Şimdi Ara

Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
29
Favori
21.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Kaybınız büyük. FPS seviyorsanız türe yön veren oyunlardan birisidir seri olarak.
    Haklısınız zaten efsane bir seri olduğunu biliyorum ancak ilk oyunun grafiklerinden dolayı oynamaktan çekiniyordum hep erteledim o yüzden.Black mesanın tamamlanıp erken erişimden çıkmasını bekliyordum.Dün başladım oyuna 7. bölüme geldim gerçekten çok sürükleyici özlemişim bu tarz oyunları.Open world oynaya oynaya insan köreliyormuş valla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltaNora -- 19 Mayıs 2020; 14:6:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aet1995 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, doku modu oldugundan haberiniz varsa iyi 😊 altyazı yaması birçok yerde var. Dediğim gibi hataları paylaşın.
    İyi oyunlar size.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf GÖL -- 19 Mayıs 2020; 13:19:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu yazıları güncellenmiştir, ve kendi hesabımı ekledim.
    yakında resim ve videoları güncelleyeceğim şuan konudakilerin çoğu eski
  • Ben steam versiyonunda denedim ama olmadı. Resimlerdeki gibi dosyaları sili yapınca oyuna girilmiyor. Sil dosyalarını geri yükleyince oyuna giriyor ama ne doku ne de Türkçe yama olmadı. Steam versiyonda yapan varsa nasıl olduğunu belirtebilir mi çünkü buradaki açıklamaları yapınca bende işe yaramadı.
  • alponsoo A kullanıcısına yanıt
    Bende şimdi uğraşıyordum yeni menü açılmıyor ama eski menüde açıldı steam sürümünde, yeni menü açılmaması da benim pcden kaynaklı gibi crakli sürümle çakışıyor sanırım

    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf GÖL -- 19 Mayıs 2020; 15:12:7 >
  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Hocam beni mazur görün ama anlamadım eski menü nedir. Ben normalde açtığımda oyun açılıyor ama sizin yamayı yapınca açılmıyor hata mesajı veriyor. Eski menü nasıl oluyor onu anlamadım.
  • alponsoo A kullanıcısına yanıt
    Başlatıcı ayarları var oraya -oldgameui yazıp başlatıyorsun. Eskidende -newgameui yazardık eski menü varken yeni menü açılırdı. Benim yamada sıkıntı yoktur çünkü steamda denedim oldu yani. Yükleme talimatlarında işlem sırasını atladınız sanırım. Önemli olan /bms ve /hl2 dosyalarındaki .cache formatındakileri silmek digerleri kalabilir ve gameinfo.txt dosyasını orjinalini yedekleyip benimkini üstüne kopyalayın, modu bms klasörünün içine klasör şeklinde çıkarın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf GÖL -- 19 Mayıs 2020; 18:42:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam yarın deneyeceğim tekrar. Ben klasörün için klasör şeklinde çıkarmadığımdan sıkıntı yaşadım sanırım. İnşallah olur da bu oyunu ağız tadıyla oynarım.
  • Arkadaşlar modu sorunsuz bir şekilde bitiren oldu mu? hem kırık sürümde hemde steam sürümünde, oyunu bitiren ve deneyen arkadaşlar yorum atsınlar.
    Özellikle steamden oynayan arkadaşlar için modu steame göre paketlemeyi düşünüyorum.
    Cevaplarınızı bekliyorum.
  • Oyunu v1.1 sürümünde sorunsuz bitirdim baştan sona hiçbir hatayla karşılaşmadım gerçekten dokular çok başarılı Türkiyede bir tesiste oynuyormuşum gibi hissettim sadece altyazı kalitesini pek beğenmedim bazı yerler hatalı çevrilmiş özellikler finalde g-man ile konuştuğumuz sahnede gerçi onu siz değil oyunçeviri çevirmiş sanırım çokta önemli değil dokularınız harika olmuş tekrardan elinize sağlık büyük bir zevkle oynadım.
  • AltaNora kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler arkadaşım, bir hata çıkmadıysa ne mutlu bize
    bende kırık 1.1v da oynadım sorunsuz bitirdim ama steamde oynayanlar ne yaptı bilmiyorum, altyazıları sanırım ben ekledim :D oyunçevirinin yaptıgında xen bölümleri halen yoktu, xen bölmüleride piyasaya cıkınca taslak olarak cevirmiştim, hatta geçen oyunçeviriden bir arkadaşa tekrar çevirseniz iyi olur diye mesaj atmıştım :)
    zaten xende toplasan 150 satırlık bi konuşma anca var,birde yeni gelen telekom konuşmalarıda var 30 satır anca gelir, bunları oyuna uygun birşekilde çevirdim. xen harici ceviriyi ellemedim. editlemek dışında.
    dokuların 4-5 tanesinde uyuşmazlık, harf eksikligi felan vardı. çok dikkat etmezsen görmüyorsun zaten :D sizde görmediyseniz sıkıntı yok.
  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Dokular kusursuzdu hocam harf eksikliği varsada hiç farketmedim açıkçası bir oyunu oynarkende her köşeye gider bakarım ayrıca hiçbir hatayla karşılaşmadım.Bahsettiğim hatalı çeviri sadece son bölümde g-man ile konuşmalarımızda vardı önemli değil zaten sadece haber vereyim dedim onun dışında diyaloglarda bir hata dikkatimi çekmedi oyun akıp gidiyor zaten tekrardan elinize sağlık keyifle bitirdim.
  • AltaNora kullanıcısına yanıt
    Bu güzel yorumlarınız için Teşekkürler, yeni oyunlarda görüşürüz umarım... ;)

