Şimdi Ara

Biz 2010'da neye evet dedik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeter be kardeşim başımız ağrıdı artık yıllardır yeni anayasa,yeni anayasa diye diye 2010 referandumu anayasa değişikliği için değil miydi ? Yapsaydınız referandumdan sonra,üstüne 2-3 hükumet değişti hala daha anayasa için referanduma gidelim diyorlar.Gittik ya zaten

• 2010'daki Anayasa referandumunda öyle bir hava estirildi ki, sanki ülke bir anda kalkınacak, memur maaşları artacak, halk refaha kavuşacak diye gırla beyanat verdiler, ama sonuç kocaman bir SIFIR.

Tam 6 küsur sene geçmiş... Aklımda kalan ise, referandumdan evet çıktığını gören Selahattin Demirtaş, sevinçten kuduruyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 5 Nisan 2016; 0:40:14 >

Ergenekon'a kurulacak olan kumpasın,
    pkk itlerinle anlaşma ve
    Paralel terör örgütü olarak anılacak Fethullah Gülen'in zemin hazırlıkları için yapılanmasıdır.

Yani FETÖ'nün birnevi Emeklilik zamanı içindi. Yerine gelen kişi zaten malumunuz, hiçbir şey değişmiş değil.

İlgili kanun, yasa ve tasarı değişiklikleri için;
    https://tr.wikipedia.org/wiki/2010_T%C3%BCrkiye_anayasa_de%C4%9Fi%C5%9Fikli%C4%9Fi_referandumu

• Gönül rahatlığıyla referanduruma HAYIR demistim. Ve sehrimde % 97 evet % 3 Hayır cikmisti. Icim cok rahat. Cunku yeni anayasanin tamamen birilerinin hırs hayallerini gerçekleştirme amaçlı yapilacagindan yüzde yüz emindim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 5 Nisan 2016; 0:32:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı anlamadığım şeyler vardı, hayır dedim. Anlamadığım bir şeye evet demem. Saçma bir referandumdu. Ya hepsine evet ya da hepsine hayır diyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.