Şimdi Ara

Black Desert Online (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.382
Cevap
28
Favori
140.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    wow oyandım mobası olsun starcraft olsun her oyunda tarzları var.böyle mmorpg veya oyun yapan şirketler çıkmıyor.bu oyunda karakterlerin hepsi çakma biri değil zaten dungeon yapmadıkları hata dungeon mekaniği yapmak öyle kolay değil açık dünya haritası oyun orada geçiyor ne yapıyorlar oraya bir mağara koyuyorlar ışınlanma kapısıda seni başka gruplardan ayırıyor.tabi mmorpglerde bazı özellikler olacak bazı özelliklerde farklı olacak silkroaddan biraz gelişmiş ticaret para sistemi var.vindictustan biraz gelişmiş karakter sistemi izledim vindictusta daha iyi abartı skill yok.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    İki oyunu da oynamasam bir şey demeyeceğim de en başta türleri bile farklı olan iki oyunu çakma diyerek karşılaştırman gerçekten enteresan olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 23 Kasım 2017; 12:32:35 >
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Bana anlatma abi, arkadaşla konumuz uzamasın diye kısa kestim, gereği yok uzun uzun oyun şöyleydi oyun böyleydi diye tartışmanın. Ben 1 yıldır uzun aralar versem de oynuyorum oyunu, neler neler tartışıldı şu oyunun konusunda ve özel mesajlarda bir görsen. P2w diyeni oldu, klasları sevmeyeni oldu, niye item alması bu kadar uzun süren diyen oldu, o yüzden uzatmıyorum artık konuyu. Özel mesaj kutumun %95'i Bdo ile ilgili yazanlarla doldu 1 senedir, uzun vadeli oynayan veya TR'de oynayıp bilgi almak isteyen oyunculara Steam hesabımı verdim ordan konuşuyoruz artık. Forumda aynı konular dönüyor sürekli zaten, 2 sayfada bir aynı sorular soruluyor.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    sorcererin scythe si ile ondaki aynı dark knight da bunun gibi daha var.isim değişik değil mi
  • Merhabalar 2 senedir EU serverında oynuyorum 2 haftadır twitch yayını yapıyorum oyunla ilgili olarak genelde her gün 19:00 dan sonra geç saatlere kadar yayın açıyorum, buyrun gelin soruları olan arkadaşlara yardımcı olalım,https://www.twitch.tv/discordians
  • Tr alıcamda oyuncu sayısı bakımından endişem var. Sonuçta dağ tepe bomboş diyarlar da gezdimmi pek zevki kalmaz 3 - 4 aya. Türk oyuncu nüfusu hakkında bi bilginiz veya düşünceniz varmı, sv ler dolarmı ? Yoksa kalabalık bakıyosam eu dahamı mantıklı olur ?
  • Cemlat kullanıcısına yanıt
    O konudaa heleki başlarda bir sorun olacağını sanmıyorum,bence asıl düşünmen gereken kasılmak için nasıl slot bulacağın :) Bu şirketi amatör şirketlerle karıştırmayın, geçen bir guildin discorduna girdim çevrimiçi 70 kişi-çevrimdışı 50-60 kişi vardı,başvuru yaptım 4 saat oynayabilirim dedim yetersiz deyip almaddılar :D diğerleri kaç saat oynayacak sen düşün
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Ne vindictus ne de bdo bu oyun türlerini ilk bulan oyunlar değil. BDO'yu Vindictus çakması olarak tanıtıyorsan aynı silahı kullanan sınıflardan daha başka şeyler sunman gerekir. Çünkü Vindictus'dan önce bunları kullanan zibilyon tane oyun vardı zaten bu mantıkla bakarsak vindictus da onların çakması oluyor haliyle.

