Şimdi Ara

Bizim en ozel bilgilerimizin dijital kaydı siyasi partilerde işi ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • halen çözemedim sanki oy pusulası şahsa ozelmi? ayrıca bu ülkenin düşmanı onca siyasi patrti var hdp tkp filan benim bilgimin onlarda ne işi var açıklma saçma geldi bana.....ama muhalefetten herhangi bir yalanlama gelmiyincede acaba doğrumu dedim? mantıklı geldimi size? bu bilgilerin ysk da olması lazım siyasi parti ne alaka???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Nisan 2016; 20:50:48 >

Baba bana subaru al

PSN : Jeopol
  • Açıklamayı doğru kabul edelim.. Bakana düşen görev hangi parti sızdırmışsa bulmalı onun görevi budur. Yetkili koltuklar şikayet yeri değil,, icraat yeridir. yapanı bulup ortaya çıkarmadıkça anlatıkları masaldır.

Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

Açıklamayı doğru kabul edelim.. Bakana düşen görev hangi parti sızdırmışsa bulmalı onun görevi budur. Yetkili koltuklar şikayet yeri değil,, icraat yeridir. yapanı bulup ortaya çıkarmadıkça anlatıkları masaldır.

Kendi ceplerinden başka icraati oldu mu sanki 14 yıldır.

Ama pardon, haklarını yemeyeyim şimdi. Kendi ceplerinden başka oğulları kızları akrabaları yandaşları önüne yattıkları ve milletin bir tarafına koydurttuklarının da ceplerine icraatte bulundurdular.

Adamlar adeta istikrar abidesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C1F38325 -- 6 Nisan 2016; 22:26:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hdp'nin bile böyle bir şey yapacağını sanmıyorum çünkü bu ülkede yaşayan halkın bir kısmı Kürt sonuçta. Onları düşünür ve riske atmaz diye düşünüyorum.

Ama akp gelen her tespihle kendinden geçip her şeyi yapabilme ihtimaline sahip.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• HDP ve TKP'yi aynı kefeye koymuş arkadaş. TKP'yi terör örgütü olarak görmeni garipsedim, adamların gayet güzel çalışan belediye başkanları var.
    Sana özel diye bir şey yok. Zaten bu bilgileri önüne gelene kimlik fotokopisi ile veriyorsun.
    SGK hastalık vb. özel bilgilerini satarken kimsenin sesi çıkmıyor bu daha ilginç.

Ayrıca YSK bu bilgileri tüm partilere sağlıyor, çünkü sahte seçmen, ölü seçmen var bu memlekette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 6 Nisan 2016; 23:59:12 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.