Şimdi Ara

BlackBerry batmıyorum ayaktayım diyor (2 yeni model)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkes 'battı batacak' derken bir zamanların telefon devi BlackBerry inatla piyasada kalmaya çalışıyor. Şirketin bu yıl iki yeni telefonla pazara gireceği konuşuluyor.

    Priv’in satışlarından yeterince memnun olmayan BlackBerry, piyasaya süreceği yeni cihazlarla yüksek satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor. Söylenenlere göre BlackBerry bu yıl içerisinde iki adet akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

    John Chen yaptığı röportajda BlackBerry Priv‘in çok üst düzey olması nedeniyle istediği satışlara ulaşamadığını belirtti. Bu açıklama da aslında BlackBerry’nin neden orta segmente odaklandığını açık bir şekilde ortaya koydu.

    İddialara göre bu yıl içerisinde gelecek modellerden biri tamamen dokunmatik ekrana sahipken diğerinde BlackBerry’nin alıştığımız klavyesi bulunuyor. Priv‘de olduğu gibi kaydırılabilir klavye yerine söz konusu modelde sabit bir klavyeye yer verileceği iddia ediliyor. Cihazların fiyatının ise 400 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

    Log'un haberine göre BlackBerry’nin geçtiğimiz çeyrekte 850 bin satış rakamına ulaşması bekleniyordu. Ancak satışlar tahminlerin gerisinde kaldı ve yalnızca 600 bin adet satış rakamına ulaşılabildi. Chen de bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada eğer yeterli başarıya ulaşamazlarsa donanım pazarından çekilip tamamen yazılıma odaklanabileceklerinin sinyalini vermişti. Dolayısıyla bu orta seviye cihazların şirketin son telefonları olma ihtimali bulunuyor. Gelecek olan cihazlarla ilgili detayların önümüzdeki aylarda netleşmesi bekleniyor.

    http://www.hurriyet.com.tr/blackberry-iki-telefonla-geri-donuyor-40085537







  • Su guzelim yazilimi yoka saymak en buyuk hata.BB yonetiminde komple degisime gidilmesi sart.Cok geriden geliyorlar yanlis kararlar yuzunden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar Son Direnişler Bana Göre Blackberry'i Ayakta Tutan Şey BBM di Oda Whatsapp Çıkınca Yenik Düştü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyeli olursa ios bile kullanmaya razıyım o yüzden herzaman BlackBerry kullanıcam. Umarım batmaz batarsa telefon konusunu kapatıcam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi kuyularını kendi kazıyorlar. zamanında özendim iyidir diye 1200 liraya bold 9900 aldım. almaz olaydım. inglizce sözlük bile sıkınıtlı çalışıyordu. bis yaptım store için bi bk düzgün. kardeşimin 200 liraya aldığı android daha kullanışlıydı. şimdi bakıyorum 3000 liradan telefon çıkarıyorlar allah aşkına siz kimsiniz de size birisi o kadar para verecek. ne eskisi gibi prestijiniz kaldı ne güvenirliğiniz.
  • eğer bu haber doğruysa blackberry kendi ölüm fermanını imzalamış demektir.
    Blackberry için en kötü şey alt seviye cihazlarda o markayı görmek olur.
  • Oh olsun batsa keşke yillarca sikintili cihaz üretip sabrimizi test ettiler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayaktayım dedi ama başaramadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.