Şimdi Ara

BİYOLOJİ FEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu çalıştım hemen sonra çözdüm ama çok yanlışım çıktı biyolojiye nasıl çalışmalıyım önerileriniz neler ?

• bence elindeki kaynaklardan oku not al sonra çözdüğün sorulardan(çıkmış sorular dahil) öğrendiklerin dahil bi defter tut eksiksiz bi defter.. ordan tekrarlarını yapar çeşitli kaynaklardan soru çözersen soru kaçmaz senden
    (tuttuğun notları falan hepsini düzenlice bu deftere geçir konulardan sonra biraz boşluk bırak yeni bir şeyler öğrenip yazabilirsn..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan2144 -- 5 Ağustos 2013; 16:50:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nergiz_ea

Konu çalıştım hemen sonra çözdüm ama çok yanlışım çıktı biyolojiye nasıl çalışmalıyım önerileriniz neler ?

Biyolojide yanlış yapmaman için önce konuyu en ince ayrıntısına (gerçekten bayağı ayrıntı yani müfredata bağlı olmadan) kadar çalışman lazım, bağlantıları çok iyi kurabilmen lazım. Sonra soruyu çözerken her ihtimali değerlendirmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllisNeptune -- 5 Ağustos 2013; 22:41:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EllisNeptune

quote:

Konu çalıştım hemen sonra çözdüm ama çok yanlışım çıktı biyolojiye nasıl çalışmalıyım önerileriniz neler ?

Biyolojide yanlış yapmaman için önce konuyu en ince ayrıntısına (gerçekten bayağı ayrıntı yani müfredata bağlı olmadan) kadar çalışman lazım, bağlantıları çok iyi kurabilmen lazım. Sonra soruyu çözerken her ihtimali değerlendirmen lazım.

Çok teşekkürler :) peki hangi yayınları önerirsin veya bildiğin konu anlatımlı bir site var mı ?
  • nergiz_ea N kullanıcısına yanıt
    Bence palme çok iyi bu konuda. Odtü de iyidir. Ben teknofem dinliyorum ya da eskiden kalan kültür dershanesinin biyoloji kitabından çalışıyorum :)
  • nergiz_ea N kullanıcısına yanıt
    Güzelce notları çıkar bu konuda kullandığın kaynağında çok önemi var ayrıntılı olursa senin için iyi olur.Fem simetri Lys Biyoloji yi önerebilirim yanındada fem soru bankası yeter ama yetmez dersen palmeninkide yeter.Bu arada biyolojiyle ilgili bol not çıkar soru hakkında iyi düşün tıpkı matematik testi çözüyomuş gibi çöz birde aylık çalıştığın konuları tekrar et bu arada bunları yaparsam sınavda ne yapabilirim dersen bu sene ben yaptım lys de 28 net çıktı biyolojiden ygs dede 12 net çıktı.
  • Yanlış yaptığın sorulardan notlar çıkar. Bi süre sonra soru tipleri aşağı yukarı aynı gelecek. Notlarını her gün tekrar et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim hemen feme gecmissin . Genc yasta intihar etmek mi istiyosun. Önce çözümlü soru bankası tavsiye ederim. Sıradısıanaliz olabilir mesela

• Femin beyaz kitabı saçmalık, palme al iyidir. Zor istiyorsan da o saçma beyaz kitap yerine finali öneririm cidden femin en kötü kaynağı o biyoloji kitabı. Müfredatta dahi olmayan bilgiler var hani müfredatta olsa zor sorsalar tamam ama yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Femin beyaz kitabı saçmalık, palme al iyidir. Zor istiyorsan da o saçma beyaz kitap yerine finali öneririm cidden femin en kötü kaynağı o biyoloji kitabı. Müfredatta dahi olmayan bilgiler var hani müfredatta olsa zor sorsalar tamam ama yok yani.

Evet o kitap Femin sorularına paralel çıkıyor diye aldım ama moralimi bozdu okuldaki hocadan hayır yok eline not alıp okuyor zaten. Haklısın final 11.sınıf bende var güzel o
  • sanırım :D Hep femi tavsiye ediyorlar, türkçesi kolay geldi ama biyolojide afalladım.
    Evet sıradışı analizi denesem daha iyi olur teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nergiz_ea -- 14 Ağustos 2013; 21:14:23 >
  • EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    Teknofem yok bende. Sanırım palme almam daha mantıklı
  • quote:

sanırım :D Hep femi tavsiye ediyorlar, türkçesi kolay geldi ama biyolojide afalladım.

Bak doğru türkçeside çok kötü ciddi anlamda basit hiç ygs zorluğunda değil türkçede de bilfen öneririm adamlar işi biliyor.
  • Tevfik0 T kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemi uygulamayı ben de düşünüyordum zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

quote:

sanırım :D Hep femi tavsiye ediyorlar, türkçesi kolay geldi ama biyolojide afalladım.

Bak doğru türkçeside çok kötü ciddi anlamda basit hiç ygs zorluğunda değil türkçede de bilfen öneririm adamlar işi biliyor.

Ablam da aynı kitaptan gitti YGS de 37'ye 3 yaptı :P
    Bilfen hiç kullanmadım ama bakarım
  • FeelMyMalice F kullanıcısına yanıt
    Yöntemin çok iyiymiş! Uygulasam çok iyi olacak. Peki konuyu kendin çalışarak mı yoksa konuyu dinleyerek mi yaptın ?
    Programımda haftada 2 gün biyolojiye ayırdım kaç soru yeterli olabilir ?
  • Konuyu ilk olarak hocadan güzelce dinledim güzelce notlar çıkardım sonra evde konu anlatımlıdan çalıştım(not çıkarmayı unutma) fem in beyaz kitabından çözdüm ygs için fem yeterli ama lys için palmeyi şiddetle tavsiye ediyorum ilk fem ondan sonra palmeden çözersen hiç sıkıntın kalmaz.

• Çalışma planı şekillendi kafamda en kısa zamanda palmeyi de almayı düşünüyorum. çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.