Şimdi Ara

Black Desert Online (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.382
Cevap
28
Favori
140.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu oyuna başlamayı düşünüyorum knight onlineda uzun yıllar priest oynadım lolde support maindi tekrar bu sınıfa yakın valkyrie ile başlamak istiyorum ama bunu için bana yardımı olacak clan tarzı birşey lazım tek oynanmıyor bu sıfılar yardımcı olcak varsa sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingilizanahtari -- 12 Aralık 2018; 13:36:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ingilizanahtari

    Merhaba bu oyuna başlamayı düşünüyorum knight onlineda uzun yıllar priest oynadım lolde support maindi tekrar bu sınıfa yakın valkyrie ile başlamak istiyorum ama bunu için bana yardımı olacak clan tarzı birşey lazım tek oynanmıyor bu sıfılar yardımcı olcak varsa sevinirim
    Pm at bana, bizim klan var. Oraya alabiliriz seni..

    Takıldığın yerler olursa yardımcı oluruz.. Discord sunucumuz var..

    Valkyrie teke tek ve klan savaşlarında sağlam bir karakterdir.. Fakat çok emek ister.

    Level 56 58 olduktan sonra karakter epey hızlanıyor.. Ama o levele gelinceye kadar pve'si biraz zorlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 15 Aralık 2018; 13:37:12 >
  • eu oynayan yokmu
  • beyler oyunu denemek için indirdim 14 günlük ücretsiz denemede.

    beğendim steamden satın aldım ama şimdi tekrar indirmem mi gerekiyor bunu ?

    eğer öyleyse çok saçma değil mi lan
  • Oyunu bırakmıştım bir bakayım dedim gene bug çıkmış. Para bugumu ne yapmışlar yeni pazar sistemiyle. Her patch buglu geliyor oyunun. Aklı olan varsa bulaşmaz :)
  • Merhaba arkadaşlar. Bende oyunu yeni satın aldım steam üzerinden. Oyunda ilaki gerçek para ile birşeyleri satın almak mı gerekiyor ? Misal olarak envanter slotu, ağırlık, pet, binek vs. gibi şeyler için. Ben direk oyunu satın alıp gelişemem mi ?
  • Oyunun 50 liralık paketini 25 liraya veriyorum, daha önce forumdan bir kişiye vermiştim. İlgilenen mesaj atsın.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    envanter slotsuz, ağırlıksız ve petsiz teknik olarak bu oyun oynanabilir. ancak eninde sonunda hepsine para vermek durumundasın. çünkü oyunu diğer türlü oynamak eziyete dönüşüyor. ancak iyi düşünmek de zorundasın çünkü bir karaktere aldıkların yeni karakter açarsan aktarılamıyor (pet hariç). bunlar p2w yapan şeyler değil. sıkıntılı kısım tek seferde binlerce lira verip eşyalarını düşme ihtimali olmadan geliştirenlerde. ilk bu özellik (kostüm parçalayarak kron taşı elde etme) geldiğinde hesaplamıştım. bir oyun için astronomik (bence) rakamları kimsenin veremeyeceğine kanaat getirmiştim.

    allods online oynadıysan tahmin edebilirsin, bu oyun allodstan bir tık daha ötede. bu oyun için 3 bin 5 bin tl para değil. knight online bile bu kadar p2w değildi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayan kalmadı galiba ?
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Ben kendi adıma oyundan zevk almak adına oynuyorum, 60 bilmem kaç küsür level olayım, en sağlam itemleri çekeyim, pvp'de milletin anasını ağlatayım gibi bir amacım yok

    Böyle oynayınca oyun acayip zevkli ve kaliteli bir hale geliyor, herkese tavsiye ederim

    Oyuna tek harcadığım para legendary giriş paketi, onu da indirimden aldım 99.50₺'ye düşmüş fiyatı bu ay. Gelen hediye 600 inci ile de ağırlık artırımı ve +16 slot aldım. Pearl Store'a bulaşmayı hiç düşünmüyorum gerçek para ile.
  • Herkese merhaba, oyunu yeni aldım kurulum tamamlanamadı hatası alıyorum dosya kontrolü yaptığımda ise bütünlük kontrolü yapılamadı hatası veriyor ne yapmam lazım bilgisi olan var mıdır?
  • 2-3 ay önce eu accountu sildim.boss gearlar var iki karakterni kzarka ve yan boss silahları vardı.yüzükler yoktu.kasada 1.5 t maliyet 200-300 m para vardı.60 dan sonra illet bir ex gelmesi ve illet bir artı basma sistemi oynatmıyor ve zevk vermiyor birşeyler yapmak için uğraşmıyorsun.paranı fs ve relic farma yatırıyorsun.mesela 10 saat oyna 5 saatin çöp oyun bal gibide parayı ver kazan doğru düzgün battleground olsa falan anlayacamda oda yok.yaratığa karşı pay to win olsa ne yazar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cebay

