Şimdi Ara

Bizde neden mtv kanalindaki gibi arac modifiye programi yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yani yapimci olsam turkiyede yapacagim ilk is araba programi uzerine bu olurdu . Sanirim sponsor bulamiyolar tutma sansi cok yuksek program olur bence . Internetten basvuru seklinde kapiyi bi aciyosunuz araci yenilemeye geldik diyolar fln fistan zevkli olurdu kanimca . Sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Efsane olur gerçekten :D Ancak arabanın içini temizleyip boya atıp jant takarsan olmayabilir. O programda yeni bir araba yapıyorlardı resmen. İzleyiciyi merak ettiren buydu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 1 Nisan 2017; 22:42:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan evlilik programları yerine bilgilendirici,otomobil veya diğer konular üzerine programlar olmalı bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara trt de vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neydi o trt de aracın her yerine sac vidası atan programın ismi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutma şansı yüksek olan bir proje de tahminimce sponsor bulunur. Sen yapımcı olsan bu programı hangi saat diliminde yayınlarsin? Modifiye programını prime time a koyarsan Kimse izlemez. Gece 12 den sonra versen yapımcının işine gelmez. Tek çare belgesel kanalı, onu da kaç kişi bilecek ve izleyecek?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Yüzde yüz otoydu hocam hiç unutmam adamın birine bukalemun boya uygulaması yapacağız diye aracın içine etmişlerdi bide cidden bukalemun usulü olsa adam şık geçirdi ister istemez çok gizel olmuş dedi fln alem adamlardı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 1 Nisan 2017; 23:4:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trt deki programı yazacaktım benden önce yazmışlar. Program tutmadı sanırım. Yaptıkları modifiyeler o kadarda güzel değildi
  • Ülkede her şey paraya endeksli olduğu için öyle bilgi veren,yol gösteren programlar yapılıp gösterilmez...
  • yabancı tamirat tadilat diye bir program vardı. Adamlar ülke ülke gezip araba bulup elden geçirip satıyorlardi. Kazandığı parayla ertesi bölümde daha iyisini alıyorlardı. Format güzel ama adamlar hep orjinal parçayla çalışıyorlardı. Bizde bu sıkıntı olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auto_man

    yabancı tamirat tadilat diye bir program vardı. Adamlar ülke ülke gezip araba bulup elden geçirip satıyorlardi. Kazandığı parayla ertesi bölümde daha iyisini alıyorlardı. Format güzel ama adamlar hep orjinal parçayla çalışıyorlardı. Bizde bu sıkıntı olabilir.

    http://www.otobelgesel.com/turkce-izle/wheeler-dealers/


    evet hocam bende sürekli izliyorum. tamirat tadilatı. bi de amerikada yenileme diye bir program var. o da güzel. sıfırdan yapıyorlar arabaları. modifiyeli..
  • Çok güzel bir noktaya değindiniz bununla ilgili çok güzel bir anım var. Zamanında NTV de güzel bir otomobil programı başlamıştı tek kusuru vardı her bölümde arabadan anlamayan bir manken olmasıydı ve kamera sürekli onun üzerindeydi. Sürekli okuduğum bir foruma yapım ekibinden birini davet etmişler ve bir söyleşi yapmışlardı. Manken olayı eleştirilip biraz üzerine gidilince adam şunu söylemişti. Türkiyede kaç tane otomobil sever var ki eğer biz bu programı büyük bir kitleye izletemezsek 2 program sonra kaldırırlar demişti :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O programın bayiliğini alacak olsalar sıkıntı var çünkü 'pimp my ride' olan program adındaki 'pimp' kelimesi çeviri olarak "p*zevenklik yapmak" anlamına geliyor. Bizim toplum bunu kaldırmaz. Bu arada program bitmiş zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Nisan 2017; 23:56:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamirat tadilat gibi bir program için ciddi bir bütçe lazım. Adam japonya ya gidip araba alıp gemiyle gönderiyordu. Dip fiyattan alıp tavan fiyattan satıyorlardi. Hadi bizde ülke içinde böyle birşey yapalım; kafamdaki ilk soru işareti orjinalliği korumak, ikincisi ise maliyet. Bizde ne yazık ki işin içine Modifiye karıştı mi olmuyor. beceremiyoruz sanki bu Modifiye işini, çok abartıyoruz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 2 Nisan 2017; 0:1:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auto_man

    tamirat tadilat gibi bir program için ciddi bir bütçe lazım. Adam japonya ya gidip araba alıp gemiyle gönderiyordu. Dip fiyattan alıp tavan fiyattan satıyorlardi. Hadi bizde ülke içinde böyle birşey yapalım; kafamdaki ilk soru işareti orjinalliği korumak, ikincisi ise maliyet. Bizde ne yazık ki işin içine Modifiye karıştı mi olmuyor. beceremiyoruz sanki bu Modifiye işini, çok abartıyoruz ?

    hocam bizde maliyetler çok yüksek. adamlar uygun fiyata alıp toplayıp satabiliyorlar. biz de olsa bu araç boyalı yok bilmemne bir sürü kulp takıp ederinden düşüğe almak isteyeceklerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.