Şimdi Ara

Biyoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biyooji konusun da çok kötüyüm. Kafamda 1 kaynak var ama hangisini alsam karar veremedim.
    Palme a b konu anlatımlı fdd biyoloji ygs lys konu anlatımlı hangisini almalıyım?
    YGS ve LYS de konu kaçırmak istemiyorum. ona göre bi kaynak öeneririseniz güzel olur.

• İkisi de çok kaliteli kaynaklar. Bana sorarsan palmeyi öneririm. Yazarak çalışmak da çok önemli bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: takıntılı bir adam

İkisi de çok kaliteli kaynaklar. Bana sorarsan palmeyi öneririm. Yazarak çalışmak da çok önemli bu arada :)

Yazarak çalışıcam. Kafamda şöyle bi çalışma yöntemi var. Konuyu palme'den okuyup çalışıcam sonra kitabı kapayım özet çıkarıcam.
    Yada kitaba bakarak mı özet çıkarsam?
    Sence hangisi daha iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CMLYKL

quote:

İkisi de çok kaliteli kaynaklar. Bana sorarsan palmeyi öneririm. Yazarak çalışmak da çok önemli bu arada :)

Yazarak çalışıcam. Kafamda şöyle bi çalışma yöntemi var. Konuyu palme'den okuyup çalışıcam sonra kitabı kapayım özet çıkarıcam.
    Sence hangisi daha iyi?

Sen de benim gibi bu sene sınava hazırlanıyorsan okurken özet çıkarman vakit açısından daha iyi olur. Yok benim vaktim bol diyorsan önce okuyup sonra kitabı kapayıp özet çıkarmak biraz yorucu ama daha faydalı olur diye düşünüyorum :)

• Biyolojide 2,5 yıldır kullandığım şey: dershane, okul defterinden çalışıp test çözmek. Konu anlatımlı kitaplar gereksiz ayrıntılı oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

Biyolojide 2,5 yıldır kullandığım şey: dershane, okul defterinden çalışıp test çözmek. Konu anlatımlı kitaplar gereksiz ayrıntılı oluyor.

Okul kitaplarımı bulamıyorum.
    Oyüzden konu anlatım kitabına bakıcam. Dershanede işliyoruz konuları ama deftere yazdıklarımız yetersiz gibi geliyor.
  • Biyolojide 0 dım bak yalanım yok kopyalarla geçtim hep ama geçen yıl 12 ydim dedim oturlan yaz dedim 1.2.3.4. Üniteyi yazdım baktım soruları çözüom yazmaya devam dedim 0 dı kalem.oynatamazdım lys biyolojide 13doğru 12yanlış (kötü evet) yaptım şimdi yine hazırlanıyorum yine yazıcam kendine güvenini asla kaybetme.Daha çok soru çözersen geliştirirsin ayrıca 1 2 ünite öğrenip çözemezsin canını sıkma 4 5 üniteye hakim olunca zevkli oluyor sıkılma yani yazmaya başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CMLYKL

quote:

Sence hangisi daha iyi?

Sen de benim gibi bu sene sınava hazırlanıyorsan okurken özet çıkarman vakit açısından daha iyi olur. Yok benim vaktim bol diyorsan önce okuyup sonra kitabı kapayıp özet çıkarmak biraz yorucu ama daha faydalı olur diye düşünüyorum :)

Bende zamandan bol bişey yok. :D
    Ama kullanamıyorum zamanımı yani planlı çalışmadığım için zamanım yokmuş gibi oluyor.
    Program hazırlıyacam ona uydum mu bol bol vaktim olur.

quote:

Orijinalden alıntı: NameLessWarrior

Biyolojide 0 dım bak yalanım yok kopyalarla geçtim hep ama geçen yıl 12 ydim dedim oturlan yaz dedim 1.2.3.4. Üniteyi yazdım baktım soruları çözüom yazmaya devam dedim 0 dı kalem.oynatamazdım lys biyolojide 13doğru 12yanlış (kötü evet) yaptım şimdi yine hazırlanıyorum yine yazıcam kendine güvenini asla kaybetme.Daha çok soru çözersen geliştirirsin ayrıca 1 2 ünite öğrenip çözemezsin canını sıkma 4 5 üniteye hakim olunca zevkli oluyor sıkılma yani yazmaya başla

Bende hep kopyalarla geçindim. Konu çalışırken yaz diyosun yani.

• Tavsiye vereyim lys biyolojisini yaz ygs dede aynı konular var bir kaç hocaya sor öyle yap ama ben şuan mezunum.lys biyoloji yazacam kaynağım:simetri lys biyoloji

• quote:

Orijinalden alıntı: NameLessWarrior

Tavsiye vereyim lys biyolojisini yaz ygs dede aynı konular var bir kaç hocaya sor öyle yap ama ben şuan mezunum.lys biyoloji yazacam kaynağım:simetri lys biyoloji

Bende mezunum. Palmeden bi çalışıyim. Sonra simetri lys alır ondan aynı konulara tekrar bakarım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellaturcicaMD -- 22 Kasım 2020; 1:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpitation342

öncelikle bende 9 10da kopyalarla geçirdim biyoyu
    sonra yapmam gerektiğini anladım ve 11de çok sıkı tuttum
    yazında 0 olan 9 10 konularını
    palme ab k anlatim
    simetri lys
    meb kitapları ve asel cep kitabından çalışmaya başladım

şuan gayet iyi durumdayım
    hedefim lysde 28+ hatta

kısaca korkulacak bir yanı yok
    farklı konu anlatımlardan konunun özünü anlayıp soru çözmeye bakıyor

Asel cep kitabını sipariş mi edicem? kırtasiyeye sordum ama yok dedi.
  • CMLYKL C kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellaturcicaMD -- 22 Kasım 2020; 1:41:22 >
  • Tamam kırtasiyeye getirttiririm. ben asel cep kitabından peki sadece biyoloji mi alıyım?
  • Campbell biology o kadar iyiki direk tıp da okutuluyor azıcık pahalı ama ucuza kaçma sen paradan onemlisin gerekirse babanla tartıs ama kitabı al fenaaa

• 104 lira da çok pahalı.
  • ASEL Yayınlarının İstanbul da nerelerde satıldığını benden öğrenebilirsiniz ..

0534 352 7505
    Faruk Demirtaş
    Asel Yayınları
    Marmara Bölge Müdürü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukDmrts -- 11 Ekim 2014; 3:28:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukDmrts

ASEL Yayınlarının İstanbul da nerelerde satıldığını benden öğrenebilirsiniz ..

0534 352 7505
    Faruk Demirtaş
    Asel Yayınları
    Marmara Bölge Müdürü

İstanbulda değilim ben.
  • Arkadaslar ygs biyoloji soru bankasi lazim hangi yayin alayim? Palme haric. Gecen sene çözdüm onu ayni sorular sıkar.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar Filozofu -- 11 Ekim 2014; 12:06:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.