Şimdi Ara

Biz Almanya'ya gitmek istiyoruz, Almanya'daki akrabalar da Türkiye'ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akrabalar Türk değil bu arada. Her yıl bize gelirler. Biz de geçen sene onlara gittik. Gittiğimde de buralar tam benlikmiş demiştim. Onlar da hadi değiş tokuş yapalım. Siz Almanya'ya gelin, biz Türkiye'ye gidelim dediler. Dedik Türkiye'de nasıl geçineceksiniz, bir iş buluruz çalışırız dediler. Dedim keşke o kadar kolay olsa. Türkiye gerçekten güzel ülke ama davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi.

• Başlıktaki İkinci cümle yanlış aga onları zorla tutan yok isterlerse gelirler tc kimlikleri vardır akraban olduklarına göre. Canları istese 3 saatlik uçuşa bakar kimse de neden geldin demez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

Yazdım hocam Türk değiller ki. Sadece Türkiye’yi çok seviyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Gelsinlerrr bekliyoruz 😏

• Türk değillerse referans gösterebilirsin onları yurt dışına gidebilmek için. Şu sıra almanya nitelikli eleman arıyor dil bilme seviye şartı kaldırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 29 Aralık 2023; 18:23:56 >

O işi seneye kovalamayı düşünüyoruz biz de. Şu an uzun süreli Schengen verirler umuduyla onların belediyeden aldığı davetiye belgesiyle başvuru yaptık, bekliyoruz. Bakalım uzun dönem vize alırsak gerekirse fiziksel olarak da gidip mülakatlara gireriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim, umarım hakkınızda hayırlısı olsun. En az A2 seviyesine çıkartmaya bak o zaman almancayı onay sürecinde seviye ek pozitif etki sağlar, şart kaldırıldı ama olması artıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gideceğim.
    3 yıl önce açıldı
    ALMANYA'DA ÇALIŞMAK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sağolun hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnsanları anlamıyorum Güzel olan önemlisi iç güzelliği diyor Parası olan para her şey değil diyor Zayıf olan keşke biraz daha kilom olsaydı diyor Uzun olan dezavantajlarından bahsediyor Amaç nazardan korunmak mi yoksa başka bir evrimsel psikoloji mi var bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.