Şimdi Ara

BlackBerry Priv Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
12
Favori
34.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihaza yeni bir kurulum yapmak faydalı olabilir. Ben oldukça yoğun ve tempolu kullanımıma rağmen en ufak bir kasılma yaşamadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada güncellemeyi mutlaka yapın. Performans çok fark ediyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mahiro

    Bu arada güncellemeyi mutlaka yapın. Performans çok fark ediyor.

    Son sürüme güncelledim ve kulladığım bir tema vardır onu iptal edip orjinal temeya geri döndüm, gerçekten fark etti.. Telefonun pili uzun gidiyormuş daha yeni haberim oluyor
  • 1500-1700 lira civarinda uzun sure kullanacağım bir telefon arıyorum. Daha onceki blackberry deneyiminden sonra(z10) yeniden blackberry almaya karar verdim. Sizce belirttigim fiyat aralığında priv'e rakip olabilecek,sorunsuz,uzun omurlu bir telefon var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata bu kadar kaliteli ve karizmatik başka bir telefon olduğunu sanmıyorum. Cihazı bizzat incelemenizi ve ona göre karar vermenizi öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende priv almayı düşünüyorum ama epey c o m sitesinin priv için verdiği puan aklımı karıştırıyor. Performans olarak bir takılma kasma problemi yaşayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caner198916

    Bende priv almayı düşünüyorum ama epey c o m sitesinin priv için verdiği puan aklımı karıştırıyor. Performans olarak bir takılma kasma problemi yaşayan var mı?

    Hocam ben o donanımda daha performanslı cihazlar kullandım şahsen. Çok karizmatik cihaz, çok farklı ama performans bana yetersiz geldi arayüzde takılmalar yaşadım o yüzden sattım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antbyotic kullanıcısına yanıt
    İnceleme yapan arkadaşların hiç birisi takılıyor demiyor ama aldığı puanlar kafama takıldı bence de mantıken kasması, takılması lazım o özelliklere göre. Benim için 2 şey var telefonda tip ve günlük kullanımdaki performans. Performansı yetersizse eleyelim bu cihazı.
  • Evet incelemelerde bahsedilmiyor ama iş günlük kullanıma geldiğinde örn;30-40 uygulama kurup bir süre kullanınca fark ediyorsun. Özellikle uygulama arası geçişlerde. Şahsen ben birsürü cihaz kullandım o farkı idrak edecek tecrücem var bence çok sağlıklı çalışmıyor ama 7.0 güncellemesiyle belki daha akıcı olur. Hatta telefondan anlayan bir ağabeyim bile ilk eline aldığında "çok güzel cihaz ama geç tepki veriyor arayüzde gecikmeler var" demişti. Belki bazı arkadaşlar aksini iddaa eder itiraz eder ama benim kullanıcı olarak tecrübem bu yönde.

    Edit: Ayrıca fazla ısınıyor.Hatta sıcak havada arabada navigasyon yapmaya filan korktum ben patlar filan diye. @caner198916



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antbyotic -- 6 Haziran 2017; 14:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antbyotic

    Evet incelemelerde bahsedilmiyor ama iş günlük kullanıma geldiğinde örn;30-40 uygulama kurup bir süre kullanınca fark ediyorsun. Özellikle uygulama arası geçişlerde. Şahsen ben birsürü cihaz kullandım o farkı idrak edecek tecrücem var bence çok sağlıklı çalışmıyor ama 7.0 güncellemesiyle belki daha akıcı olur. Hatta telefondan anlayan bir ağabeyim bile ilk eline aldığında "çok güzel cihaz ama geç tepki veriyor arayüzde gecikmeler var" demişti. Belki bazı arkadaşlar aksini iddaa eder itiraz eder ama benim kullanıcı olarak tecrübem bu yönde.

    Edit: Ayrıca fazla ısınıyor.Hatta sıcak havada arabada navigasyon yapmaya filan korktum ben patlar filan diye. @caner198916

    O zaman durum bayağı ciddi hocam :) Tipine aldanıyorum, hatta tipinden dolayı hala vazgeçemiyorum.




  • caner198916 C kullanıcısına yanıt
    Bende geçen sene kullanmıştım 3 ay kadar, tip olarak rakipsiz ama ısınma sorunu benim cihazda da vardı. Şarjı da pek tatmin etmemişti. Şuan classıc modelini kullanıyorum şarj ve ısınma derdi yok ama bunda da uygulama sıkıntısı var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla üstad zaten tipi on numara bir de malzeme kalitesi süper. Karar sizin artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar STV 100 4 cihazımda tüm uygulamalardaki oynatıcılar kendiliğinden duruyor. YouTube play müzik facebook tüm tarayıcılardan oynatılanlar vs hepsi aynı. Müzik dinlerken ya da video seyrederken aniden oynatıcı duruyor. Kulaklık olup olmaması, ekranın açık olup olmaması telefonun elimde olup olmaması hiç fark etmiyor ve bazen oldukça sık olduğu için çok rahatsız edici oluyor sürekli oynat tuşuna basıyorum. Özellikle araçta müzik dinlerken sürekli ekranı açıp oynata basmam dikkat dağıtıcı oluyor. Sorun ne olabilir? Android 6.0 kurulu ve tüm güncellemeleri yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftaya satın alacağım. ikinci telefon olarak işimi görür diye düşünüyorum. bursa nilüfer yakınlarında bu cihaza sahip olan birileri var mıdır acaba konu içerisinde?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler iPhone 6 dan geçtim bugün sormak istediğim şu telefonun kavisli ekranına cihaz kilitli iken birşey saat vs koyuluyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melankoln34

    Beyler iPhone 6 dan geçtim bugün sormak istediğim şu telefonun kavisli ekranına cihaz kilitli iken birşey saat vs koyuluyormu

    Google Play Store'dan "Always On AMOLED - BETA" uygulamasını indirip kurarak dediğini yapabiliyorsun, ayarlarını yapabilirsen çalışıyor, bir süre kullandım.
  • Birde ürünü ne ile şarj ediyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu almayı düşünüyorum ama sakar biri olduğumdan kılıf gerekir bana. kızaklı telefon malum, buna uygun kılıf olmaz herhalde. nasıl koruyabiliriz? dikkatli olmaktan başka çarem yok mu?
  • Daha stabıl olabilir telefon görüntü filan herşey çok güzel birde pili geç şarj oluyor dandik bi cihaz bile 1 saatte doluyor bu en az 2:30 saatte filan oluyor şarj cihazı öneren varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende alıyorum priv fakat alacağım kişi , ithalatavı garantıli olduğunu Ve şarj basının farklı olduğunu söylüyor ,bu nedir ? Birde telefonun Arkasında mAde in mexico yazıyor bunlar sorun olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.