Şimdi Ara

Biz yıllarca bekledik... Ukrayna bugünden itibaren Avrupa'ya vizesiz girecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Helal olsun lan avrupaya. Ben olsam bende almam anasini satayim. Bi ukrayna milletinin tipine bak bi bizim milletin tipine bak. Ben olsam bizi turist olarak bile almam
  • ukraynaya vizesiz gidiliyordu herhalde şuan,oraya gidip bir süre kaçak kaldıktan sonra vatandaşlık alınarak tüm avrupaya açılınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 20 Ağustos 2017; 14:40:14 >
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    neden ki?

    bulundugumuz bölgeye göre gayette şekeriz,dogu bölgesini bilmiyorum.
  • Gotumuzun dibindeki irak suriye iran dururken turkiye avrupa birligine giremez hem ukraynada kurt arap afgan nufusu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borispol Havaalanı’nda Türk vatandaşı gözaltına alındı, işte sebebi

    http://ukrturk.net/borispol-havaalaninda-turk-vatandasi-gozaltina-alindi-iste-sebebi/
  • Ukrayna yeni bir ekonomik modele geçiyor.
    Ekonomik Kalkınma ve Ticaret Bakanı Stepan Kubiv, ülkesinin farklı bir ekonomik modelle yoluna devam edeceğini söyledi.
    Finance.ua’nın haberine göre, dün bir açıklama yapan Ukrayna Ekonomik Kalkınma ve Ticaret Bakanı Stepan Kubiv, ülkesinin hammadde ağırlıklı ekonomiden uzaklaşarak, yatırım ve inovasyon temelli, alt yapı yatırımlarını ve sanayi üretiminin gelişmesini öne çıkartan ekonomik modele geçeceğini söyledi.
    Ukrayna’nın Asya, Avrupa ve Afrika’nın kesiştiği bir bölgede yer alıyor olmasının ekonomik kalkınma ve ticaretin artması için anahtar role sahip olduğunu ifade eden Bakan Kubiv, adaletli bir ticaret için özgür, iç pazarları aşırı koruyucu uygulamanın olmadığı ortamın önemine değindi.

    http://ukrturk.net/ekonomik-kalkinma-bakani-acikladi-ukrayna-yeni-bir-ekonomik-modele-geciyor/




  • Ukrayna, Avrupa Birliği’nin gıda ithalatında ilk 10 ülke arasına girdi.
    UNİAN’ın haberine göre, Kiev Uluslararası Ekonomi Forumu’nda bir konuşma yapan Ekonomik Kalkınma ve Ticaret Bakan Yardımcısı Natalia Mikolskaya, Ukrayna’nın Avrupa Birliği’nin gıda ithalatında ilk 10 ülke arasına girdiğini söyledi.
    Mikolskaya, ülkesinin Avrupa Birliği gıda güvenliğinin garantörü olduğunu sözlerine ekledi.
    Ukrayna’nın, bu yılın 8 aylık dönemindeki tarım ürünleri ihracat,ı yüzde 24,5 artarak 11 milyar 500 milyond dolara ulaşmıştı.

    http://ukrturk.net/sektorun-icinden-ukrayna-avrupanin-gida-ithalatinda-ilk-10-ulke-arasina-girdi/




  • Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin altıncı toplantısı nedeniyle Ukrayna’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretinin detayları belli oldu.
    9 Ekim Pazartesi başlayacak ziyarette, Ukrayna ile stratejik ortaklık ilişkilerinin derinleştirilmesine yönelik yeni iş birliği imkanları değerlendirilecek, bu istikamette muhtelif anlaşma ve protokoller imzalanacak.
    Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko’nun başkanlıklarında, ilgili bakanların katılımıyla Kiev’de düzenlenecek konsey toplantısında güncel ikili ve bölgesel konular kapsamlı biçimde ele alınacak.
    Kiev’de, Parlamento Başkanı Andriy Parubiy ve Başbakan Volodimir Groysman’la birer görüşme gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna’daki soydaşların temsilcilerini de kabul edecek.
    Ziyaret sırasında, Ukrayna ile stratejik ortaklık ilişkilerinin derinleştirilmesine yönelik yeni iş birliği imkanları değerlendirilecek, bu istikamette muhtelif anlaşma ve protokoller imzalanacak.
    Ayrıca görüşmelerde Kırım meselesi ve Kırım Tatar soydaşların durumu hakkında da fikir alışverişinde bulunulacak.