    Kısa bir google araması ile Scythe kullanan mmo oyunları görebilirsin.

    https://www.google.com.tr/search?q=scythe+weapon+mmo&client=opera&hs=rZr&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwisxMSbkNnXAhXDJMAKHe0pBacQ_AUICSgA&biw=1920&bih=941&dpr=1
    https://www.reddit.com/r/MMORPG/comments/4bw0x0/scythe_class/
    https://www.reddit.com/r/MMORPG/comments/2w05mt/mmo_with_scythes/
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    orak dediğimiz o silah gw de necroda shroud modunda mesela gayet güzel belki aynı efect tarzı vuruş stili başka oyunda da var gözüme batmıyor bunda gördüm yere silahı koyup herhalde defans sağlıyor oynamadığım için bilmiyorum aynı efect bunların olması kötü tabi o silahı oyunda olması güzel birşey ama vuruş özellikleri olarak aynı olması kötü demek istiyorum.bazı kullanıcılarda tr serverını sindire sindire oynayalım.belki valkriye açılış günü çıkacak betada videoları izledim.witch wizard yok.bu karakterleri 6 aya bir yılda iki karakter çıksa mystic class'ına gelene kadar 4,5 yıl geçer buda sindire sindire tr serverında oynamaya değer.
  • Oyunda zıplama var bence oyun mario'nun çakması arkadaşlar. Zıplayıp atlayıp bişeyleri öldürüyoruz oyunda. Bir tek kurtarılcak prenses yok ama kadın karakterler prenses gibi. Oyun komple mario çakması bence, zıplama var, yaratık var, koşma var, prenses var. Mario oynayın daha iyi o kat kat iyiydi.
  • Insanlar bildigi kadar anlarmis. Misal benim de az mmorpg oynamisligim var. Ben de oynadiklarimi sanki.kaynak onlarmis gibi dusunuyorum. Misal bu forumda 1000 kisiye sorsaniz knight pvpsi en iyi diyen 900 kisi cikar. Hic begenmedigim pvp stili benim de :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bdo yu ben severek oynuyorum, her insan beğenmeye bilir, oyunu yerden yerede vurabilir, bu tartışma konusu değil bence, insanların bu tip konularda genelde fikirleri sabittir, ya siyah ya beyazdır, gri pek olmaz, aynı şey şu eu da mı oynasak, tr de mi oynasak içinde geçerli, ben yayın yaparken de bu tip sorular bana hep geliyor, hangi class seçmeliyim, ordan biri daha oyunu oynamamış bile o class çöpe diyebiliyor, sadece video izleyerek fikir sahibi olup bunda ısrarda edebiliyor, bunları ne ben nede kimse değiştiremez, dilimizin döndüğü kadar anlatıp geçmek son derece yeterli, Bu oyun grafik olarak gerçekten bana göre şu an en iyi mmorpg, hataları varmı evet var,müzikleri kötü, bunlar için çalıştıklarını söylüyorlar, sonuç olarak avrupada büyük bir kitle tarafından oynanan bir oyun, Bu arada bir bilgi verelim 3 Mart 2017 tarihinde yapılan açıklamaya göre EU:1.570.171 NA: 1.838.575 İnsan aktif olarak oynuyor
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Wich ve wiz'i betanin 2. Gününün şafaginda oyna dahil ettiler bilginize :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • snorlax55 kullanıcısına yanıt
    çıkmayan betaya mı dahil ettiler.
  • Woofer18 W kullanıcısına yanıt
    1.5 milyon az gw2 nin 3-4 oyuncu sayısı var.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Kapalı betada vardı bu 2 karakter.
  • Bdo'ya yeni başlayacağım wizard çok guzel geldi videolarda wizard açmayı dusunuyorum sizce oyunda karakterler arası pvpde guc farkı var mı ? Wizard nasıldır ekip olarak başlayacagız sanki knighttaki mage team tarzı birşey yapılabilir gibi geldi bana.
  • snorlax55 kullanıcısına yanıt
    bende videolarda görmedim.sen oynamışsan görmüşsündür.karakter seçme ekranında yoktu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dream3rn

    Bdo'ya yeni başlayacağım wizard çok guzel geldi videolarda wizard açmayı dusunuyorum sizce oyunda karakterler arası pvpde guc farkı var mı ? Wizard nasıldır ekip olarak başlayacagız sanki knighttaki mage team tarzı birşey yapılabilir gibi geldi bana.

    Üstünlük yok, sadece farklı tarzlar var , birebir skill kullanan veya alan hasarı veren olarak, guild kuracaksanız wizard çok iyi iş görür bence.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Aynen, bayagi eğlenceli idi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.