Bildirim
BLACK MESA SUBTİTLES!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sanırım steam dilini de türkçe yapacaktın oyuna girmeden -
Mod Steam üzerinde mi? -
Steam turkxe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve evet steam uzerinden
Öncce cc_lang Turkish'i dene bir şey çıkmazsa cc_lang English dene.. -
Onlar resource Klasorun de mi
Onlar kod ise nereye yazayim
é tuşu ile konsolu açacaksın, oraya yazacaksın. Açılmıyorsa options->keyboard->advanced bölümüne git ve "Enable developer console" işaretle. -
hemen deniyim -
cc_lang Turkish yazınca resorce/closecaption_turkish.dat bulunamadı diyo. cc_lang English yazınca da aynı hatayı veriyor lütfen yardımm -
quote:
Orijinalden alıntı: Sam001
cc_lang Turkish yazınca resorce/closecaption_turkish.dat bulunamadı diyo. cc_lang English yazınca da aynı hatayı veriyor lütfen yardımm
Muhakkak dosyaları yanlış yere atmışsındır. Tekrar bi' gözden geçir. -
cc_lang Turkish yazınca resorce/closecaption_turkish.dat bulunamadı diyo. cc_lang English yazınca da aynı hatayı veriyor lütfen yardımm -
teker teker baktım dosyalarda english.dat var . AYNI HATAYI VERİYOR DERKEN YİNE TURKİSH YOK DİYOR ENGLİSH YOK DEMİYOR -
resorce klasöründe closecaption_turkish.dat dosyası var mı? -
hayır -
Ee işte oyun sana hatanın nerde olduğunu söylüyor. At closecaption_turkish.dat dosyasını resource klasörüne. -
şimdi ben diğer bilgisayarı win7 ye güncelliyorum . yarın ya da bugün cevap veririm -
ARKADAŞLAR ÇOK SAĞOLUN OYUNÇEVİRİ EKİBİNİN HAZIRLADIĞI YAMAYI İNDİRDİM. TURKİSH.DAT 'I ATTIM. CC_LANG TURKİSH YAZDIM ALTYAZIM TÜRKÇE OLDU. KONU KİLİTLENEBİLİR...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X