Şimdi Ara

Black Clover 2017 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mangası güncele geldim. Son 2 arc hariç çok kötü bence. Üzdü...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftada 130. bölüme geldim.Anime sitelerinde çok beğenilmesine ragmen dh de rağbet görmemiş.Ben bir konunun .oku cikana karar uzatilmadan bölümlerinin ve savaşların seri bir şekilde akmasını begendim.Yan karakterletin boş olmaması,yapilan esprilerin kalitesi ve arka plandaki sistemsel eleştiri hoşuma gitti.Bu animenin her türlü gideri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bölüm dayanabilmiştim
    lol
  • Birkaç güne başlayacağım. Hadi bakalım. Umarım tatmin eder. Üst üste iyi seriler yakalayınca bu seriyi tutturmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümlerde ana karakterin sesinden rahatsız olabilirsin ama zamanla düzeliyor. Ben ilk seferinde bu nedenle bırakmıştım. Ancak arkadaşımın tavsiyesi ile tekrar başladım. Dediği gibi zamanla etkisi azaldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scientia

    İlk bölümlerde ana karakterin sesinden rahatsız olabilirsin ama zamanla düzeliyor. Ben ilk seferinde bu nedenle bırakmıştım. Ancak arkadaşımın tavsiyesi ile tekrar başladım. Dediği gibi zamanla etkisi azaldı.
    Anladım. Teşekkürler uyarınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır sık sık görüyorum, bu konudan sonra başlamaya karar verdim.

  • Anime 170. bölümde final verecekmiş. Ben en az 400-500 bölüm gider diyordum yanılmışım :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

    Anime 170. bölümde final verecekmiş. Ben en az 400-500 bölüm gider diyordum yanılmışım :)

    170.bölümdeki finalden sonra büyük bir duyuru yapacaklarmış. Anime diğer serilerde olduğu gibi sezonluk takvime geçebilir.

  • D. kullanıcısına yanıt

    Valla geçerse iyi olur hikaye bitmeden sonlanırsa üzülürüm.

  • Şöyle bir görsel yayınlandı. Filmden trailer gelmedi


    Black Clover 2017



    Ayrıca mobil oyunu çıkacakmış. 2022 yılı içerisinde çıkacak.


    Black Clover 2017PS360HD2youtube
    Black Clover Mobile - 1st Official Trailer | NEW GAME 2022 ブラッククローバーモバイル Subscribe for more Demon Slayer Hinokami Keppuutan, Dragon Ball FighterZ, + All the Latest Anime Games! Business Email Contact - askps360@gmail.com Subscribe to my New Mobile Games Channel PS360Gacha - https://www.youtube.com/PS360Gacha https://twitter.com/PS360HD2 https://www.youtube.com/PS360HD http://www.twitch.tv/ps360hd3
    https://www.youtube.com/watch?v=hI3pDe_Lv3Y
  • Başlıyorum bakalım.

  • 16 Haziran'da geliyor!



    Black Clover 2017avex picturesyoutube
    #大塚芳忠 #沢城みゆき #高橋文哉 #飯豊まりえ のセリフが初解禁となる予告映像第二弾を公開! 原作・総監修・キャラクター原案:田畠裕基(集英社「#週刊少年ジャンプ」連載) 映画『#ブラッククローバー 魔法帝の剣』 6/16(金)日本全国ロードショー& #Netflix 全世界配信 <各種ムビチケ販売中> https://bclover-movie.jp/theater/#ticket 公式サイト:https://bclover-movie.jp 公式Twitter:https://twitter.com/bclover_PR <スタッフ> 原作・総監修・キャラクター原案:田畠裕基(集英社「週刊少年ジャンプ」連載) 監督:種村綾隆 キャラクターデザイン:竹田逸子 サブキャラクターデザイン:徳永久美子 プロップデザイン:髙橋恒星 美術監督:前田有紀 色彩設計:篠原愛子 撮影監督:國井智行 編集:奥田浩史 音響監督:髙桑 一 音楽:関 美奈子 脚本:ジョニー音田 折井 愛 制作:studioぴえろ(「BLEACH 千年血戦篇」「NARUTO -ナルト-」「幽☆遊☆白書」) 製作:映画ブラッククローバー製作委員会 配給:松竹ODS事業室 主題歌:#TREASURE「Here I Stand」 <キャスト> アスタ:#梶原岳人 ユノ:#島﨑信長 ヤミ:#諏訪部順一 ノエル:#優木かな ユリウス:#森川智之 コンラート:#関俊彦 エドワード:#大塚芳忠 プリンシア:#沢城みゆき ジェスター:#高橋文哉 ミリー:#飯豊まりえ <イントロダクション> 『ブラッククローバー』は、魔法が全ての世界で、生まれながらに魔法が使えない少年アスタが、魔道士の頂点「魔法帝」を目指す、王道魔法バトルアクション。 週刊少年ジャンプで連載が始まり、その後TVアニメ化した本作は、日本のみならず、世界中を魅了。そして2023年、ついに映画化が決定した。 制作は『BLEACH 千年血戦篇』『NARUTO -ナルト-』『幽☆遊☆白書』など、「週刊少年ジャンプ」の大ヒットアニメ作品を多数手がけて来たstudioぴえろ。TVシリーズを手掛け、『#ブラクロ』の世界を切り拓いてきたスタッフ陣が、満を持して劇場版の制作に臨む。 映画で描かれるのは原作では明かされなかった魔法帝の物語。 復活した4人の最凶の魔法帝と「帝剣」、彼らの目的は王国の破壊――。 クローバー王国最大の危機にアスタは。そして、アスタが夢見る魔法帝とは―。 全魔法騎士団総力戦!限界を超えた<魔法バトルアクション>が開幕! 夢へと突き進み、決して諦めない姿が、観る者の心を震わせる。 『ブラッククローバー』の全てがここに! #ネトフリ #ネトフリアニメ #アニメ ©2023「映画ブラッククローバー」製作委員会 ©田畠裕基/集英社
    https://www.youtube.com/watch?v=EZOToP8xLPg
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.