Şimdi Ara

BKM Express ile Total’de 75 TL ve üzeri akaryakıt alımına 25 TL indirim! Kampanya 31 Marta uzadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.639
Cevap
103
Favori
239.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oldu eve yakın var ama nasıl yapılıyor tam olarak daha önce yapmış bir varsa yazarsa sevinirm
  • Mobil ödeme derken NFC olmasi gerekiyor mu telefonda ?
  • ana18 kullanıcısına yanıt
    Kampanya dönemi boyunca, TOTAL mobil uygulaması üzerinden BKM Express ile yapılacak 75 TL ve üzeri akaryakıt alımlarında, anında 25 TL akaryakıt indirimi verilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depoyu fulluyecektim sabahtan beri akaryakıt kampanyası ne var diye bakıyordum

    BKM Express e Miles&Smiles (Amex) Kart tanıtılır, 150 TL üzeri alışverişlerde katlanır miller de alınabilir.
  • Bidonla alabilirmiyiz
  • TOTAL, BKM Express ile hayata geçirdiği akaryakıt alımında Mobil Ödeme sistemiyle, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Web’den, cepten ve tabletten kolay, hızlı ve güvenli alışveriş imkanı sunan uygulama, telekomünikasyon operatörü ve banka kartlarından bağımsız olarak çalışması ile diğer mobil ödeme uygulamalarından ayrışıyor.

    TOTAL Mobil Ödeme Nasıl Kullanılır ?

    Kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde araçtan inmeden ödeme yapabilmek için, TOTAL Mobil Uygulaması’nı ve BKM Express Uygulaması’nı akıllı cihaza yüklemek ve üye olmak yeterli oluyor. Club TOTAL ve BKM Express üyeleri, anlaşmalı TOTAL akaryakıt istasyonlarına akaryakıt alımı için geldiğinde, daha önceden sisteme tanımladıkları araçları, otomatik tanıma sistemi ile algılanıyor. Akaryakıt dolumu gerçekleşirken, müşterinin akıllı cihazına “Mobil Ödeme” seçeneği ile ödeme yapılabileceği konusunda bir uyarı bildirim mesajı ulaşıyor. Bu ödeme seçeneğini kabul eden müşteriyi, cep telefonunda açılan TOTAL Mobil Uygulaması, ödeme için BKM Express’e yönlendiriyor. Bu aşamadan sonra, müşteri BKM Express’e tanımlı olan kartlarından birini seçerek kolay bir şekilde ödeme işlemini tamamlıyor. Böylece müşteri, araçtan inmeden, kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde akaryakıtını alarak ödemesini gerçekleştiriyor.

    En yüksek güvenlik önemleri ile güvence altına alınmış TOTAL Mobil Ödeme, akıllı telefonlar ile sadece araç içindeyken kullanılabiliyor.


    edit: tabi başkasının bilgileri kullanarak vs aynı plakaya başka totalclub üyeliği ve bkm express vs mümkünmü gibi sorular cevap bekliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeromafyan -- 19 Aralık 2016; 15:58:41 >




  • Önceki kampanyalardan bir kere mobil ödeme yapmaya çalıştım onuda beceremedi total , yetkili kampanyaya dahil olduklarını söylesede işlemi gerçekleştiremediler. Kayıt bıraktığımızla kaldık. Yakıt almadan önce sistemin çalışıp çalışmadığını sormakta fayda var.
  • Kütahya Merkezde bir tane gözüküyor şimdi kart almak lazım herhalde.
  • anlaşmalı yerleri bari yazmışlar yoksa deli gibi total arayıp duracaktık..
  • Teb total kart ile yaparsak %5 te ordan gelir. :)
  • Anladığım kadarıyla üye istasyona gidilecek 75 tl yakıt alınacak araba içinde total uygulaması içinde ki mobil ödeme açılacak öde denilince ekran bkm Express e kayacak şifre girilir hangi kart ile ödene çek ise seçilecek. Biraz i bidon olacak şekilde 225 e 75 indirim tek seferde sorun olmaz herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozhanharnub

    koca bursa'da osmangazi ve yıldırım da anlaşmalı istasyon yok.

    Nilüferde Olanda Küçük Sanayiden Sonra ve Sanırım PO Geçiyor:)
  • rezerve :D
  • Total CLub Card nedir yav Birde onu mu bulacağız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtsrky45

    Anladığım kadarıyla üye istasyona gidilecek 75 tl yakıt alınacak araba içinde total uygulaması içinde ki mobil ödeme açılacak öde denilince ekran bkm Express e kayacak şifre girilir hangi kart ile ödene çek ise seçilecek. Biraz i bidon olacak şekilde 225 e 75 indirim tek seferde sorun olmaz herhalde

    benzin istasyonuna girildikten sonra plakanız sisteme girildiğinde ne kadarlık alacaksanız o tutar telefonunuzda otomatik olarak görünecek. bu yüzden bildirimleri açmayı unutmayın. tutarı ödeme işlemini de bkm ekspresten yaptığınızda 75 yerine 50 tl ödemiş olacaksınız.
    bu sebeple 50 benzin 25 gaz alamazsınız.

    aynı gün ibaresi olmadığı için sanıyorum ki hepsini aynı gün alabilirsiniz.
  • 2016 nın son bombaları bunlar çok tutar reisss kocaeli 2 tane yakışırrrr
  • Uygulamayı yükledim. Total kart numaramı girdim. Kartımla daha önce yaptığım alışverişlere baktım. Benim araç dışında bir sürü yabancı plakalı araca benim kart üzerinden alım yapılmış.

    Mobil ödeme yapabilmek için plakanızı uygulama içinden kayıt yapmanız gerekiyor. 3 farklı araç için plaka kayıt yapılabiliyor. Tahminim istasyonda yakıt alımı öncesinde pompacı tarafından plaka girişi yapılırsa telefona yapılan alımla ilgili ödeme mesajı gelecek. Ardından mobil ödeme sırasında bkm seçeneği tercih edilerek ödeme yapılacak. Benim anladığım bu.
    Alım yapan arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
  • Dursun kenarda gaziemire gidersem alırım yoksa havamı alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soyken

    Dursun kenarda gaziemire gidersem alırım yoksa havamı alırım.

    aynen hocam izmir'deki uzakta. hilal metro mu halkapınar metro muydu ne orada vardı sanki bir tane total ama kampanyaya katılmamışlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.