet'te,şimdi ainol tornados alıcam 240 liraya,hem param cebimde kalıcak hem de android var

Yurtdışında en iyi F/P Nexus 7'dir PB ile fiyatları aynı.
    Uygulama sorun olmasa ainol yerine bunu tercih ederim.
    Full HD video, kaliteli kamera, sağlam yapı, su dökülünce pek bişi olmuyor, ekran üstü düşse bile kenarları çizilmeden koruyor.

Orijinalden alıntı: Retiplazmik Endoklum

Ben de alıyordum neredeyse bu tabletten,sonra stokta yokmuş ttnet'te,şimdi ainol tornados alıcam 240 liraya,hem param cebimde kalıcak hem de android var

O fiyata Çin'den Aurora II alınır, çok pahalı...
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • _____________________________
    Tek Sevdamız BEŞİKTAŞ

Not: Bu Hesap Ortak Kullanılmaktadır

• quote:

Orijinalden alıntı: Retiplazmik Endoklum

Ben de alıyordum neredeyse bu tabletten,sonra stokta yokmuş ttnet'te,şimdi ainol tornados alıcam 240 liraya,hem param cebimde kalıcak hem de android var

Çin'den almama imkan yok aile nedeniyle,ben de böyle yapmak zorunda kalıyorum malesef.

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

Baban keşke bunu alsaydı

http://www.ttnet.com.tr/web/527-2824-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_cihaz_kampanyalari/samsung_galaxy_tab_2_10_1_kampanyasi?WT.mc_id=google_samsunggalaxytab2_search_brandkws&WT.srch=1&gclid=CIirqpnfo7ICFYcLfAod_1sAUw

İşte bende bu kampanyayı görünce aynen öyle dedim ama babam aldığı zaman bu kampanya yoktu, bu bi kaç hafta önce falan çıktı

quote:

520₺ ye sattım.

Konu bu.

http://forum.donanimhaber.com/m_61644963/mpage_1/key_/tm.htm

DDPB ile uygulama nasıl yüklenir = internetten indirdiğim uygulama nasıl yüklenir.
    DDPB ile sorun yaşarsan lütfen ilk mesajı oku sonra soru sor.

Son sayfaya bak eğer PM atan varsa (mesela ben ) PM at indirmek için güzel linkler verirler.

Şimdi bakıyorum, teşekkürler. En azından teselli gibi oldu..(Nerde beleş oraya yerleş)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.