Şimdi Ara

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
12
Favori
92.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var


(En Son Oy Tarihi: 23.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • eşi resmen enayi yerine koymuş arkadaşı ve hala daha fırsat verin diyenler var. sakın!!!

    inanmayın böylelerine. başınızı yakarlar.

  • Çocuk yoksa niye boşanmiyorsun.evlilik de helaldir boşanmak ta.Ayrica şuan boşanmış erkek damgası diye bişey yok.yakında boşanmamış erkek damgası gelir.Belliki yenge sevmiyor.sevmeyenle de olmaz bu iş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aman sakın çocuk yapmayın ,çocuk olduktan sonra kurtuşuşun çok zor ,ister abi ister dost tavsiyesi ; boşan ve hayatın huzura kavuşsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl tanıştınız nasil evlilik karari aldiniz bu karari almada sizi destekleyenler oldumu ? Ortak arkadaşlarınız varmi gorucu usulü mü evlendiniz ? Sizin ve esinizin ebeveynlerinin egitim seviyeleri neler, cevrelerinde nasil bir soshal statü de görünüyorlar ? Bunlari soruyorum çünkü siizn söylediklerinizden konuyu tam.olarak anlayamıyorum sordugum detaylari sorma nedenimde su, karınız sanıyorum başkasıyla iliskisi varken ve bu kisi cevresince onaylanmayacak sosyal statü de olduğundan sizinle evlenmiş.Kafalamis demek istemedim fakat biz erkeklere göre kadınlar bu konuda cok yeteneklidirler. Ayrıca karinizin hal haraketletini neler yaptigini keske takip ediyor olsaydiniz üzülerek belirtmek isterim ki aldatiliyor olmaniz mümkün.Ayrica aileden destek.alirken birden vazgecmesi 3.bir kisiden beklemedigi bir tepki aldigi ve U dönüşü yapmasına sebep olabilir.lutfen sordugum sorulari cevaplandirabilir misiiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

    Bu mesaj silindi.

    Hocam bence siz benim yazdığımı baştan aşağı bir okuyun :)


    Ben boşanmaları taraftarı değilim. Ortada ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bekarım hiç evlenmedim ama empati kurarak cevapladım. Sanki evliymişim ve bunlar bana yapılıyormuş gibi düşündüm..


    İyi günde kötü günde birlikte olmak için imza attıldıysa ki silah zoruyla yapılan bir evlilik de değil anladığım kadarıyla, severek evlenilmiş , bence 2.bir şansı hak ediyorlar..


    Dışarı vurulmayan bir takım içsel ya da belirtmekten utandığı sağlık sorunları olabilir, yengemizin koca figüründen beklentisi farklı olabilir bunu bilemeyiz en temizi düzgünce oturup konuşmaları gerekirse profesyonel yardım almaları..


    Boşanmak bu kadar kolay olmamalı, evlilik çocuk oyuncağı değil..


    İplerin kopması içinde elbet iyice gerilmesine gerek yok, diyalog çözüm olmazsa , karşılıklı tahammül kalmazsa tabii ki daha da çirkin yerlere gitmeden konu kapatılmalı ama yine de sayfayı 1 kere "reflesh"lemelerini öneriyorum :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.martelo

    aman sakın çocuk yapmayın ,çocuk olduktan sonra kurtuşuşun çok zor ,ister abi ister dost tavsiyesi ; boşan ve hayatın huzura kavuşsun

    abartmayın

  • 3. Yıla giriyorum evlilikte. Benzer şeyler benim başımda var. Evden homeoffice çalışıyorum. Eşim evden çalışmayı bütün ev sorumluluğunu üzerime yüklemek olarak algılıyor. Bu konuda defalarca kavga ettik. Bir ay önce kopma noktasına geldik. Yetirince dayandım. Yavaş yavaş boşanmaya doğru gidiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netgezgin -- 14 Kasım 2020; 1:22:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak ettiklerim ;

    eşinizle sevgili iken nasıldınız ? Duygusal ve tensel olarak.Daha doğruau eşin nasıldı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46 yaşında 15 yıl evli kalmış 6 yıldır bekarlığın sultanlığını yaşayan biri olarak "Aynı şeyleri denemek farklı sonuç vermez" gerçekleri kabul et daha çok hasar almadan cesur ol ve bitir..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dephyr

    Sen biraz ağır davranmışsın hemen kesip atmışsın biraz sağduyulu olman gerekiyordu bence cahilliğe de verebilirdin aklı selim davranmakta fayda var hayatta bazı şeyler yaşanabilir bazen acısıyla tatlısıyla tuzuyla yaşanacak bundan kaçış yok yinede de laf söylemek düşmez hayırlısı olsun



    Alıntıları Göster

    E tabi normalde bu kadar sert bir tavır koymamak gerek. Ama ben zaten o aralar 23 25 yaş arasında bir yerdeydim. Şu yaşımda olsa biraz daha sakince yaklaşırdım muhtemelen.





  • O evlilikten hayır gelmez hayat kısa kuşlar uçuyor nispeten gençken bitir bu işi kardeş tavsiyesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk olmayan evlilik lerde nafaka ve mal paylaşımı nasıl oluyor. Nafaka yok diye biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş haklı ✊🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normalde bu tür bir olayda görüş bildirebilmek için iki tarafı da dinlemek lazım ama diğer tarafı dinleme imkanımız yok o yüzden eğer durum tam olarak sizin anlattığınız gibiyse o zaman bu kadar sabretmeniz bile çok sabırlı ve fedakar birisi olduğunuzu gösteriyor. Anlattıklarınıza göre ortada 6 yıllık bir emek falandan ziyade 6 yıllık bir kayıp var. O yüzden emeğim heba olacak falan diye düşünmeyin. Hatta diyebilirim ki ilerde başka mutlu ve gerçekten "evlilik" olan bir evlilik yaparsanız ben yıllarımı niye heba etmişim de diyebilirsiniz.
    Anlattığınız kadarıyla ortada bir evlilik falan yok. Sizin karşı tarafa sunduğunuz hizmetleriniz var sadece. Allah kimsenin başına vermesin inşallah hakkınızda en doğru ve en hayırlı kararı verirsiniz ama böyle devam etmek gerçekten eziyet olur. Allah sabırlar versin.
    Hiç öyle nafaka tazminat falanda önermeyin bu anlattıklarinizi hakime anlatsanız zaten tazminatsız işi bitirir. Zaten çalışıyorsa nafaka alamaz diye biliyorum. Kendinizi boşa borç altına sokmayın. Size layık başka birini bulup mutlu olmaya çalışın. Yahu o günler gecti demesi bile herşeyin bittiğini gösteriyor. Normalde böyle birisi senin gibi birini bulmuş ayrılmayı bırak sana yapışması lazım. Ama işin içinde başka bir işte olabilir onuda söylemek istemiyorum açıkçası inşallah yoktur öyle birşey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 14 Kasım 2020; 2:42:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • böyle temiz sessiz çocukların başına hep bu geliyor. arkadaş ortamımdan biliyorum fırlamanın önde gideni arkadaşım var evle alakası yok eşi dört dönüyor etrafında aynı şekilde efendi sakin bir arkadaşım var çocuk onun etrafında dört dönüyor daha hiç mükemmel ilişkiyi göremedim hep bir yinyang durumu. üzüldüm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OgoX -- 14 Kasım 2020; 2:44:4 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.