Şimdi Ara

Bizim Millet Niye Bu Kadar Kralcı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Az önce fuu nun videosunu izliyordum sıkıntıdan. Şu 6 skille vs attığı chitin setli en eski videolarından. Arkadaş yorumları bir okuyayım dedim sonra niye ülkece böyle olduğumuzu daha iyi anladım. Eleman 6 skille vs yapıyor, skill barda minor yok ve gayet seri minor basıyor. Bizim millet de yav adamın zamanında pedal mı vardı gardaşım, b.k atmayın 2klı yeteneksiz veletler filan yazıyor. Azıcık mantığa ve 50 iqya sahip birisi sağ clickle ve normal bir mousela o kadar seri minör atılamayacağını bilir. Sanki pedal olmadan macroyla filan seri minor atılmıyormuş gibi savunmuşlar. Fuu sadece bir örnekti.

    Yabancılarda bu olay yok mesela. Areste g70 diye bir eleman vardı 1299 zamanında bilenler bilir. Adam aresteki nychris, 0000000 gibi tüm iyi playerları kestiği bir video koymuştu ama onun da skill barında minor yoktu ve bariz bir şekilde ctrl tuşuna bir şey sıkıştırarak oynuyordu. Yetenekten değil de ctrl olayıyla hırs yapıp oynadığı direk anlaşılmıştı mesela. Bizde olsa yav ejder abi bizim çorumdaki hilal cafeden, 8 kişinin arasına tek girer hepsini keserdi bu adamın zamanında pedal yoktu çok deli asas oynardı b.k atmayın yazarlardı.

    Şahsen şimdiye kadar gördüğüm normal bir şekilde oynayan assaslar içinde en iyileri Ig0tchaI ve devot1on. Gotchanın skill barından normal bir şekilde oynadığı belli oluyor zaten. Devo sağ clickle oynuyor ama mouse u normal bir mouse. O zamanlar minorde cd olmadığı için sağ click yeterli olmadığından bir de üstüne diğer elini kullanarak klavyeden de minor basıyor. Değişik bir skill dizilişi vardı. Nasıl oynadığının da videosu vardı diye hatırlıyorum.







  • valla yıllar oldu oynamayalı ama ben bu oyundaki polemiği başka hiçbir yerde görmedim arkadaş :D birisi diğerini kesti mi allaaah al başına belayı dırdırdır kardeşim ölmek var öldürmek var oyun bu yani namus davasına döndürmenin ne anlamı var
  • Torpil ile işe giren adamın bunu sakladığı gibi program kullanan biriside legal olduğunu savunacaktır tabii ki...
    Ayrıca oyunun amacı rakibe bir şekilde üstünlük kurmak değil mi ? Yani sınavda bile kopya çekmeye çalışan insanların sen hilecisin,macrocusun,pedal olmasa kesemezdin demesi bence saçma.
    Velhasıl bakıyorumda 2008'dede aynı şeyler konuşuluyor 2018'dede oyun eskidi fakat hala aynı polemikler.
  • benim anlamadığım 1299 da ctrl ye kağıt/para sıkıştırmanın nesi var ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crux07

    benim anlamadığım 1299 da ctrl ye kağıt/para sıkıştırmanın nesi var ?
    Bir şeyi yok. Pedalın da yok. İsteyen istediğini kullansın kesmek için. Benim tek sevmediğim bu insanlara çok iyi oyuncu denilmesi.
  • Ctrl minörde mana dengesini tutturabiliyorsa benim için gayet iyi oyuncudur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

    Ctrl minörde mana dengesini tutturabiliyorsa benim için gayet iyi oyuncudur.
    Zor bir şey değil ki mana dengesini tutturmak. En kötü kesileceğini farkettiğiniz zaman biraz hızını azaltırsınız. Hp/mp barı takip etmek kolay olsa gerek.

    Mühim olan elle minor yapmak. Ctrlnin hızına yaklaşsa bile yeterlidir. Bunun için en az 2 slot basmak gerekiyor. Epey yorucu oluyor vs uzarsa. Tabi bu dediklerimin hepsi cd gelmeden önceki hali için geçerli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.