Şimdi Ara

BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
10
Favori
241.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • peki..çok tesekkürler..Tim'e gideyim madem onlar halletsin de garanti kapsamında olduğu için bi ücret talep etmezler herhalde değil mi ? (çünkü babam bana cok kızar yukarda bi yerde 280 tl gibi bişeyler okudum böyle bir işlem için )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andalasia

    peki..çok tesekkürler..Tim'e gideyim madem onlar halletsin de garanti kapsamında olduğu için bi ücret talep etmezler herhalde değil mi ? (çünkü babam bana cok kızar yukarda bi yerde 280 tl gibi bişeyler okudum böyle bir işlem için )


    Gözlerini aç kulaklarını kapat Tim'e git
  • NaksuvanTV varya sen adamın dibisin !!!! helal olsun halettim sayende
  • Benim sorunum daha büyük:) Amerika'dan geldi benim bb 9800. Kodu sadece 1 kez yanlış girmeme rağmen sonrasında 0 hakkım kaldığını yazdı. Şu an elimde kod olmadığı gibi kalan hakkım da 0. Ne yapmam gerek? Gevey sim kart diye bir şey duydum forum sitesinin bi tanesinde. Onu mu alsam telefoncular halledebilir mi ne yapsam? Bir çok yerde - burası da dahil - telefonu aldığım yere yollamamı söylüyor. Hadi yolladım diyelim, sorun çözülür mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuarishika

    Benim sorunum daha büyük:) Amerika'dan geldi benim bb 9800. Kodu sadece 1 kez yanlış girmeme rağmen sonrasında 0 hakkım kaldığını yazdı. Şu an elimde kod olmadığı gibi kalan hakkım da 0. Ne yapmam gerek? Gevey sim kart diye bir şey duydum forum sitesinin bi tanesinde. Onu mu alsam telefoncular halledebilir mi ne yapsam? Bir çok yerde - burası da dahil - telefonu aldığım yere yollamamı söylüyor. Hadi yolladım diyelim, sorun çözülür mü?


    Yüksek seviye yetkili serviste yazılımın yeniden yüklenmesi gerekmektedir. Yazılımın yeniden yüklenme işlemi sırasında kapanma/birdaha açılmama riski her telefonda olduğundan ürünün garanti verdiği yetkili servisinde yapılması tavsiye edilmektedir. Ürün kapanıp birdaha açılmaz ise ne olur ? Cevap: Anakart değişimi yapılır. Bazı servisler kullanıcı hatasından dolayı garantiye dahil etmezken bazıları da garantiden yapabilir. Ürününüzün garantisi var ise tavsiyem garantör firmaya göndermeniz. Garantisi yok ise tavsiyem çok çok çok güvendiğiniz bir blackberry servisinde yazılımının yeniden yüklenmesini sağlamanız.

    Çünkü Yurt dışından alınan Blackberry cihazlara Türkiye'de ki yetkili servisler KVK, Teleservice, Genpa .. gibi servisler ücretli dahi işlem yapmıyorlar. (KVK'dan eminim ama diğerlerine yinede mail atarak sorabilirsiniz yapıp yapmadıklarını)
  • Öncelikle çok teşekkür ederim..Garantisi var ama sanıyorum telefon att'den alınmış. buradan yollamam biraz zor olacak. Eğer burada yazılımı tekrar yükletebilirsem maliyeti hakkında bir bilginiz var mı acaba? Ucuz olsun diye ABD'den aldırdım, neler geldi başıma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuarishika

    Öncelikle çok teşekkür ederim..Garantisi var ama sanıyorum telefon att'den alınmış. buradan yollamam biraz zor olacak. Eğer burada yazılımı tekrar yükletebilirsem maliyeti hakkında bir bilginiz var mı acaba? Ucuz olsun diye ABD'den aldırdım, neler geldi başıma.


    Elektronik cihazlarda arıza veya sorun konusu şans diyoruz... Fakat topyekün, artık, elektronik cihazlarımızı şansa bırakmamak için satış sonrası desteği düşünmeye başlamalıyız diye düşünüyorum. Güzel düşünmüşsünüz fakat garantisi olan bir ürünü şimdi neden Türkiye'de servisi olan biryerde yaptırmayaydınız değil mi :)
    Yazılım fiyatları şu aralar ne olduğunu inanın bilemiyorum o yüzden anında cevap verebileceğim sorulardan biri olmadığından üzgünüm. Konuyu başka forumlarda veya bu işlemi yapmış veya yaptırmış kullanıcıların yazılarından yola çıkarak çözüm bulmanızı, yi bir araştırma yaptıktan sonra garantili ürününüzü Türkiye'de herhangi bir servise yaptırma konusunda kararınızı netleştirmenizi öneririm.
  • Arkadaşlar ben blackberry curve 8520 modelini almak istiyorum ancak bu simkilit olayı kafamı karıştırdı.Bu olay tüm blackberrylerde var mı? ben telefonu vodafone yada turkcell den değil de normal bir telefoncudan alsam sorun çıkar mı? lütfen yardımcı olun...
  • Türkiye'den hatta yurt dışından dahi alsan Blackberry bu şekilde çalışıyor. Yani gsm operatörü anlaşmalı. Dolayısıyla normal bir telefoncudan da alsan yine tümünde çalıştırmak için sim kilit kodunu da açtırmalısın alım sırasında.