    Herkese merhaba, oyunu yeni aldım kurulum tamamlanamadı hatası alıyorum dosya kontrolü yaptığımda ise bütünlük kontrolü yapılamadı hatası veriyor ne yapmam lazım bilgisi olan var mıdır?
    Bilgisayarının ramini değiştir vede pc saatini internetten güncellemeyi dene.. Yada oyunu komple sil ve tekrar yükle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç mmorpg oynamadım sizce standart sürümünü alsam, yani ekstra hiçbir masraf yapmasam, ve de kendi halimde oynasam keyif alabilir miyim? 10 tlye düşüyordu sanırım ancak yirmi tl de para değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Hiç mmorpg oynamadım sizce standart sürümünü alsam, yani ekstra hiçbir masraf yapmasam, ve de kendi halimde oynasam keyif alabilir miyim? 10 tlye düşüyordu sanırım ancak yirmi tl de para değil.
    kesinlikle tavsiye etmiyorum, 2 gün oldu alalı her oyuna girişte nvidia geforce experience uygulamasından optimize etmek zorunda kalıyorum yoksa siyah ekran geliyor oynayamıyorsun, bugün de 20mb güncelleme gelmiş oyunun dosyaları bozuk diye hata veriyor oyuna giremiyorum, launcherdan dosyaları yenilettim 3 saat bekledim yine olmuyor. ne sorunu biter ne sıkıntısı böyle lanet bir oyun görmedim stres atalım dedik stres olduk




  • Ben full tet boss gearlı charım olmasına rağmen oyunu bıraktım. İncik boncukla uğraşacak insanlar sever, yani aşçılık yapayım, balık tutayım, ağaç keseyim diyorsanız 10-20 liralık paket alıp oynarsınız. Pve severler için bomboş bir oyun sadece mob kesmekten ibaret, pvp severleride slot pk sı ve klan savaşlarıyla tatmin eder. Bilgisayarı yoran gereksiz yüksek grafikleri ve grafik hataları vardır.
  • arkadaşlar başlamak isteğen varsa BAŞLAMASIN oyunun yönetimi ve optimizasyonu BERBAT ÖTESİ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Hiç mmorpg oynamadım sizce standart sürümünü alsam, yani ekstra hiçbir masraf yapmasam, ve de kendi halimde oynasam keyif alabilir miyim? 10 tlye düşüyordu sanırım ancak yirmi tl de para değil.
    Oyun gayet güzel ve eğlenceli.

    Giriş seviye paket ile pve de tatmin edici olur.

    Ayrıca oyunu hırs yapmadan oynarsanız keyif alırsınız..

    Oyunun haritası, dünyası, grafikleri, okyanusu, karakterleri ve karakter komboları mükemmel..

    Sadece bu saydıklarım için dahi alınıp oynanabilir..
  • Burdaki arkadaşlara bakmayın oyun zevk icin oynanır arkaslarla muhabbet etmek icin keyifli vakit gecirmek icin oynanır burdaki insanların çoğu boş yapıyor 12 saat kopek gibi belki daha fazla oynuyorlar bir türk guildine girin ne dedigimi daha iyi anlarsiniz o diger guilddeki adamin anasına avradına sovuyor ağıza alinmayacak kelimeler kullanıyorlar hani bunlar cocukta degil hepsi yasini basini almis adamlar bakmayın bunların dediklerine 3-4 arkadas kendi aranizda takilin bir guildede girmeyin oyun parasını sonuna kadar hak ediyor gayette tatmin edici trdekilerin ego kasmaktan baska bir bok bildikleri yok ona tek atim buna tek atim itemim soyle olsun onu ezim bunu ezim kral ben olayım hic dusunmeden alabilirsiniz o güzel manzaralara bakmak balık tutmak denizde gezmek ve bir çok şey tek kelimeyle muhteşem burdaki boş yorumlara bakmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.