Şimdi Ara

Biz Size Değil, Siz Bize Muhtaçsınız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazılarının altında Q7 varsa bizim sayemizde. Siz kafanıza göre banlayın, konuları kapatın, iki de bir forum çöksün... Bu böyle giderse siz kaybedersiniz. Paraya kıyın maaşlı yönetici, programcı, sunucu alın yoksa birçok forum var Türkiye'de!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•Selçukİnan•
    DONANIM HABER
    DEHB'LİLER KULÜBÜ[/link]
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkCedric

yeni forum yapma hazirliklarina basladim ins. Tutar

Böyle giderse forum sen rahat ol. Kesin tutar.

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

quote:

yeni forum yapma hazirliklarina basladim ins. Tutar

Böyle giderse forum sen rahat ol. Kesin tutar.

forum tarzinda degil bildifimiz site gibi olacak konu acma fln cok eglenceli olucak..

Smdilik bu kadar,

şuan büyük bir heves içindesin kesin tutar gözüyle bakıyorsun site açıldıktan sonra hevesin geçer
  • takma kafana kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biz Size Aşık Olduk tivibu'da
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • futbol ve konu dışı bölümü çok amatörce yönetiliyor eşit davranılmıyor fakat diğer bölümlerden memnunum ben
    Daima gülmüşümdür onların
    Saçma hayallerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

takma kafana kardeş

Herkes muzdarip bunlardan. Böyle giderse forumu çok bırakan olacak.

Not:Evet bende vardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ama bildiğim bir şey varsa o da böyle büyük siteleri organize ve idare etmenin zorluğudur. Evet, kendinizi o adamların yerine koyun. Bakalım heryere yetişebiliyor musunuz? Şahsen ben günün 18 saatini bilgisayar başında, kalan 6 saatini de uyku ve tuvaletle harcayan bir insan değilim, içinizde öyleleri olabilir. Ama görev aşkı, usul bilmek, disiplin, hızlı hareket etmek, çabuk düşünüp çabuk karar verebilmek, ama en zoru da tarafsız ve adil olmak gerekir ki pek çoğumuzun yakındığı da bu. Kendi görüşlerine, inançlarına, törelerine, adetlerine veya hiç yoktan sebeple keyfine aykırı olan herkesi ve herşeyi ortadan kaldırmak bizim insanımızın kanına işlemiş. Bu bizim milletimizde olan bir özellik. Bizim herşeyimiz bu, her yaptığımız iki yüzlülük ve samimiyetsizlik. Hepimiz birbirimizin kuyusunu kazmak için çabalıyoruz.

Bizde dayanışma savaşta düşman gidene, barışta derbi bitene kadar. Düşman gider yenisi gelir, derbi biter masumlar zarar görür yine ayrılırız.

Kabul edin ya da etmeyin bu benim görüşüm bu Türk milletlerinin hatta bütün ortadoğu ülkelerinin insanının kanında var. Fakirlik, cehalet ve töreler de bunlara büyük etken. Bunları tetikleyen de başta sünni İslam olmak üzere, hemen hemen tüm avrupai ve ortadoğu kökenli ideolojiler ve ortadoğu'da gözü olan, aklınıza gelebilecek hemen hemen bütün emperyalist güçlerdir. Garip olan şudur ki Türk örf ve adetlerinin yarısından fazlası, sünni islam ile çakışmaktadır. İslam'ın karşı olduğu pek çok putperest ve pagan adetler ve uygulamalar, ve hatta en başta devletin rejimi korumak ve idare etmek için uygulamaya soktuğu laik sistem bile islam diniyle kesinlikle örtüşmemektir. Ama tabii biz kitapları sadece kapakları güzel diye alıp okumayan bir millet olduğumuz için, %90 çoğunluğun inandığı bu dinin kitabını yine %80 çoğunluk okumamış merak etmemiştir.

Bizde töre de, din de, cehalette babadan oğula geçmiş bu zamana kadar. Sadece savaşmayı, yoketmeyi, kan dökmeyi, cami dikmeyi, dedikodu yapmayı biliyoruz. Biri de çıkıp demiyor ki yav biz ne yapıyoruz yıl olmuş 2012.

Hadi şimdi beni de banlayabilirsiniz ya valla. Zaten uzun zamandır ceza da almıyodum. Yukardakiler beni bayağıdır farketmediler unuttular demek ki...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.