Şimdi Ara

Bittim ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bittim ben. Geçenlerde arkadaşıma hangi hoca güzel daha çok seviyorsun diye sormuştum o da ".... hocanın fiziği çok güzel" demişti, bunu da sınıfın dedikoducu erkekleri öğrenip hocaya söylemişler. işin kötü yanı hoca beni çok sever şimdi bunu öğrenince hakkımda neler düşünecek napmalıyım beyler yardımcı olun

• Lisede hiç öyle hocam olmadı. Hepsi 45+ydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

• @RealPlayer09 Bu hoca çok iyi bir hoca ama şimdi öyle dediğimi duyunca iyi niyetini suistimal ettiğimi düşünecek.

@ayhankaldırım Csb olmadığına yemin edebilirim,inanıp inanmamak size kalmış.

Hoca 6 saat önce twitterdan insanlar çok çıkarcı yazmış
  • Gecmis olsun hocam hic dememis gibi davran eger eskisi gibi davranmayip artik o hocayla hic konusmamaya baslarsan anlar gercekten dedigini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 26 Nisan 2014; 20:12:20 >
  • ha ayrıca arkadaşıma bi hoca şöyle güzel demiştim eğer arkadaşım yakalanırsa ve benim dediklerimi anlatırsa işim biter tüm hocalar beni çok iyi ,düzgün, çalışkan öğrenci olarak biliyor
  • Her hangi art niyet içermeden söylediğini varsayıyorum o cümleyi. Hoca'nın kötü bir şey düşüneceğini sanmam. Mutlu bile olması lazım.

En kötü ciddi bir şekilde gider konuşursun işte kötü bir şey söylediğimi düşünmüyorum diye vs.
  • Sanki abisi gelip seni vuracak(varsa) bittim ben nedir yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

ha ayrıca arkadaşıma bi hoca şöyle güzel demiştim eğer arkadaşım yakalanırsa ve benim dediklerimi anlatırsa işim biter tüm hocalar beni çok iyi ,düzgün, çalışkan öğrenci olarak biliyor

basit. git hoca duymadan hocam bana iftira atmaya çalışıyorlar de
  • @Batman Begins Hocam iyi niyetle söyledim. Bu hoca diğer hocalar gibi değil gerçekten bana değer veren birisi, benim de ağzımdan kaçtı çok güzel bir hoca dedim ama şimdi sapık diye düşünüyorsa biterim ben.

@No More Sorrow Öyle davranmaya çalışıcam hacı zaten hocanın inanacağını sanmıyorum daha önce bi vukuatım olmuştu ona inanmamıştı ama belki de gözünden düşerim. Gerçekten okulda en sevdiğim hocalardan, düşük notlarımı bile yükseltir sürekli. Eğer alakayı keserse çok üzülürüm.
  • ben de ne sandım bu da olay mı? hiçbir insanı güzelliğiyle değerlendiremez misin? neden sana kötü gözle baksın?
  • @Blutrache Hocanın kardeşine demişler ben de bu aksam duydum, dışarı çıkmıştım baktım hocanın kardeşi yanlarında bana sırıtarak söyledik dediler kardeşi de gülüyordu. Bence öğrenmiştir bile.

@Jersey Devil Abisi falan yok ama gözünden düşersem çok kötü olur. Kadının bugüne kadar çok iyiliği dokundu , en kötü notlarımı bile yükseltti sürekli tolerans sağladı şimdi gözünde sapık olarak görünürsem çok kötü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Lisede hiç öyle hocam olmadı. Hepsi 45+ydı

Huzur evinde mi okudun
  • CSB degilse koy hocanın twitterını ; ve benimde basıma gelmişti aynı olay gidip hocanın yüzüne söyledim hocam dedim sınıftaki zibidiler benim hakkımda böyle böyle demişler dedim, benim içimde size karşı bi art niyet yok dedim ama gercekten güzel ve çekici bi kadınsınız iyi günler dedim ... güldü ahahaha çok tatlısın dedi bastı gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

ben de ne sandım bu da olay mı? hiçbir insanı güzelliğiyle değerlendiremez misin? neden sana kötü gözle baksın?

Hoca sürekli beni sınıfın önünde övüyor, sınıfın da bana karşı kini var ya gidip yok fatih şöyle düşünüyormuş,hocam sizi şöyle düşlüyormuş derseler. her şey beklenir bu yvşak ergenlerden. bi de diyolarki : bişey olmaz rahat ol biz seni koruruz, amacımız muratın (arkadaşım) dayak yemesi. bu murata sürekli kin besliyorlar karışıyorlar çocuğa, nedeni ise zayıf olması eziyorlar ben de bu murata dedim git müdüre söyle. bunlar da şimdi bunu hocaya söylerek sanıyorlar ki hoca muratı dövecek. ve işin kötü yanı murat benim dediklerimi söylerse işim biter.

• quote:

@Batman Begins Hocam iyi niyetle söyledim. Bu hoca diğer hocalar gibi değil gerçekten bana değer veren birisi, benim de ağzımdan kaçtı çok güzel bir hoca dedim ama şimdi sapık diye düşünüyorsa biterim ben.

@No More Sorrow Öyle davranmaya çalışıcam hacı zaten hocanın inanacağını sanmıyorum daha önce bi vukuatım olmuştu ona inanmamıştı ama belki de gözünden düşerim. Gerçekten okulda en sevdiğim hocalardan, düşük notlarımı bile yükseltir sürekli. Eğer alakayı keserse çok üzülürüm.

Benim kadar her şeyi kafaya takan biri değilse hoca her hangi bir şey olmaz. Sen kendini biliyorsun dostum var mı ötesi.

• quote:

@Blutrache Hocanın kardeşine demişler ben de bu aksam duydum, dışarı çıkmıştım baktım hocanın kardeşi yanlarında bana sırıtarak söyledik dediler kardeşi de gülüyordu. Bence öğrenmiştir bile.

@Jersey Devil Abisi falan yok ama gözünden düşersem çok kötü olur. Kadının bugüne kadar çok iyiliği dokundu , en kötü notlarımı bile yükseltti sürekli tolerans sağladı şimdi gözünde sapık olarak görünürsem çok kötü olur.

muzdarip inek moduna gir hoca sorarsa beni küçük düşürmek için yaptılar hocam de ( böylr ol)

• quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Lisede hiç öyle hocam olmadı. Hepsi 45+ydı

Huzur evinde mi okudun

HayırOkula tayini çıkıp,gelen gitmemiş bir daha

• What wiil be happen brother ? You are boy and of course tells like this . İn my opnion şishe understand it

• @OracionSeis Hocam profilim açık konularıma bakabilirsiniz csb yazacak adam değilim zaten zor durumda olmasam konu açmazdım. Twitterını atamam, buradakiler askıntılık falan yaparlar iş daha da moka sarar. Şimdiye hoca çoktan öğrenmiştir, yani gidip söylemem faydasız. Sanırım pazartesi günü okullar tatil, salı günü olmadı çarşamba günü mutlaka yüzyüze geliriz. Umarım kızmaz, nabzını ölçmek için "merhaba hocam,nasılsınız" diye soracağım eğer terslerse olay bitmiştir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.