    Hatırlatma: Ayrıca bunu kırma işlemi gibi algılamayınız. Yanlış kod girmediğin sürece ve 10 hakkı yitirmediğin sürece garantiyi bozmaz. Yasal bir işlemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaksuanTV -- 23 Temmuz 2011; 0:20:22 >
  • bende blackberry torch 9800 var bende de ağ mep kodu istemekte telefon turkcelden alınma ben avea hat kullanmak istiorum yardımcı olursanız sevinirim
  • tşk ederim bir tim merkezine gidip hallettim
  • ARKADAŞLAR BENDEDE 9300 VAR İRANDAN HEDİYE GELDİ İMEİ ATTIM ŞİMDİ HAT TAKIYORUM AĞ MEP KODU İSTİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • arkadaslar slm 9300 ıcın banada mpe kodu lazım turkcellı aradım vodafonu aradım ımeı verdım ama cıhaz yenı versıyon oldugundan veremedıler 3 -4 gune donceceklermıs. bunu nasıl cozebılırım ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tmax99

    arkadaslar slm 9300 ıcın banada mpe kodu lazım turkcellı aradım vodafonu aradım ımeı verdım ama cıhaz yenı versıyon oldugundan veremedıler 3 -4 gune donceceklermıs. bunu nasıl cozebılırım ya


    Bu ürünlerin sim kilit kodları tedarik edilen cihazlardan sonra parti parti kayıt yapıldıktan sonra listeler şeklinde tedarikçi firmalara gelir. Tedarikçi firmalar da gsm operatörlerinin taleplerine göre dağıtır. Dolayısıyla cihaz yeni tedarik olduğu için gsm operatörünüz tedarikçi firma kvk telpa teleservice vs. den isteyecek tedarikçi firma yurt dışından liste şekilinde talep edecek. Velasıl sabret çok uzun sürmez :)

    Sabret çünkü başka birinden yanlış kod alıp 10 kez yanlış girmenden iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaksuanTV -- 25 Temmuz 2011; 19:29:23 >
  • hocam selamlar bana turkcell blackberry 9300 geldi fakat avea hattım ile kullanamıyorum. bunu çözmenin bi yolu var mıdır benim yapabileceğim ? tim veya avea'yla mı görüşmem gerekiyor ? teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koline

    hocam selamlar bana turkcell blackberry 9300 geldi fakat avea hattım ile kullanamıyorum. bunu çözmenin bi yolu var mıdır benim yapabileceğim ? tim veya avea'yla mı görüşmem gerekiyor ? teşekkürler.


    Tim'e giderek mep kodu / sim kilit kodu talep edebilirsiniz hemen yardımcı olucaklardır.
  • Selamlar Naksuan tv arkadas ...bana da ingiltereden bir blackberry 8310 geldi ama O tarafindan simlock yapilmis ... bende sizin sitedeki yardimsever tavrınızdan cesaret alarak bana da mep2 kodu yollayabilirseniz minnettar kalacagim simdiden tesekkurler islerinizde basarilar dilerim ....(imei özelden gonderdim)...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diablo_74

    Selamlar Naksuan tv arkadas ...bana da ingiltereden bir blackberry 8310 geldi ama O tarafindan simlock yapilmis ... bende sizin sitedeki yardimsever tavrınızdan cesaret alarak bana da mep2 kodu yollayabilirseniz minnettar kalacagim simdiden tesekkurler islerinizde basarilar dilerim ....(imei özelden gonderdim)...


    İlginiz için teşekkür ederim ancak sadece Turkcell Blackberry cihazlar için mep kodu hk yardımcı olabiliyorum.

    Dolayısıyla bu hususta ürünü aldığınız yerden talep etmeniz gerkiyor.
  • vodafonedan dolayısıyla teleservis garantili 9300 var cihazda mep giriş hakkı bitmiş araştırmalarıma göre kvk sorun çıkarmadan halletmesine rağmen teleservis ciddi bir ücretle hallediyormuş bunun teleservisin kucağına düşmeden başka şekilde çözebileceğim bir çözümü yokmudur acaba blackbarryde bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
  • Ben telefonun icinden bi tane mep buldum ama onu denedim olmadi baska nerden bulucam mep kodunu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.