Şimdi Ara

Blackberry App leri derken?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Turkcell in sitesinde şöyle bi bilgi var:

    "Hazırkart abonelerimiz için Mega tarife ve kontratlı BlackBerry teklifleri için ücretlendirme kısmında belirtilen fiyatlar sadece BlackBerry apn üzerinden yapılan işlemleri kapsar. Wap ve internet apnleri kendi tarifeleri üzerinden ayrıca ücretlendirilir"

    Şimdi ben bi hazırkart kullanıcısıyım ve blackberry almak istiyorum 12 ay kontratla ayda 30tl ye BIS mega üyeliği alabiliyorum ama yukarıdaki bilgidede belirtildiği gibi birtakım kısıtlamalar söz konusu .Öncelikle turkcell neden faturalılar ve hazırkartlılar arasında böyle bi ayrım yapıyor anlamadım ama o başka konu benim sorum bu bahsi geçen blackberry uygulamaları hangileri tel ile birlikte gelen yazılımların hepsimi?

    Bilgilendirirseniz sevinirim Teşekkürler..



  • merhaba, bildigim kadarıyla kontorlu hattı olanlar kontratlı 12 ay 30 tl den alamıyor zaten. aylık 400 kontor yukleyerek hizmeti alabiliyorsunuz.
  • Yani demek istediği şu; Sadece Blackberry ile ilgili olan nete bağlanma ücretleri belirtildiği gibi. Google, Dh'ye girersen normal WAP/internet ücreti üzerinden değerlendirilecek ama app yüklemeye Blackberry App Store'a girdin diyelim. Ücretlendirme normal netten farklı olarak belirtildiği fiyata olacak.
    Blackberry Uygulamaları; Blackberry tarafından parayla yada ücretsiz online mağazalarda sunulan ve telin içinde gelen tüm uygulamalardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.