Şimdi Ara

Bizim milletin evlilik ve çocuk dayatması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden bizim millet böyle evlenmeyene kötü gözle bakıyor neymiş efendim çocuk güya evin neşesiymiş neşesi falan değil bana göre evin neşesi tatlı bir kedi yavrusudur ben ömür boyu karı dırdırı çocuk dırdırı çekmek zorunda değilim benim haylllerim var hobilerim var onlarlamı uğraşacam yoksa bana göre boş gelen evliliklemi bunu söyleyenlerin %90'nıda ne tesadüftürki dinci kesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 9 Nisan 2016; 18:14:07 >

Evlenmeyi(çocuk yapmayı) meşrulaştıranlar olayın farkında olmayan saflardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 9 Nisan 2016; 19:13:20 >

Orijinalden alıntı: Zodion

Genelleme yapma.Evlilikperest içlerinde asketizmi barındıran pagan ortodoks komünistler dışında her gurühta görülebilen iğrençliktir

Evlenmeyi meşrulaştıranlar olayın farkında olmayan saflardır

Genelleme yapmıyorum ama neden özellikle bu forumda gördüğüm evlilik ihtiyaçtır gibi düşünenler hep dinciydi ?

Genelleme yapma.Evlilikperest içlerinde asketizmi barındıran pagan ortodoks komünistler dışında her gurühta görülebilen iğrençliktir

sen ne diyon dayı
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Çözümü çok basit, takma kafaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Genelleme yapmıyorum ama neden özellikle bu forumda gördüğüm evlilik ihtiyaçtır gibi düşünenler hep dinciydi ?

Hala feodal çağda yaşadıklarını zannettiklerinden dolayı belki de

su an hayat çok anlamsız yaşama sebebi olmayınca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ailem ve evlilik üstüne
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen öyle yap kardeş evlenme sanki zorla evlendiriyolar kendi kendine triplere girmişsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerde seninle aynı düşüncelere sahib seveceğin biri çıkınca evlenilebilir çoluk olayına gelince bence 1 çoçuk yeter çünkü ona iyi standartlar sağlamak önemli karnını doyurdum ben çoçuğa bakıyorum demek saçma adam asgari maaş alıyor 3.çoçuğu var zor geçiniyorum diyo tabi zor geçinirsin padişah mısın sen 3/çoçuk senin neyine o evde huzur olmaz tabi

• Dincilerin ya da muhafazakar diyelim o kesimin bunu söylemesi gayet normaldir. Sonuç olarak İslam dini mesela evlenmeyi öğütler. Onun dışında çocuk evin neşesi falan değildir ona katılırım. Ben ne aileler tanıdım 9 çocuklu fakat mutluluk saçmıyorlardı ?

İnsanlar çocuk yapmayı creep spawnlamak falan sanıyor. Nasıl o kadar rahat ve hiç pişman olmadan çocuk yapıyorlar ibretle izliyorum.

Bu arada dinci tespitin de gayet yerinde. İman power ile evlilik baskısı doğru orantılı olarak artıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 9 Nisan 2016; 20:20:35 >

erkekleri de sömürme mantığıyla yetiştiriyorlar çocuklukan beri.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • Hem bize hem çocuğa yazık ya. Yapmayın çocuk. Böyle bir dünyada zavallı çocuğa zulüm etmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.