    dediğiniz gibi oyun esnasında genelde aksiyonlu bölümlerde çokda tenezzül etmiyorsunuz.
    etrafa bakmaya veya altyazıları okumaya :D dokular farkedilmediyse iyi dün biraz oynarken bulmuştum 2 tanesini başka hatalı olanlrda çıkarsa hepsini bir düzenleyeceğim, hatta çeviriyi tekrardan düzenleyen biri olursa onuda ekleyip tekrar paylaşım yaparım.
  • Maalesef steam sürümde çalıştıramadım. Oynayan arkadaşların hepsi korsan sürümde oynuyor sanırım. Dosya silme olayı olunca zaten direk oyuna giremiyorsun. Ne yapalım bizde dokusuz yamasız oynayacağız
  • Hocam elinize sağlık. Çok iyi bir çalısma olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekürler. Emeğine sağlık.
  • Ya sen nasıl bir kralsın helal olsun emeğine sağlık umarım resmi veya resmi olmayan türkçe yamalar ve doku paketleri her oyunda olur insanın ana dilinde oynaması kadar güzel birşey yok tekrardan teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarıncaBesleyenAdam -- 26 Mayıs 2020; 15:0:50 >
  • alponsoo A kullanıcısına yanıt
    geçen cevaplamıştım steamden oyuna girmen için hatta bende denemiştim resimde atmıştım steam sürümünde oldu diye :D bakmadın galiba
    benim yaptıgım hatayı söyliyeyim oyunu steam içine değilde başka sürücüye kütüphane açıp kurmuştum, tekrardan steam içine kurdum. siyahekran hatası düzelmiş oldu
    ve oyun içinde gelen vcredits ve net framework yazılımlarınıda güncelleyip kurunca yeni menüde sorunsuz açıldı.
    Doku modu Steamde aynı talimatları yaparsanız çalışacaktır, talimatları yapmadan da deneyin öncelikle :)
    Milletin steamde hatayla karşılaşacagını biliyorum o yüzden soruyorum steamle oynayanlar ne yaptı diye :D bi sen steamle oynuyorsun galiba.
  • Doganx33 D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, fazlasıyla uğraştırdı bu çalışma beni, çok şükür bitti ;)
    İyi oyunlar size.
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Sizede Teşekkürler, İyi oyunlar diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.