Şimdi Ara

BIYIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu bıyıktan nasıl yapıcaz ya bende istiremm ciddiyim ama nasıl kesmek gerekiyo anlamadım?adamın normalde cok sık bi bıyıgıda yok kısayken uzatcazmı bayagı bi 6-7 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaytung1907 -- 5 Şubat 2015; 11:41:46 >

• beyler?yo kmu careee
  • bu bıyıklar böyle olurmu lo?
  • 31 i azalt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş senin bıyıklar bence çıkmayı unutmuş.
  • Bu bıyıkları 2 sene uzatsan da resimdeki gibi olmaz.Jiletle traş et gürleşmesini bekle.
  • Sakalını baya bir uzatacaksın , daha sonra sakallarını kesip sadece bıyık bırakacaksın, bıyıklar uzamaya devam edecek. Sakallarda eski haline dönene kadar bıyığın baya uzar belli olur, bu şekil yapabilirsin. Tabi fotodaki adam kadar sakal-bıyığın çıkar mı bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

31 i azalt

neden :D
  • Az asıl kardeş o sivilceler ne öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: xLasin

quote:

31 i azalt

Sivilceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Sakalını baya bir uzatacaksın , daha sonra sakallarını kesip sadece bıyık bırakacaksın, bıyıklar uzamaya devam edecek. Sakallarda eski haline dönene kadar bıyığın baya uzar belli olur, bu şekil yapabilirsin. Tabi fotodaki adam kadar sakal-bıyığın çıkar mı bilemem

teşekkür ettim dostum.daha sakal ve bıyıklarım artıyor mesela bi 3 ay önceye göre bile dahada arttı gürleşti fln öyle daha tam cıkmadı yani
  • quote:

quote:

31 i azalt

O dışarı gidenlerde ne kadar protein ve testosteron var haberin yok heralde ? Onlara dışarı atılmazsa saçına sakalına yarar hızlı uzar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

quote:

31 i azalt

O dışarı gidenlerde ne kadar protein ve testosteron var haberin yok heralde ? Onlara dışarı atılmazsa saçına sakalına yarar hızlı uzar.

la bi uza ya troLLLL
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

quote:

31 i azalt

la bi uza ya troLLLL

Ciddiyim. Beni tanıyan tanır kardeş, sen bilirsin, git günde 5 posta asıl o zaman. Sonra burada konu açarsın bıyıklarım niye çıkmıyor diye.

• önce uzat sonra boya belki olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcarpan

önce uzat sonra boya belki olur

sakallarım siyah mesela bıyıklarda yavaş yavaş siyahlaşıyo
  • beyler 4-5 ay jiletlesem tersine zaten 1 ay öncesi bile fark etti jiletledim 2 kere tersten gözle görülür fark oldu önceden daha az duruyodu şiimdi daha iyi böyle yapsam 5 -6 aya olurmu böyle
  • beyler yokmu önerisi olan yawww
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.