Şimdi Ara

Black ops zombie mode yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Black ops zombie modu aynı ps3 üstünden 4 kişi nasıl oynanıyor ? oyunun kutusunun arkasında 1-4 player yazıyor ama az önce denedik 4 arkadaş olmadı bu konuda bir bilgisi olan varsa yardım edebilirmi lütfen ? ayrıca zombie mode yapmak istiyen arkadaslar ekliyebilir

Psn:GenghisTR

İyi Forumlar.

Orijinalden alıntı: headbangerr

Black ops zombie modu aynı ps3 üstünden 4 kişi nasıl oynanıyor ? oyunun kutusunun arkasında 1-4 player yazıyor ama az önce denedik 4 arkadaş olmadı bu konuda bir bilgisi olan varsa yardım edebilirmi lütfen ? ayrıca zombie mode yapmak istiyen arkadaslar ekliyebilir

Psn:GenghisTR

İyi Forumlar.

Zombi moduna girince karşında PSN-SplitScreen-Solo şıkları geliyor ordan SplitScreen'i seçip oynayabilirsiniz.
  • Oyunu 4 kişi aynı ps üstünden oynayamıyoruz arkadaşım. En fazla 2 kişi. Zaten Splint Screen'ın da anlamı ekranı bölmedir, ekran 3'e bölünemeyeceğine göre..

Orijinalden alıntı: R1Colonel

Oyunu 4 kişi aynı ps üstünden oynayamıyoruz arkadaşım. En fazla 2 kişi. Zaten Splint Screen'ın da anlamı ekranı bölmedir, ekran 3'e bölünemeyeceğine göre..

dediğiniz her şey doğru tek bir yer hariç multiplayer-local modda ekran 4'e kadar bölünüyo

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.