Şimdi Ara

BlackBerry Passport iki günde 200 bin adet sattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
6.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple bile tek elle kullanımdan vazgeçip android telefonlarında olana büyük ekran akımına dahil olmuşken BlackBerry nin eskiden beri ürettiği klavyeli telefonlara devam etmesi çok hoşuma gitti..Hiç BlackBerry ye sahip olmamıştım ama bu telefon çok hoş olmuş..

  • Klavyede firma batıran beyin yetmezliği yaşayan arkadaşların mantığını anlamak mümkün değil.

  • Köşeli tasarımı çok hoş duruyor.

  • Tasarım güzel fakat boyutu düşündürücü. O batarya ve işletim sistemi ile şarjı uzun süre gidecektir.
  • hesap makinası gibi telefon

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

    O kadar başarısızlıktan sonra rekor gelmiş.

    Sonu symbian-nokia gibi görünüyor.

    Kurumsal pazar bir yere kadar.

    Mesela iphone kuyruğunda bekleyen iş adamlarını düşünemiyorum.

    Bu bir örnekti firmaların fanatiği değilim.

    Karşısında bir sürü firma var.

    Hala direnmeleri takdir edilir.





    Blackberry OS 10 u görseniz acaba android i bir daha aynı zevk ile kullanabilir misiniz?

    Uygulama geçişleri, sistemin bozulmayan kararlılığı, arayüzü...

  • 1 tane de yanına minisini yapsa 720x720, 2gb ram s400 işletim sistemi. orta segmentte de söz sahibi olabilir.

  • Klavyeden ekranı kontrol edebilmek güzelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 dolara yakin fiyatla satiliyor su anda ebay ve amazonda oha

  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Satis fiyati 5999$ diye geciyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknokaptan

    900 dolara yakin fiyatla satiliyor su anda ebay ve amazonda oha

    Canada – $699 (Kanada dolari)
    France – €649
    Germany – €649
    UK – £529
    USA – $599

    Su an en ucuz ABD'de satiliyor. Normal fiyati 699 dolar yaziyor ABD sitesinde, ancak su an indirimle 599 dolara satiliyor. Sizin gordugunuz fiyatlar bagimsiz saticilarin sisirilmis fiyatlaridir, cunku an itibari ile stoklar tukendi. Tekrar stok girilene kadar yolabildiklerini yolmaya calisiyorlar. Asagidaki link BB'nin direkt satis sitesi. Diger ulke seceneklerini secerek diger ulkelerdeki fiyatlari da gorebilirsiniz.

    http://store.shopblackberry.com/store/bbrryus/en_US/pd/productID.307766800



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 28 Eylül 2014; 17:46:55 >




  • Bence mükemmel bir kasa kalitesi var, pil ömrü uzun ve donanımı güçlü. Tam bir iş telefonu olmuş. Telefonu kotun arka cebinde taşıyan çulsuzlara hitap etmiyor tabi haliyle :D

  • aliik A kullanıcısına yanıt
    ebay ve amazondan bakabilirsiniz..
  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt
    biliyorum cikis fiyatini ama ben ebay ve amazondaki fiyatlara bakinca hemen fiyatini ucuk fiyatlara cikarmislar sinsarlar bunu belirtmek istdim
  • değişik tasarım iş adamları için çok kulanışlı gözüküyor

  • Sizce gerçekten güzel mi yoksa kör ölür badem gözlü olur mantığına göre mi güzel diyorsunuz. Alt taraftaki fiziksel klavye artık çok eski bir teknoloji. O küçük tuşlara basmak işkence olacak gibi. Bir de ucuz da olmayacak gibi, o sattıkları fiyata gider note 3 alır adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lumines

    Sizce gerçekten güzel mi yoksa kör ölür badem gözlü olur mantığına göre mi güzel diyorsunuz. Alt taraftaki fiziksel klavye artık çok eski bir teknoloji. O küçük tuşlara basmak işkence olacak gibi. Bir de ucuz da olmayacak gibi, o sattıkları fiyata gider note 3 alır adam.

    Bence vıdeo yu ızle O fiziksel tusun görevi ne neler yapabiliyor ondan sonra karar teknolojiye ya bılgı sahıbı olmadan araştırmadan hemen yorum yapıyoruz hemen herseyi görünüşüne göre yargılıyoruz bu sadece telefon değil hersey ıcın böyle şunu da İddaa ediyorum bu ülke bılgı sahıbı olupda kendi işini yapan çok nadirdir türkiyedeki telefoncuların %95 bu ısı bılgısızce yapıyor denemesi bedava gır bir telefoncuya telefon alacam de seni nasıl yönlendirecek bılgı sıfır adam önde kamerası var diye görüntülü konuşma yapılabiliyor diyor ve ıdaa ediyor deneyelim O zaman ararsa görüntülü alacam diyorum bu sefer de hattı taktımı telefonu almak zorundasın diyor niye diyorum senın bılgılerın sım kart takınca bu aktarılmış olur ne alaka diyorum sacmalayp duruyor böyle bir ülkede yasıyoruz elektronik bılgısı olmayan bırı telefon tamırcısı oluyor hoparlör patlak dıye veriyorsun adama hoparlörü yapıyor şebeke cekmıyor ve seni dovecek mış gıbı hareketlere baslıyor neyse konuşacak okadar şey var ki adam BlackBerry batsın deyip tutturuyor ya batsa senın ne faydana batmasana senın ne zararın olacak neyse şunu söyleyip bıtırıyorum bu telefonu Apple yapsa vay be derlerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • türkiyeye gelmiyecegi için yorum yapmıyacagım..bekledigim istedigim modeldi..türkiyeye kesin gelcek diyip duruyorlardı fakat gelmiyecek..30 ülke acıklandı oda yılsonuna kadar dagıtımı olucak..sahsen blackberry tarz benim için fakat türkiyeye gelmiyecegi için dün iphone 6 ön sipariş verdim. hayırlı ugurlu olsun

  • Telefon ile çok konuşan, çok yazışan biri için gayet ideal. Klavye ekranda belirdiği zaman zaten bu kadar alan kalıyor. Ekran klavyesinde parmağınız başka tuşa değdiğinde kelime bozuluyor. Çok yazışan biri için fiziksel klavyenin var olması büyük rahatlık. Konuşma suresi uzun. İşletim sistemi androidden daha az kaynak tuketiyor. Sd800 bunun için yeterli. Şu an bu yorumu yazarken ekranım, neredeyse bu modelinki kadar oldu. Yani telefonu alan 200 bin kişi neden aldığını buradaki kitleye anlatmak zorunda değil ama sebepleri gayet anlaşılır. Telefon piyasaya çıkmadan önce, üzerinde en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş.

    Bu model Facebook, instagram, twitter kullanmaktan öte, ve film izlemekten öte, özellikle konuşmak ve yazışmak için yapılmış. Bence gayet başarılı ve alıcısı ülkemizde bile olacak türden. Burada atıp tutanlar o telefonu birinin elinde önünde görse eminim bakmak isteyecekler. Yazışırken ekranın yarısı kapanacaksa 16:9 olsa ne yazar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yine ortadoğu ülke muamelesi gördük. Ne diye getirmediler ülkemize anlamadım? Hoş zaten getirseler de 2400'den aşağı olmazdı.

    Note edge de gelmeyecekmiş arkadaşlar. Haberiniz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.