Şimdi Ara

Bizimkimyamiz.com hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
6
Favori
3.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siteyi biraz inceledim hoşuma gitti hoca da deneyimli ama lys kimyadan hiçbir şey bilmiyorum ücretsiz dersi inceleyip yorum atarsanız süper olur alıp almamakta kararsız kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak ettim bi bakayım dedim ücretsiz dersi izliyorum. Biraz yavaş anlatıyor ama hız ayarlanabiliyor. Hocayı da araştırdım azcık fdd'nin kitaplarını falan yazmış. Ders bitince editlerim

edit: Ücretsiz dersten birkaç video izledim, şu ana kadar gayet güzel anlatmış hocamız. Beğendim açıkçası. Yazın birkaç ders alırım, benim için verimli olursa devamı zaten gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunarsys -- 27 Mart 2017; 18:23:35 >
  • Siteye girince malumun sitesine girdim sandım
  • Ben beğendim. Yukarıda arkadaşın dediği gibi fdden soru bankası falan yazmış. Organiği oradan dinliyorum şuanlık güzel gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersleri eksik ders eklemeye devam etcek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Organik toplam kaç ders olacak acaba bilginiz var mı?

• az önce sıcağı sıcağına kimyaözelden bitirdiğim alkan alken alkin konusunu bu hocadan dinledim ve kesinlikle kimyaözel diyorum.hoca tamam görmüş etmiş birine benziyo ama kimyaözel abimiz daha iyi.daha fazla bilgi isteyenler özele.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pt.com.tr
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okokandemir05

Dersleri eksik ders eklemeye devam etcek mi

evet yeni başladılar zaten
  • Kimyaözelde hata çok oluyordu artık güvenemiyorum :D ne yönden daha iyi
  • Merhaba arkadaşlar.

Açıkcası burada konuyu görmek beni biraz heyecanlandırdı. Ben kendim açmadım konuyu forum kuralları gereği. Ben Alaittin Hoca'nın oğluyum. Videoda gördüğünüz diğer eleman benim. forum donanımında 6 yıldır üyesiyim. Ben de sizler gibi burada sınava hazırlandım ettim gördüm geçirdim. biraz bilgiler vereceğim sizlere

Uzunca burayı editleyeceğim 1-2 saat sonra. dışardayım yazamıyorum çünkü. bir de yukarıda bir arkadaş kimyaözel daha iyi falan demiş. Her türlü eleştiriye açığım ama sistemde baktığım bu dersi alan insanların hepsini tanıyorum. biri de yukarıdaki diğer bir arkadaş. Almadan dersi bu şekilde eleştiri hiç hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 26 Mart 2017; 18:24:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

Merhaba arkadaşlar.

Açıkcası burada konuyu görmek beni biraz heyecanlandırdı. Ben kendim açmadım konuyu forum kuralları gereği. Ben Alaittin Hoca'nın oğluyum. Videoda gördüğünüz diğer eleman benim. forum donanımında 6 yıldır üyesiyim. Ben de sizler gibi burada sınava hazırlandım ettim gördüm geçirdim. biraz bilgiler vereceğim sizlere

Uzunca burayı editleyeceğim 1-2 saat sonra. dışardayım yazamıyorum çünkü. bir de yukarıda bir arkadaş kimyaözel daha iyi falan demiş. Her türlü eleştiriye açığım ama sistemde baktığım bu dersi alan insanların hepsini tanıyorum. biri de yukarıdaki diğer bir arkadaş. Almadan dersi bu şekilde eleştiri hiç hoş değil.

Trolleme profilinde soyadın kalem hocanın soyadı gunes

• abi sen hangi hatasından bahsediyorsun.kimyaözellen ygs ye hazırlandım kimya full çektim.bak birde ne diyorum sıcağı sıcağına dinlediğim konuyu alatin hocadanda dinledim ve kimyaözelin daha iyi oldugu kanısına vardım.daha cok örnek ve soru çözüyo.ve anlatımı daha çok akılda kalıcı.bu benim fikrim.
  • Xeratula X kullanıcısına yanıt
    şimdi ben alatin hocanın kötü oldugunu felan söylemedim.ayrıca hocanın ücretsiz dersleri var farkındaysan ve o ücretli derslerin oraya konulmasının sebebi bakın görün ona göre alın diye.bende ücretli dersini dinledim.o dersi kimyaözeldende dinlemiştim ve kimyaözelin daha iyi oldugunu söyledim.bu benim fikrim kafadan felan atmadım yani ikisinide dinleyerek degerlendirdim.
  • ya eskiden öyle bir isim kullandım foruma girerken değiştirmemişim komedi neyse şöyle bir ss yeterli olur. Dikkatin için teşekkürler.

Bizimkimyamiz.com hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 26 Mart 2017; 18:49:44 >
  • bu gibi sitelerin artması hoş matematiktende artması gerekir rekabet iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

ya eskiden öyle bir isim kullandım foruma girerken değiştirmemişim komedi neyse şöyle bir ss yeterli olur. Dikkatin için teşekkürler.

Bizimkimyamiz.com hk.

O kullanılan fasikülleri nerdn bulabiliriz bazı derslerde temiz pdf verilememis

• Xeratula X kullanıcısına yanıt
    hayalkurunu örnek almışsınız sanırım kitapda çıkarırsanız güzel olur
  • wistia kullanmaları iyi olmuş hoca da deneyimli birine benziyor tutar bu site oktay hocaya rakip geldi
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    teachable
  • iyi gibi duruyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.