    http://ukrturk.net/erdoganin-ukrayna-ziyaret-programi-belli-oldu-isbirligi-anlasmalari-one-cikiyor/




  • Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin altıncı toplantısı nedeniyle, Ukrayna’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesi Türkçe mesaj jesti.
    Erdoğan’ın ziayreti öncesi asılan tabelada, Türkçe ve Ukraynaca olarak ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Ukrayna’ya hoşgeldiniz yazılı’.
    Edoğan’ın güzergahı üzerindeki tabelada Turkcell ve lifecell logoları dikkat çekiyor.

    http://ukrturk.net/erdoganin-ziyareti-icin-kiev-yollarinda-turkce-hosgeldin-jesti/
  • Kiev’deki temasları sırasında Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko ile ortak bir basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna’da Yunus Emre Kültür Merkezi açılacağını söyledi.
    Sözcünün haberine göre, Ukrayna yönetimine desteklerini ifade eden Erdoğan şöyle konuştu:
    ‘Bugün buradan bir müjdeyi de ekranları başında bizi izleyen milletimle de paylaşmak isterim. Ukrayna’da Türk diline ve kültürüne yönelik büyük ilgiye cevap vermek için Yunus Emre Kültür Merkezi açıyoruz. Ukraynalı dostlarımıza başta sayın başkan olmak üzere bu desteklerinden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum.’
    Kiev’deki resmi temasları sırasında Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Başkanı Volodimir Grosyman’ı da kabul etti.
    Erdoğan, Kiev ziyaretinin ardından Sırbistan’a geçecek.

    http://ukrturk.net/ukraynadaki-yunus-emre-kultur-merkezi-aciliyor/




  • Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ukrayna ziyareti sırasında iki ülke arasında bir dizi anlaşma ve protokol imzalandı.
    Ukrayna ile Türkiye arasında 9 anlaşmanın imzalandığı ziyaretin en önemli gündem maddelerinden biri askeri alanda işbirliği anlaşması oldu.
    İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti sırasında imzalanan anlaşmalar:
    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavlo Klimkin, “Türkiye Cumhuriyeti ile Ukrayna arasında İkili İlişkilerin Geliştirilmesine ilişkin 2017-2019 Eylem Planı” ile “Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi ile Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna Diplomasi Akademisi Arasında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı”nı imzaladılar.
    “Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunması Anlaşması” Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Ukrayna Başbakan Birinci Yardımcısı, Ekonomik Kalkınma ve Ticaret Bakanı Stepan Kubiv tarafından imzalandı.
    “Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ukrayna Hükümeti Arasında Gelir ve Servet Üzerinden Alınan Vergilerde Çifte Vergilendirmeyi Önleme ve Vergi Kaçakçılığının Engellenmesi Anlaşmasının Değiştirilmesine İlişkin Protokol”e Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Ukrayna Maliye Bakanı Yardımcısı Serhii Marchenko imza koydu.
    “Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ukrayna Bakanlar Kurulu Arasında Coğrafi Bilgi Alanında İşbirliği Uygulama Protokolü” Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ve Ukrayna Savunma Bakanı Stepan Poltorak tarafından imzalandı.
    Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile Ukroboronprom arasında imzalanan 14 Mart 2017 tarihli iş birliği memorandumunun uygulanmasına yönelik eylem planı (Kara Platformları) ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile Ukroboronprom arasında imzalanan 10 Mayıs 2017 tarihli iş birliği memorandumunun uygulanmasına yönelik eylem planı (Hava Araçları), Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir ile Ukroboronprom Genel Müdür Yardımcısı Vladimir Kostaritskiy tarafından imzalandı.
    “Aselsan Taktik Telsiz ve İç Haberleşme Sistemleri Satış Sözleşmesi”ne Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özkol ile Ukrayna Devlet Dış Ticaret Şirketi Spets Techno Export Müdür Vekili Vladislav Belbas tarafından imza atıldı.

    http://ukrturk.net/ukrturk-ozel-ukrayna-ile-turkiye-arasinda-hangi-anlasmalar-imzalandi/




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.