Şimdi Ara

Biz mi ? Pyd mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir ülkenin geldiği en acınası durum. O kadar aciz, o kadar hain insanlar tarafından yönetiliyoruz ki pyd denen iki şerefsizin oluşturduğu terör örgütünü koskoca devlete tercih eden devletle hala görüşmeler yapılıyor. Pkk ortaya çıktığından beri aynı saçmalık sürüyor. Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu. 40 yıldır abd seni pkk ve türevlerine tercih ediyor, desteklediğini bas bas bağırıyor aptal mısın hala bunlara pyd mi biz mi diye soruyorsun ? Adamlar senin Jandarma Genel Komutanını bile öldürdü abd'nin pkk'ya yardım ettiğini söyledi diye. Daha ne yapmasını bekliyorsun ?

    Şimdi de abd genel kurmay başkanı gelmiş rakka için görüşülecekmiş. Daha el bab'dan çıkamayan ordu rakkaya girecekmiş. En az iki bin mehmetçik şehit olacak. Olan yine masum askerlere olacak. Hadi bir amaç olsa neyse diyeceğim de. Herkes biliyor ki oradan çıkacağız ve yerine yine pkk yerleşecek.




    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/akar-ve-dunford-incirlikte-gorustu-157241h.htm







  • Hocam içimizde bile allah dediği için inanıp vatanını satan ilkokul mezunları var. Sen kime laf anlatmaya çalışıyorsun ki?
  • Cevap İstanbul Paşabahçe.
  • Şu kahpe abd'nin egemnliğinin bitmesini bu yüzden istiyorum. Ali kıran baş kesen gibi istediğine zulum yapıp istediğinin kanını akıtıyor kimse de bişey diyemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.