4 yıllık kız arkadısımla ayrılalı 1~2 hafta oluyor.Bugün birisi aradı ben elif sevgililer gününde öyle konuşmak istedim dedi,gizli numaradan aradı tabi.ilk sorduğu sevgilin var mı dedi,bende var dedim anlık refleks olarak.Kız arkadaşımın arattıgını Düşünüyorum direk sevgilin var mı dedi,neyse işim gücüm var dedim kapattım sonra bi daha aradı. Numaranı rastgele salladım Diyor, dedim bir dahakine daha sağlam bisi bul çok basit yöntemin seni kim arattıgını biliyorum dedim,sonra gene işim var dedim ne çok işin varmış dedi ve kapattı.
Neyse Sonuç olarak kıza mesaj attım beni kime arattıysan aratma dedim.
O da numaranıda mı engelliyeyim ne diyorsun sen dedi.
Kız arkadasımla ayrılmayı ben istemiştim.Daha sonra fb instagram falan engelledi işte :)
Bu eski sevgilide ki ego ve esrarengiz kişi günümü b*k ettiler kısacası moralim bozuldu.
Hic sevgililer gününde daha önce kimse aramadı ve öyle arkadaş ortamım hic yok kekleyecek arkadaşım vs pek sanmıyorum yani,bence kız arattı her ne kadar ego dolu bir cevap verse de.
Tam diyorum kafaya takma tamam attım rahatım..Geziyorum tozuyorum..Hep bir haber geliyor..Son olarak bugünde öğrendim instagramına koca koca ilişkisi yok yazmış :) görseniz hic öyle bir insana benzemiyor dersiniz son derece sesi cıkmayan,dışarıya kapalı bir insandır
Konudışa da benzer bir konum vardı ama oldu bi süre..